Jump to content

snp a3

Member
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

About snp a3

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    athens

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    =

Recent Profile Visitors

488 profile views

snp a3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

  1. sorry, γούστα είναι αυτά αλλά ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα.. νομίζω ότι το ανθρακόνημα το φτηναίνει..χωρίς παρεξήγηση ε?
  2. επειδή δε γνωρίζω απο αυτά πώς κατάλαβες ότι σταμάτησε να λειτουργεί:
  3. δε βαζεις και κανενα Linkνα ξεστραβωθουμε κι εμείς που δεν ξέρουμεπό αυτα;
  4. σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες!
  5. Καλημέρα σε όλους! Έχω αυτές τις μπάρες αλουμινίου ενσωματωμένες στο αυτοκίνητο μου (audi a3 sports back 8v 2014) και ενδιαφέρομαι να αγοράσω την αντίστοιχη σχάρα / μπάρες ποδηλάτου. Επειδή δεν έχω ιδέα που πρέπει να κοιτάξω και τι ακριβώς, εάν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετκό όπως και κάποιο οικονομικό μαγαζί, παρακαλώ ας με ενημερώσει. Το θέλω για να βάζω ποδήλατα και μελλοντικά μπαγκαζέρα Ευχαριστώ, εκ των προτέρων. Υ.Γ. Παραθέτω επσιυναπτώμενη φωτογραφία (η φώτο είναι τυχαία απο το Internet) που δείχνει τι έχω πάνω από όταν το αγόρασα. (εργοστασιακά)
  6. σε ευχαριστώ.. πήγα να το πάθω το εγκεφαλικό.. άλλα μέλη πάντως αναφέρουν τετοιες καταναλώσεις και για αυτό αναρωτήθηκα.. μήπως κάνω κάτι λάθος ή κάνουν/ξέρουν κάτι που δεν κάν/ξέρω..
  7. εάν είμαι εκτός topic παρακαλώ ενημερώστε σχετικά.. ακούω για κάτι καταναλώσεις χαμηλές.. 4,5 - 5,5 μεικτές κτλ.. εγώ οδηγώ εξ'αρχής στο efficiency mode κια έχω μέση κατανάλωση 6,6.. δεν τρέχω ιδιάιτερα και έχω περάσει ήδη (μαρτιος 2016) το 1ο μεγάλο service. Έχω 36500χλμ ως τώρα και ένω προσπαθώ να ρίξω κι άλλο την κατανάλωση δεν τα καταφέρνω.. ημερησίως κάνω 15χλμ (Κέντρο - Πειραιά) και άλλα τόσα στην επιστροφή (Πειραιά - Κέντρο) με σίγουρα περισοτερη κίνηση και φανάρια να με σταματούν. Το start/stop που έχω μετρήσει δεν έχω δει καμιά ιδιαίτερη οικονομία, εκτός και εάν πέσω σε τρελλή κίνηση ή τρελλό φανάρι.. το πρωί η κατανάλωση φτανει στα 5,9 - 6,2 (Κέντρο - Πειραιά) και στην επιστροφή μου 7,8 - 8,5 (Πειραιά - Κέντρο). Λάδια αλλάζω σε 10.000χλμ, οπότε εικάζω ότι δεν είναι αυτό. Ξέρει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτο; Επαναλαμβάνω εάν είμαι εκτός topic να ανοίξω νέο θέμα..ευχαριστώ!
  8. Σε ευχαριστώ..νόμιζα πως είναι κάτι άλλο αυτό που λέγατε.. το έχω ψάξει (τότε) με τηλέφωνα στην audi και μου είπαν πως δε με πιάνει εμένα - 1,6tdi / 110ps stronic (07/2014 κατασκευή)
  9. όταν λες ο δικός μας ποια εννοεις; ρωταω για να δω που ανήκω..
  10. εμένα κολλάει το s-tronic και από 2ρα σε 3τη δεν αλλάζει ευκολά..συνήθως χειροκίνητα το κάνω.. όταν το είπα στην αντιπροσωπεία, το πήγαμε μαζί βόλτα και ενώ μου είπε ο τυπάκος εκεί πέρα ότι το ακούει κι εκείνος το ζόρισμα, από τη στιγμή λεεί που δεν δείχνει κάτι στον εγκέφαλο δεν μπορεί να κάνει κάτι...έλεος..δηλαδή το διαγνωστικό δεν κάνει ποτέ λάθος; απορώ...
  11. καλά το P στο αυτόματο πιάνει καλύτερα και από οποιδήποτε χειρόφρενο..αυτό το γνωρίζω γιατί μόνο αυτόματο οδηγάω 17 χρόνια τώρα..μάλιστα το κλασσικό χειρόφρενο δεν το έβαζα καν στο προηγούμενο μου αυτοκίνητο..δεν υπήρχε λόγος.. στο Α3 τώρα θέλω δε θέλω μπαίνει..
  12. οχι δεν το δοκιμασα..λογικο πάντως μου ακούγεται.. το έχεις κάνει να υποθέσω και πετυχαίνει;
  13. ναι, το κάναμε και αυτό απλά δεν έπαιρνε η μπαταρία με τίποτα μπροστά.. ήρθε η οδική και αμέσως το έβαλε.. μπορεί τα καλώδια να είχαν βραχικυκλώσει την μπαταρία.. να είχαν κάποιο θέμα και να την κόλλησαν (τα δικά μας εννοώ).. από εκεί και πέρα όμως εάν βρέθω κάπου και το αμάξι δεν κινείται με τίποτα; και δεν έχω καλώδια, κτλ; τι κάνω -εκτός από το σταυρό μου- φανταστείτε τώρα να είσαι σε ένα δρομάκι ή ακόμα και σε ένα πλοίο και να είσαι μπροστά μπροστά παρκαρισμένος ή οπουδήποτε που να πρέπει να βγάλεις το αυτοκίνητο για να μην εμποδίζει άλλους και να μην μπορείς λόγω του ηλκετρικού χειρόφρενου..καταστροφή!!! Ή μήοπως υπάρχει τρόπος manually με κάποιο τρόπο να το ελευθερώνεις?
  14. Καλημέρα, έχω απορία μιάς και συνέβει και αυτό..;Έμεινε το αυτοκίνητο συναδέλφου (από μπαταρία) μέσα σε κλειστό ασανσέρ υπογείου γκαράζ. Όταν προσπαθήσαμε να το μετατοποίσουμε δεν μπορούσαμε καθώς είχε ενεργοποιηθεί το ηλεκτρικό χειρόφρενο (ανήκε στο VW group το αυτοκίνητο) και δεν μπορούσαμε με τίποτα να το βγάλουμε... Εν τέλει ήρθε η οδική και φόρτισε τη μπαταρία και όλα καλά.. απλά μου γεννήθηκε η απορία: εάν βρεθώ σε τέτοια κατάσταση πως το απενεργοποιώ; Σημειωτέον: Και πόλους βγάλαμε και με την αντιπροσωπεία μιλήσαμε και απ΄όλα.. απλά δεν γινόταν τίποτα.. Το αυτοκίνητο επίσης είχε star/stop. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην υπάρχει ήδη το θέμα ανοιγμένο αλλού.. εάν συμβαίνει αυτό, παρακαλούνται οι moderators να με μεταφέρουν.. Καλημέρα
  15. χαχαχα! NOT...ναι αυτό το έχω κι εγώ, απλά μίλαγα για το ανάγλυφο.. αυτό όντως υπάρχει από κατασκευής..
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.