Jump to content

tasos28

Member
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

tasos28 last won the day on June 29 2020

tasos28 had the most liked content!

About tasos28

  • Birthday October 30

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Athens
  • Interests
    Travelling

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    audi a3

Recent Profile Visitors

1,092 profile views

tasos28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Καλησπέρα σε όλα τα παιδια, συγχωρέστε με, εαν υπαρχει η απάντηση σε καποιο αλλο θεμα. AUDI A3, TDI,1.6,110 PS, μοντελο 2016. Επειδη μεσα στο βιβλιο δεν αναγραφεται πουθενα, ποση ειναι η ποσοτητα σε λιτρα λαδιου που παιρνει ο κινητηρας, συμπεριλαμβανομενου του φιλτρου λαδιου; Θα τα αλλαξω εκτος εντιπροσωπειας αυτη τη φορα, λογω ενος προβληματος που δεν μου επιτρεπει να παω εκει και θελω να ενημερωσω τον μηχανικο, ποσα λιτρα ακριβως να βαλει. Σας ευχαριστω!
  2. Το καλό είναι ότι έβγαλες άκρη χωρίς πολύ ταλαιπωρία. Ευτυχώς, που το έψαξες κ εσύ ο ίδιος!!
  3. Προσωπικά, δεν έχω φτάσει ακόμα σε τέτοιο αριθμό χλμ, ώστε να με προβληματίσει το θέμα. Εμπειρικά πάντως από παλαιότερα αυτοκίνητα (μη πετρελαιοκίνητα), όπου αλλάζαμε τον ιμάντα γύρω στις 90.000 με 100.000 χλμ ήταν περίπου στο όριο του. Τα 210.000 που λέει το βιβλίο τα φοβάμαι.. Φαντάζομαι θα υπάρχουν κάτοχοι Α3 tdi που θα έχουν περάσει πλέον τα 130.000 χλμ και θα μπορούν να απαντήσουν.
  4. Απάντηση καμια στον άνθρωπο....
  5. Πραγματικα, νομιζω είναι κίνηση χωρις νόημα, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργεί κάτι σωστά εφ' όρου ζωής χωρις να απαιτείται αντικατάστασή του....
  6. Εμένα πάλι μου είπαν από την αντιπροσωπεία στο tdi a3, 1600 χειροκίνητο, μοντελο 2016 οτι δεν αλλάζονται ποτέ..
  7. Φυσιολογική λειτουργία λόγω πετρελαιοκίνητου. Μια με δυο φορες το μήνα να το ξεμπουκώνεις στην εθνική, πιάνοντας περιπου 2500 στροφες για κανένα 20 λεπτο σταθερά.
  8. Οταν βγει η ζημια (ευχομαι να μην βγει ποτε) δεν ξερω αν θα σε καλυψει αυτο που σου ειπε. Οτιδηποτε δεν ειναι γραμμενο μπορει να αμφισβητηθει ανετα και αντε βγαλε ακρη μετα.
  9. Επειδη μου το κανει κ εμενα το χειμωνα, μολις πιανουν τα κρυα, θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα. Το ιδιο μου κανε κ οταν ειχα βενζινη το χειμωνα. Μιλαμε για στροφομετρο λιγο πανω απο τις 800 στροφες, το οποιο πραγματι κραταει αρκετη ωρα, ακομα κ οταν το αυτ/το εχει ζεσταθει.
  10. Καλησπερα και χρονια πολλα, βρισκομαι σε διακοπες και δεν εχω παρει μαζι μου το βιβλιο του αυτοκνητου για να τσεκαρω. Κοιταξα τη σταθμη λαδιου και ειναι στη μεση ακριβως στο κομματι που μοιαζει" με ζιγκ-ζαγκ".Πιστευω να καταλαβαινετε που εννοω. Ποσα ml λαδιου αντιστοιχει αυτο, ωστε να συμπληρωσω την αντιστοιχη ποσοτητα;; Για α3 tdi, 1.6 λεω
  11. Πηγα στο "more reply options" για να επισυναψω τις φωτος αλλα χωρις επιτυχια...Please help me
  12. Kαλημερα παιδια, με αφορμη την παραπανω αναφορα για τα αντιμυκητιακα, βρηκα καποια στο βενζιναδικο αλλα εχω μπερδευτει στο ποιο ειναι το σωστο. Επισυναπτω καποιες φωτο απο τα 3 που βρηκα. Επισης, δεν βλεπω να εχουν στομιο αυτες οι συσκευασιες για να το ριξω στο ρεζερβουαρ. Μπορειτε να βοηθησετε ποιο ειναι το σωστο προιον;;
  13. Εχω δοκιμασει απο ΕΚΟ κ Shell και το απλο και το "καλο" τους πετρελαιο. Τα ιδια χλμ μου βγαζουν ολα (με εξαιρεση μονο μια φορα που ειδα περισσοτερα χλμ απο το απλο της εκο). Τωρα ποιοτικα ποιο ειναι το καλυτερο, αυτο δεν το γνωριζω. Επισης, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε καποιο καθαριστικο.Εαν εχει να προτεινει κανεις καποιο που το χρησιμοποιει ο ιδιος και ειναι ευχαριστημενος, ας το προτεινει.
  14. Εμενα μου ειχαν πει 2600 (αλλα σταθερα χωρις αυξομειωσεις) ειναι οκ.Το 4000 το θεωρω τραβηγμενο αλλα επειδη ρωτωντας πολλους, ακους αλλα τοσα πολλα, το σταματαω εδω.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.