Jump to content

audidis

Administrator
 • Content Count

  2,669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  69

audidis last won the day on April 14

audidis had the most liked content!

Community Reputation

2,891 Excellent

1 Follower

About audidis

 • Birthday 04/09/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  athens
 • Interests
  Μουσική, καλή παρέα & αντλίες υψηλής και νερού

Previous Fields

 • Αυτοκίνητο
  Audi A3 S-Line 8P

Recent Profile Visitors

2,749 profile views
 1. Καλημέρα, και καλή εβδομάδα, βάλε τιμή και κάποιες βασικές πληροφορίες (κανονισμός αγγελιών), διαφορετικά θα διαγραφεί.
 2. Καλημέρα και καλώς όρισες Πέτρο!
 3. Καλώς όρισες Πάνο στο club. Πέρα από καλή πλοήγηση, εύχομαι και καλά χιλιόμετρα!
 4. Καλημέρα, καλή εβδομάδα & καλώς όρισες Αδέσποτε! Εύχομαι πολλά & απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Επειδή πρόσεξα ανέβασες θέμα για το αυτοκίνητο (φρένα), γενικώς κάνε μία πλοήγηση στην σχετική ενότητα με το πλαίσιο σου (8L) ή κάνε ένα σχετικό search στην κεντρική σελίδα πάνω δεξιά. Εφόσον δεν βρεις σχετικές πληροφορίες που να καλύπτουν το θέμα σου, εννοείται πως ανεβάζεις το σχετικό ερώτημα.
 5. Μη το λες απαραίτητα Πάνο, παρόλο που είναι λογικό. Στο δικό μου κάποια στιγμή απλά σταμάτησαν (ρεύμα έπαιρναν κανονικά). Μέχρι που κάποια στιγμή μετά από μήνες ξαφνικά επανήλθε η λειτουργικότητά τους (ήδη 3 μήνες τώρα ΟΚ). Στο vcds στον εγκέφαλο τιμονιού έδειχνε κωδικό ΧΧΧΧΧΧΧΧ (δεν το εμφάνιζε δλδ, συνεπώς δεν το "έβλεπε")
 6. Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή, χειριστήρια είχες ανέκαθεν; και δούλευαν ήδη πριν με το chorus, σωστά; Αν ναι, τότε το φταίξιμο πέφτει σε αυτούς ( το "εργοστασιακό τιμόνι & χειριστήρια με εργοστασιακό concert δεν μπορούν να συνεργαστούν" είναι απλά αστείο και δεν νοείται να δίνεται τέτοια απάντηση από αντιπροσωπεία...) Εκτός...αν "τα έπαιξε" ξαφνικά ο εγκέφαλος τιμονιού και δεν είναι έτσι λειτουργικά και απλά φωτίζονται (μη το γελάς, το έχω ζήσει στο δικό μου, το οποίο μάλιστα ...επανήλθε μόνο του μήνες αργότερα...). Στην περίπτωση αυτή θα το διαπιστώσεις με ένα διαγνωστικό, όπου στο μέρος με τα ηλεκτρονικά θα σου εμφανίζει το αντίστοιχο εξάρτημα χωρίς κωδικό (δηλαδή ΧΧΧΧΧΧΧΧ, ουσιαστικά δεν αναγνωρίζεται, το βλέπει ως καμμένο). Επίσης άλλη περίπτωση είναι ο εγκέφαλος τιμονιού και slip ring στην έκδοσή που είναι να μην "συνεργάζονται" με επόμενης γενιάς ηχοσύστημα, οπότε και να θέλουν μεταγενέστερη έκδοση (πάλι φάουλ στην αντιπροσωπεία, όφειλαν να στο πουν....αν το ήξεραν....). Τρίτος "φταίχτης" θα μπορούσε να είναι το ίδιο το μεταχειρισμένο concert... από που ήρθε, μήπως κανένα pin έχει κάνει bent και απλά δεν επικοινωνεί, είναι κλεμμένο κτλ...καταλαβαίνεις είναι πολλά τα σενάρια... Υποθέσεις βέβαια όλα τα παραπάνω, αφού δεν έχουμε πρόσθετες πληροφορίες ή και κάποιο scan report από το διαγνωστικό
 7. Τετάρτη 26/2/2020 στις 20:30 το βράδυ, το Audi Sport Club θα κάνει την γνωστή του του βόλτα! Θα ξεκινήσουμε χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ καθυστέρηση στις 21:00 από το parking του Δημαρχείου Βούλας και θα καταλήξουμε... στο parking του yabanaki και συγκεκριμένα στον Ζάχο για σουβλάκια! Σας περιμένουμε όλους! *** Όσοι δεν προλάβουν το σημείο εκκίνησης, ας κινηθούν απευθείας για το parking του yabanaki. Τηλ 6906909060
 8. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Έχω καιρό να ασχοληθώ με το σπορ της... infotainment (), παρόλα αυτά θυμάμαι το θέμα που επισήμανες ίσχυε (και ισχύει?) ακόμα και σε περιπτώσεις αναβάθμισης ηχοσυστήματος με νεότερο εργοστασιακό... Έχω είχα βάλει το dynavin N6 χωρίς να με απασχολήσει ποτέ το θέμα των παράσιτων ή έντασης ήχου... Βέβαια πάνε χρόνια από τότε, και έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες νέα προϊόντα και άλλων μαρκών, οπότε δεν έχω σημερινή άποψη. Χωρίς να γνωρίζω τι ηχοσυστήματα δοκίμασες και έβαλες στο παρελθόν (και εντελώς φιλικά βέβαια), αν δοκίμαζες διάφορα προϊόντα χοντρικά κάτω των 300 ευρώ, που υπόσχονται τα πάντα, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες... Κάνε και ένα search πάνω δεξιά της σελίδας, θα βρεις και αντίστοιχο υλικό/σχόλια που έχουν ανεβάσει τα μέλη του cluc σχετικά με το ερώτημά σου.
 9. Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα. Εννοείται πως δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να έρθεις στην συνάντηση. Κάρτα μέλους μπορείς να βγάλεις και επιτόπου εφόσον επιθυμείς να στηρίξεις το Audi Sport Club.
 10. Μπουφάν1: 1 τεμάχιο XL παρακαλώ.
 11. Το topic μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα, μιας και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια άμεση σχέση με τους...χορηγούς
 12. To Audi Sport Club διοργανώνει την πρώτη του εκδρομή και κόβει την πίτα του για το 2020 στους Δελφούς το διήμερο 14-16 Φεβρουαρίου! Η Διαμονή μας θα γίνει στο ξενοδοχείο Αμαλία Hotel Photo Gallery Οι παρακάτω τιμές αφορούν αποκλειστικά κρατήσεις οι οποίες θα γίνονται απευθείας από τους συμμετέχοντες (είτε με email , fax, τηλεφωνικά) με το κεντρικό τμήμα κρατήσεων, αναφερόμενοι πάντα στην Συνάντηση Audi. Παρακαλούμε να ενημερωθούν άμεσα με τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Πράπας Ηλίας, Μαριλένα Κανταρτζόγλου, Χρύσα Αβράμπου Ώρες γραφείου : Δευτ-Παρ. 09.00-17.00 Τηλ: +30 210 6072120, 210 6072126 , 210 6072125 Fax: +30 210 6072135-6 Email : fitamalia@amaliahotels.com Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν από σήμερα. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων ότι θα ζητείται ως εγγύηση η προκαταβολή της 1ης διανυκτέρευσης με προθεσμία 31/01/2020 και η εξόφληση της 2ης διανυκτέρευσης (ή επιπλέον διανυκτερεύσεων) θα γίνεται απευθείας στο ξενοδοχείο. Εφόσον δοθεί η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, ούτε συμψηφίζεται σε μελλοντική κράτηση σε περίπτωση ακύρωσης. Το ΙΒΑΝ θα αποστέλλεται με e-mail σε κάθε πελάτη χωριστά που θα κάνει κράτηση απευθείας με το τμήμα κρατήσεων μας. Κόστος Διαμονής: - Classic μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό και φόρους 60.- Ευρώ ανά διανυκτέρευση - Classic δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και φόρους 68.- Ευρώ ανά διανυκτέρευση - Classic τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό και φόρους 78.- Ευρώ ανά διανυκτέρευση Πολιτική χρέωσης παιδιών: Παιδί έως 6 χρονών στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς : Δωρεάν. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν τετράκλινα δωμάτια στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση ζήτησης τετράκλινου δωματίου, θα διατίθενται δύο δίκλινα δωμάτια με το πρώτο σε κανονική τιμή (68.- Ευρώ) και το δεύτερο σε εξαιρετικά ειδική τιμή 55.- Ευρώ. Σημαντική Ενημέρωση: Θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι στις ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ποσού 3,00 Ευρώ ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο +306906909060 9π.μ.-5μ.μ. καθημερινές με τον κ. Βενέτη, που είναι ο υπεύθυνος της εκδρομής. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, μείνετε συντονισμένοι!
 13. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Ρωτάς για ένα θέμα που έχει συζητηθεί άπειρες φορές από πολλά μέλη εδώ στο forum. Κάνε τον κόπο δες στις ενότητες 8P ή κάνε ένα search πάνω δεξιά. Εφόσον δεν έχει απαντηθεί κάτι συγκεκριμένο από όλα τα παραπάνω που θα βρεις, τότε μπορείς να ανεβάσεις σχετικό topic ή post.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.