Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την συμμετοχή του Audi Sport Club στο FOUR RINGS FESTIVAL 2010! Ξανα - σηκωθείτε από καρέκλες ντιβάνια, πολυθρόνες και ετοιμαστείτε για το καλύτερο event όλων των εποχών!
Η προπαρασκευή έχει ήδη ξεκινήσει απο το Μάρτιο και το μόνο σίγουρο σε πρώτη φάση είναι η ημερομηνία και η τοποθεσία! Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει από 24 και 8α λήξει 26 Σεπτεμβρίου στο χειμερινό θέρετρο Μπάνσκο στην Βουλγαρία!
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα επιπλέον για τα παιδια που έχουν ήδη πάει εκει! Όπως επίσης να πω κάτι παραπάνω για την ποιότητα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου! Νομίζω ότι πραγματικά τα σxόλια είναι περιττα!
Εννοείται επίσης ότι τα αυτοκίνητά μας θα είναι σε φυλασσόμενο χώρο όπως πέρσι
Επιπλέον να επισημάνω ότι φέτος θα γίνουν τα εξής:
Επίσημη παρουσίαση απο την Audi Βουλγαρίας των νέων μοντέλων Α1 και Α7! Και όχι μόνο!
Θα διοργανωθεί master driving ένα είδος auto cross <- Πατήστε πάνω του να πάρετε μια ιδέα. Αρωγός θα είναι ένα απο τα εμπειρότερα άτομα του αντικειμένου στην Βουλγαρία και επίσημο μέλος του BMW Driving School.
Θα είναι στην παρέα μας ο Νικι Ζλατκοβ με το εξαιρετικό του και σπανιότατο Audi S1! Τί να πω παραπάνω για αυτό?
Και βέβαια κάποια άλλα που 8α παραμείνουν έκπληξη! Δεν λέω άλλα, θα με τουφεκίσει ο φίλος μου ο RSQ, επιφυλάσσομαι! Ελπίζω να με αφήσει να μιλήσω αργότερα!
Εννοείται ότι δεν θα είμαστε εμεις μόνο με τα παιδια από Βουλγαρια και Ρουμανία! θα κατέβει και η Σερβία και η Τουρκία μαζί μας!
Είναι ένα event που δεν πρέπει να χάσετε. Κανονίστείτε και δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα πρίν να είναι αργά! Αυτά τα πράγματα ΔΕΝ γίνονται κάθε μέρα! Ήδη οι συμμετοχές απο Βουλγαρία έχουν φτάσει τις 35!
Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ και θα γίνει γνωστό το κόστος παραμονής, stay tuned for further info και ξεκινήστε να βάζετε τα ονοματάκια σας στον κατάλογο που θα φτιάξουμε!
Θα γίνει ΧΑΜΟΣ!
Εκ της Δ.Ο.

Help

View Garage