Jump to content

DinosVathis

Member
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

About DinosVathis

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

DinosVathis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Dimmm,λογικα η αγελαδα που θα σου βαλει ο μηχανικος σου ειναι σιλικονης. Με 250 ευρω μονο τετοια θα μπορουσες να βαλεις μιας και η μαμα αποκλειεται να ειναι τοσο ακριβη.
  2. Τολη και εγω θα προχωρησω σε αλλαγη των μαμα δισκων στο ΤΤ μουλογω φθορας. Οι μπροστα ειναι 312 και οι πισω αν θυμαμαι καλα 256. Θα παω ακριβως σε αυτο που εκανες, δλδ Zimmerman τρυπητους μπροστα μονο με σωληνακια υψηλης παντου και τακακια ds 2500. Μηπως ξερει καποιος μια τιμη για τα ds 2500 τακακια.?
  3. Πετρο φυσικα και θα βαλεις 2 εξατμισεις...και προτεινω 100αρες μπουκες. Ωραιο δειχνει και το valance του 3.2. Αυτο που σου ειπαν με την μονη εξατμιση ισχυει αλλα μην σε νοιαζει οι διαφορες ειναι αμελητεες.
  4. Κατα την γνωμη μου θα πρεπει να πας σε καποιον Ελληνα προγραμματιστη ο οποιος να ειναι γνωστος για την σωστη δουλεια του. Επισης ειναι μεγαλη υποθεση το προγραμμα να φτιαχνεται πανω στο δυναμομετρο,ακριβως για το αμαξι σου και οχι να βαζεις μια κονσερβα οπως mtm κτλ..
  5. Συμφωνω απολυτα με τον Μιχαλη. Και εγω φοραω τα πλατινενια της Bosch και ολα οκ.
  6. Κανε και μια μετρηση καυσαεριων για καλο κακου..
  7. Ανεβαζει και κραταει την πιεση ετσι οπως πρεπει να ειναι? Πτωση δυναμης εχεις παρατηρησει?
  8. Κωστα αν ημουν στην θεση σου δεν θα αλλαζα τον καταλυτη με ενα πιο ελευθερο.. Ειδικα σε α' σταδιο αυτο θα κερδισεις λιγα πραγματα και με μεγαλο σχετικα κοστος. Εχουμε δει ακομα και stage 3 (330 στροφαλο και 290 τροχο)να κυκλοφορουν με μαμα καταλυτες... προσωρινα βεβαια... Αλλα σε α' σταδιο πιστευω δεν ειναι value for money..
  9. Φιλε μου εχω την εντυπωση οτι τα 150αρια βγαινουν με κο3 και ko3s. Αυτο σημαινει οτι θα παιξεις κοντα στα 200.. Αν ομως κανω λαθος και φορας την κο3s τοτε με ενα προγραμμα καλο+εξατμιση απο καταλυτες και πισω+ενα φιλτρακι πχ k&n,green(panel)τοτε σε ανοιγμα με μαμα 225 ΤΤ/s3 θα εισαι μπροστα. p.s Ξαναλεω...καλο προγραμμα !!
  10. Σε octavia rs ενος φιλου,εχουμε δει τις διαφορες. Τα δικα μας ΤΤ απο 2000(νομιζω)και μετα εβγαιναν με 2 λαμδα ,οποτε αν βγαλεις καταλυτη δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να μην σου αναψει το check.
  11. Χωρις καταλυτη σιγουρα θα δεις διαφορα.Εχω δει διαφορες με τα ιδια μου τα ματια. Υποψην οτι και ο ηχος παιρνει ενα κλικ πανω. Τα αρνητικα ειναι α)μολυνση περιβαλλοντος αλλα ετσι επηρρεαζεσαι και εσυ οταν εισαι σταματημενος σε καποιο κλειστο χωρο... β)αναβει το check engine. Για να μην αναβει πρεπει να επεμβεις στο προγραμμα.
  12. Γνωμη μου να βαλεις το κιτ.. Εκει θα δεις την τρελη διαφορα... Αν θελεις ομως να βγαλεις και το τελευταιο αλογο απο το σεταπ σου,τοτε καταλυτη και εξατμιση. Εδω που τα λεμε ομως ειναι πανακριβα...
  13. Να προσθεσω μονο οτι η vf 34 φτανει εως και τους 340-350 ιππους(αξιοπιστα)...απο εκει και πανω ειναι η vf 22. Mε το fmic θα δεις διαφορα σε ''χαμενα αλογα'' δλδ απωλειες υστερα απο τα 2-3 απανωτα πατηματα. Θα δεις με λιγα λογια διαρκεια στα απανωτα πατηματα.. Παντως αν δεν σηκωσεις στην αρχη πολυ πιεση,τοτε μπορεις να το αναβαλεις για λιγο το fmic. P.s Πιστευω οτι σε τετοιες ιπποδυναμεις των 350-400ps ενα ψυγειο λαδιου ειναι must.. Οποτε εχε το στο μυαλο σου και αυτο.
  14. Kωστη,δεν χρειαζεται να σπας το κεφαλι σου για να βρεις τι φταιει... Για αυτο το λογο υπαρχουν και οι εγγυησεις.Απο την στιγμη που την εχεις τοτε καποιοι θα πρεπει να το φτιαξουν. P.s Εχεις παρατηρησει χαμηλοτερη αποδοση στα ψηλά?
  15. Tοσο πολυ θορυβο βγαζει που δεν υποφερεται στο ταξιδι? Βγαζει θορυβο οταν το πατας τερμα ή ακομα και σταθερα με 120χλμ ας πουμε? Απο αποδοση...εχεις καταλαβει καμια διαφορα στα ψηλα? Στα χαμηλα εδωσε απο οτι ειπες πιο πανω.. PS Μια οθονουλα θα σου λυσει το προβλημα αυτο...Θα βαζεις ενα εργακι στην γυναικα κσι θσ κανεις το ταξιδι στα μετρα σου!!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.