Jump to content

georgeto

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

georgeto last won the day on July 9 2018

georgeto had the most liked content!

About georgeto

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    a4 b8

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

georgeto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Μετά την αλλαγή μπουζί πολλαπλασιαστες όλα καλά? Μόλις σήμερα τα άλλαξα κι εγώ.. Έβαλα ngk (σειρά 7) μπουζί και τους κόκκινους πολλαπλασιαστες..
  2. Καμμενος πολλαπλασιαστης μόνο ευτυχώς.. Κανένα άλλο σφάλμα στο διαγνωστικό.. Ο μηχανικός μου ψάχνει να παραγγείλουμε σετ κόκκινους πολλαπλασιαστες και μαζί θα φορεθούν και καινούργια μπουζί. Το αμάξι αντέδρασε σαν σε τεστ κοπώσεως όπως μου είπε χαρακτηριστικά.. Τώρα με το πρόγραμμα Δλδ έβγαλε ότι πρόβλημα ήταν κρυμμένο "κάτω από το χαλί". Ας ελπίσουμε να είναι μόνο οι πολλαπλασιαστες και να μην προκύψει κάτι άλλο μελλοντικά ?
  3. Βολτούλα σημερα και αφού ζέστανα κινητήρα, στο δεύτερο άνοιγμα (με 4η στο κιβώτιο) το αμάξι ρετάρει και ανάβει "EPC" και λαμπάκι μηχανής. Πιθανώς πολλαπλαστιαστής αλλά θα δείξει αύριο στο διαγνωστικό.. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο συνδέεται με το πρόγραμμα ή αν είχε έρθει ο καιρός για να τον/τους κάψει..Παρόμοια εμπειρία κανείς σας? Προφανώς τρελή ξενέρα δύο μέρες μετά τον προγραμματισμό..
  4. Έγινε η βελτίωση στην sp tunes.. Εντυπωσιακή η μετάβαση από τα 120 ps ?. Το αυτοκίνητο απέκτησε δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών χωρίς ξεσπάσματα. Μπουζί όταν γίνει το επόμενο σέρβις. Γενικά πολύ ικανοποιημένος από sp tunes αν και ο προγραμματισμός έγινε μόλις χτες και δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά χιλιόμετρα.
  5. Καλησπέρα στο φόρουμ. A4 b8 1.8 tfsi του 2009 120ps με μόλις 105.000 χλμ. με τα περισσότερα εξ αυτών σε επαρχιακό δρόμο. Το αμάξι είναι τελείως απροβληματιστο και δεν καίει σταγόνα λάδι. Είμαι ένα βήμα πριν προβώ σε προγραμματισμό (~200ps )στην sp tunes (Θεσσαλονίκη). Ο μόνος ενδοιασμος μου είναι αξιοπιστία του κινητήρα και της τουρμπίνας. Απόψεις από παιδιά που έχουν γράψει ήδη πολλά χιλιόμετρα με πρόγραμμα θα βοηθούσαν πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επανέρχομαι στο θέμα.. Ο βελτιωτης μου πρότεινε προαιρετικά να γίνει καθαρισμός βαλβίδων (είναι καλό λέει πριν τα 120000χλμ) και αλλαγή μπουζί με ngk για να δουλεύει πιο σωστά το πρόγραμμα..
  6. Καλησπέρα στο φόρουμ. A4 b8 1.8 tfsi του 2009 120ps με μόλις 105.000 χλμ. με τα περισσότερα εξ αυτών σε επαρχιακό δρόμο. Το αμάξι είναι τελείως απροβληματιστο και δεν καίει σταγόνα λάδι. Είμαι ένα βήμα πριν προβώ σε προγραμματισμό (~200ps )στην sp tunes (Θεσσαλονίκη). Ο μόνος ενδοιασμος μου είναι αξιοπιστία του κινητήρα και της τουρμπίνας. Απόψεις από παιδιά που έχουν γράψει ήδη πολλά χιλιόμετρα με πρόγραμμα θα βοηθούσαν πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.