Jump to content

Vasilisrac

Member
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Vasilisrac last won the day on January 17 2020

Vasilisrac had the most liked content!

About Vasilisrac

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Greece

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Audi A4 B6 1.8T Q 193PS

Recent Profile Visitors

1,029 profile views

Vasilisrac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

  1. Καλημέρα σας, άλλαξα θερμοστάτη και βαλβίδες (όχι γνήσιες) και κάνει πάλι τα ίδια. Έχετε καμία ιδέα??
  2. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, σταμάτησε να το κάνει και λειτουργεί κανονικά. Είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναβρω μπροστά μου ομως.
  3. Καλησπερα σας, επειτα από αντικατάσταση θερμοστάτη παρατηρώ το αμάξι μου στο ρελαντί να κάνει τρεμοπαιξιματα. Από 900σ.αλ πέφτει στις 800 συνέχεια. Μόλις ανάψω κλιματισμό δεν το κάνει. Επίσης στα ψηλά δεν παρατηρώ θέματα. Είναι σύμπτωμα καμένων βαλβίδων; Έχετε καμία ιδέα;
  4. Ευχαριστώ πολύ Παντελή, θα το πάω από βδομάδα συνεργείο να δούμε τι ειναι.
  5. Το κάνει σε άτακτα διαστήματα. Μπορει και σε κίνηση να πέσει η θερμοκρασία και να ανέβει ενώ είμαι εθνική. Δεν το κάνει συνέχεια, παρα μόνο μια δυο φορές κάθε φορά που το κινώ.
  6. Καλησπερα σας και καλο μήνα. εδω και μέρες ο δείκτης της θερμοκρασίας ενώ το αμάξι έχει πιάσει θερμοκρασία 90c, ξαφνικά πέφτει στους 70c και μετά από λίγο επιστρέφει στους 90c. Τι μπορεί να είναι; Σας ευχαριστώ.
  7. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να προχωρήσω σε αντικατάσταση ή να περιμένω και άλλα σημάδια. Δεν μου έχει ξανακάνει κάτι απο προχθές.
  8. Έχω κάνει ερώτηση σε άλλο section τι πρόγραμμα να βάλω αλλά δεν έχω πάρει απάντηση! Δεκτή κάθε γνώμη σε PM μην βγούμε και offtopic!
  9. Όπως τον ξεβίδωσε ο εξατμισάς για να μου βάλει τον αποστάτη, στην προσπαθειά του μάλλον τον τραυμάτισε. Τον αλλάξαμε και όλα καλα.
  10. Καλησπέρα και απο μένα, Έκανα πριν λίγους μήνες την μετατροπή μόνος μου. Το cage το βρήκα στο ebay μάζι με την μονάδα κλιματισμού! Την πηγή android απο china! Όσον αφορά το δικό μου όχημα, έχει ενισχυτή -πράγμα το οποίο δεν γνώριζα- που σημαίνει ότι έπρεπε να κόψω την φίσα της πηγής και να προσθέσω ενα line level converter για να παίζει ο ήχος και στα πισω ηχεία. Το σημείο που με δυσκόλεψε αρκετά ήταν το χειρόφρενο και το κάλυμμα του. Στην τύχη το εβγαλα, στην τύχη το ξαναέβαλα! Το αποτέλεσμα είναι αυτό. Καλό Βράδυ.
  11. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω παρατηρήσει πως την τελευταια εβδομάδα και δη τα πρωινα, το όχημα μου παίρνει με λίγη δυσκολία μπροστά και κάνει ένα σχετικό ρετάρισμα μέχρι να πέσουν οι στροφές. Έτσι λοιπόν εχθές, στα πρώτα 100 μέτρα που εκανα πήγαινα με 3 κυλίνδρους και μου εμφάνισε το παραπάνω σφάλμα. Έπειτα επανήλθε και όλα καλά. Αλλάζω πολλαπλασιαστες; Αν ναι, αξίζουν του r8 ή να βάλω συμβατικούς; Τώρα φοράει Beru. Επίσης επειδή έχω τα θέματα μου (ψυχαναγκαστικός!) δεν θέλω να βγάλω το πλαστικό κάλυμμα του κινητήρα όπως πρέπει να γίνει σε περιπτωση που βάλω τους κόκκινους. Σας ευχαριστώ και περιμένω τα φώτα σας (την μεγαλη σκαλα)!!!
  12. Καλημέρα σας, Ξεθάβω το θέμα γιατι ενδιαφέρομαι και γω για προγραμμα. Έχω το 193PS quattro 200.000χλμ και θα ήθελα να το τσιμπήσω λίγο. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ
  13. Καλησπέρα παιδιά, Έβαλα αποστάτη στον πίσω λ για να ξεφορτωθώ το λαμπάκι του Check, αλλά όχι, ξαναναψε με δύο νέες βλάβες. Και όπως είχα διαβάσει σε ένα φόρουμ παλαιότερα, οι vagητες στα γενέθλιά τους δεν σβήνουν κεράκια αλλά check!!! Λοιπόν, P0036 HO2S Heater Control Circuit P0141 O2 Sensor Heater Circuit Πως τα ξεφορτώνομαι?? Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα κατάφερα και άλλαξα τον αισθητήρα κρούσης με εναν που αγόρασα απο ebay, και το πρόβλημα παραμένει. Εχει να προτείνει κανείς τίποτα γιατί μου την δίνει να βλέπω λαμπάκια!! Τι άλλο μπορεί να είναι? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.