Jump to content

alexan

Member
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

alexan last won the day on October 13 2022

alexan had the most liked content!

About alexan

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Παπάγου

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Audi A3 1.8 TFSI

Recent Profile Visitors

414 profile views

alexan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Καλησπέρα σε όλους, Έχω μια ζάντα για καβαρζα την οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και θέλω να την χαρίσω Για λάστιχα 225/45/17 Μου την έχει δώσει φίλος από τρακαρισμένο αυτοκίνητο!!
  2. Καλησπέρα παιδιά, Έχουν πολυμεριστει τα μπρος φανάρια και θέλω να τα φτιάξω, έχω αλυφαδορο αλλά δεν ξέρω τι κρέμες και βερνίκια χρειάζεται για να γίνει σωστά η δουλειά και αν αξίζει να μπω στην διαδικασία. Μπορεί το κόστος των υλικών που χρειάζομαι να μην έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με ένα μαγαζί που θα μου κάνει την δουλειά. Επίσης αν υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος προς βόρειο ανατολικά προάστια να μου προτείνετε!! Ευχαριστώ!
  3. Καλημέρα, Είχες δίκιο! Η κλειδαριά ήταν από audi a3 5πορτο ενώ εγώ έχω 3πορτο...
  4. Καλησπέρα παιδιά, Μόλις άλλαξα την κλειδαριά απ την πόρτα του οδηγού με γνήσια μεταχειρισμένη αλλά δεν μου κλείνει η πόρτα σωστά, βρίσκει και δεν κλείνει τελείως. Είναι δυνατόν να μην κάθεται σωστά? Απ ότι βλέπω δεν παίρνει ρύθμιση. Ξαναεβαλα την παλιά από περιέργεια να δω μήπως κάνω εγώ λάθος στην τοποθέτηση αλλά κλείνει μια χαρά.
  5. καλησπέρα φίλε επιβεβαίωσε μου οτι μιλάς για αυτό που βλέπω στο video, εχω το ιδιο θέμα και θέλω να το φτιάξω
  6. Καλησπέρα σε όλους, Εδώ και 2 μήνες περίπου προσπαθώ να βγάλω άκρη με το ρεταρισμα του κινητήρα, συγκεκριμένα συμβαίνει μόνο όταν κατά την εκκίνηση του κινητήρα όταν είναι κρύος, με το που πέσουν οι στροφές στο ρελαντί. Το έχω κοιτάξει 2 φορές με τον μάστορα μου, τσεκάρε μπουζι όπου ήταν μια χαρά, ένδειξη για βλάβη δεν έχει βγάλει,έχει όμως και μικρή διαρροή λαδιού στην φλατζα..είπε ότι μάλλον είναι από την φλατζα στην αρχή και πρότεινε να γίνει αλλαγή, δηλαδή άνοιγμα μοτέρ. Πρότεινε όμως πρώτα να γίνει ένα ξεκαπνισμα (καθαρισμός με υδρογόνο και οξυγόνο) όπου και έγινε, το μοτέρ άλλαξε πολύ αλλά το ρεταρισμα παραμένει δυστυχώς. Πριν μπω στην διαδικασία να ανοίξω το μοτέρ όπου αν γίνει μου προτείνει να αλλάξω και καδενα (εχω 132000 χλμ) θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη από ένα συνεργείο που γνωρίζει τον συγκεκριμένο κινητήρα και είναι εμπιστοσύνης. Επίσης το έψαξα από παλιά ποστ, διάβασα για maf, ρώτησα τον μάστορα, είπε όταν θα έβγαζε βλάβη και ότι θα έβλεπα μεγάλη αύξηση κατανάλωσης. Τα φώτα σας παρακαλώ ??
  7. Βρέθηκε από πού ήταν ο θόρυβος, όντος η αντλία νερού τα έχει παίζει, θέλει αλλαγή! Μιας και είναι τόσο συνηθισμένο, μπορεί να μου πει κάποιος αν τα 400 ευρώ για ανταλλακτικό και εργατικά θεωρείται καλη τιμη η όχι ?
  8. Δεν έχω αλλάξει ποτέ αντλία νερού, μέσα στην εβδομάδα που θα κάνω το μεγάλο service(80000 χλμ) θα του πω να ρίξει μια ματιά! Το παραφλου το βλέπεις χαμηλά γιατί έχω παρκάρει σε κλίση! Σε ευχαριστώ παντός για την υπόδειξη
  9. τελικά πήγα στο συνεργείο, δεν έκανε κάποιο περίεργο θόρυβο, ούτε είδε κάτι με το μάτι ο άνθρωπος αλλά όταν συνδέσαμε το pc έβγαλε βλάβη το βεντιλατέρ πρότεινε να αλλάξει πρώτα τις βαλβίδες του βεντιλατέρ και άμα δεν διορθωθεί το πρόβλημα αλλάζουμε βεντιλατέρ
  10. Αυτά κοίταξα αμέσως αλλά όλα ήταν σε φυσιολογικά πλαίσια και τα δυο!
  11. Καλημέρα παιδιά, χτες είχα ένα περίεργο θεματακι, μετά από καμιά ώρα οδήγηση στο κέντρο (είχε κίνηση πρώτη-δευτέρα) της Αθήνας όταν πάρκαρα και βγήκα από το αμάξι ακουγόταν πολύ έντονα ένας ήχος σαν να μου έχει σκάσει μόλις το λάστιχο, μετά από περίπου ένα λεπτό που κοιτούσα τα λάστιχα ήχος με ίδια παρέμενε με ιδία ένταση) κατάλαβα ότι δυστυχώς ο ήχος έρχεται μέσα από το καπό, ανοίγω και όντος από εκεί ερχόταν αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω από πού ακριβώς. Έβγαλα μια φωτο από την περιοχή οπού ακουγόταν μπας και βοηθήσει. Το ίδιο βράδυ πήγα μια μισάωρη βόλτα γκαζωμένος μπας και το ξανακάνει για να καταλάβω κάτι παραπάνω αλλά τίποτα.. Σήμερα θα πάω στο συνεργείο μου, επειδή μπορεί να μην ακούγεται κάτι πάλι, έχετε καμιά ιδέα τι να του υποδείξω μπας και βγάλουμε άκρη άμεσα?
  12. Εγώ φίλε πάντως στο δικό μου αυτοκίνητο είχα όχι 6 αλλά σίγουρα 100 πιτσιλιές και μάλιστα άσπρες σε σκούρο χρώμα, πήγα σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα με καθαριστικά αυτοκίνητου, όπου είχε πηλό, είδε το πρόβλημα, μου έδωσε τον κατάλληλο πηλό (παίζουν διάφορες σκληρότητες) και όλα καλά, πολύ εύκολα μάλιστα.
  13. Και εγώ από τον κινητήρα αισθάνομαι ότι έρχεται το τράνταγμα, από Δευτέρα θα περάσω από το συνεργείο να το κοιτάξουν. Θα τσεκάρω και αυτό που λες Κωνσταντίνε και θα επανέλθω στο θέμα μετά το συνεργείο Σας ευχαριστώ παίδες
  14. Καλησπέρα παιδία, τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι όταν αφήνω το γκάζι αισθάνομαι ένα τράνταγμα, η αίσθηση μοιάζει με απότομη απελευθέρωση του συμπλέκτη, επίσης έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο μικρή σχέση έχω τόσο πιο έντονο είναι. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι αντίστοιχο, έχουμε καμία ιδέα τι να κοιτάξω?
  15. Με κατατοπίσατε παιδία πλήρως, δεν θα το αφήσω έτσι, θα ψάξω να βρω ένα λάστιχο στην σωστή διάσταση να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μιας και τα λάστιχα μου δεν είναι σε κακή κατάσταση και θα ήταν σπατάλη να τα αλλάξω όλα από τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες :sHa_thumbgoodjob:
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.