Jump to content

griton

Member
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About griton

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Athens, Moschato

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

griton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Αυτό πιστεύετε ότι είναι καλο; https://www.trop.gr/esoterikh-emfanish-autokinhtou/pentalieres-pental-vw-golf-passat-scirocco-audi-a3-scoda-octavia-detail Στην καρέντα μάλλον πέτυχα βλάκα κ δε με εξυπηρέτησε. Γνωρίζει κανεις κωδικούς η πως να τα ζητήσω;
  2. Τι λέτε γιαυτο;;;; https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/GA6157F.html
  3. Τα βρήκα..... Θα τα μελετήσω... Αν με βοηθήσεις με ντιλερ θα ήσουν σούπερ kavouras
  4. Εγώ που ενδιαφέρομαι να αλλάξω το μαμά τετρακτινο τιμόνι με ένα σαν το δικό σου με άμεση αντικατάσταση του κοντέρ με ένα με ενδείξεις ( όποτε θα χρειαστώ κατι παραπάνω ίσως εγκέφαλο;; κ μαζί διακόπτη υαλοκαθαριστήρων για το πλαϊνό κουμπί, να με βοηθήσετε για τυχόν κωδικούς να ξέρω πως θα τα ψάξω ολα;;; Είμαι νέος κ άσχετος προς το παρόν κ αρκετά ξενερωμενος με το καντράν μου....
  5. Μίλησα με Μάκη κ τον ευχαριστω. Αν κάποιος άλλος εχει κάνει παρόμοια μετατροπή για να ξέρω τι θα χρειαστεί για αλλαγή ας μου το πει. Επίσης στα σχέδια είναι κ αλλαγή τιμονιού τριάκτινο με μπουτόν επάνω. Κάθε βοήθεια είναι σημαντική για μένα.
  6. Σας ευχαριστω πολύ... Ξεκινάω ψάξιμο
  7. Ωραίο... Ένα είναι το καντράν που δείχνει στο κέντρο τις λειτουργίες η εχει διαφορά είδη;;; Μου αρέσει παντως θα το ψάξω.
  8. Όταν γυρίζω το κλειδί γινεται με δυσκολία. Το ίδιο όταν σβήνω το αυτοκίνητο. Είμαι εκτός Αθηνών δυστυχώς. Κρίμα....
  9. Ο διακόπτης όταν γυρίζεις το κλειδί για εκκίνηση - ξεκλείδωμα εχει μια σκληρότητα ;;;
  10. Στείλε μου μια φωτό σε παρακαλώ
  11. Ήθελα να ρωτήσω αν εχει αλλάξει κάποιος το καντράν του. Έχω το απλό καντράν κ θέλω να το αλλάξω με ένα που εχει στο κέντρο τις έξτρα οδηγίες.
  12. Σε ευχαριστω για την πολύτιμη βοήθεια σου. Θα ανοίξω ένα ποστ για να δω αν εχει αλλάξει κάποιος το καντράν. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι ένα το πλούσιο καντράν η παίζουν διάφορα καντράν.
  13. Φωτο1 Φωτό 2 Φωτό 3 Φωτό 4 Συγνώμη που έβαλα τις φωτό ξεχωριστά αλλα δε μου έπαιρνε διαφορετικα. Θέλω μια βοήθεια γιατι είναι στην άμεση αλλαγή. Το καντράν με τις πολλαπλές λειτουργίες στην μέση που το είδα σε αλλα μοντέλα A3 κ τον τεμπέλη. Αν ξέρει κάποιος να με καθοδηγήσει θα το εκτιμήσω πολύ. Επίσης θέλω να δω τι συναγερμό θα βάλω άμεσα. τα ένωσα. Μπορείς να πατάς το κουμπί και να βάζεις 1-1 όλες τις φωτογραφίες. (kavouras)
  14. Καλός ήρθα κ εγώ στην παρέα εδω. Έγινα κάτοχος ενως Audi επιτελους μιας κ έψαχνα μόνο γιαυτο. Είχα πει το επόμενο θα είναι Audi. Όταν κάποτε το οδήγησα είπα το επόμενο θα είναι αυτό. Κ ετσι έγινε. Βέβαια για A4 πήγαινα αλλα λόγο ότι θα το οδηγάει τον περισσότερο καιρο γυναίκα αποφάσισα το μικρότερο. Θα βάλω φωτό αργοτερα γιατι πρέπει να τις μικραίνω στον υπολογιστή. Επειδή όμως κατάλαβα ότι είναι η φτηνή έκδοση θα χρειαστώ πληροφορίες για "βελτιώσεις" θα σας ζαλίζω λιγο με ερωτήσεις.
  15. Ένα τελευταίο. Πείτε μου που μπορώ να ανοίξω νέο ποστ στα α3.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.