Jump to content

Geofx09

Member
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Geofx09

  1. Με παραξενεύει γιατί όλη η λειτουργία του αμαξιού είναι κομπλέ και το κάνει μόνο σε μεγάλο φόρτο. Ενώ όπου έχω δει για προβλήματα μπεκ βλέπουν τα συμπτώματα και ρελαντί και χαλαρές στροφές και με φόρτο.
  2. Το ελέγξαμε το αμάξι. Είχε σχισμένο σωλινάκι της υποπίεσης και αλλάχθηκε. Στον 4ο κύλινδρο έβγαζε θέμα με άκαυτες και αλλάξαμε μπουζί να το δούμε με τον καιρό. Πολλαπλασιαστές δεν είναι αλλα παίζει να είναι το μπεκ. Σε περίπτωση μπεκ καθαριστικό βενζίνης βοηθάει ή χρειάζεται αλλαγή?
  3. To ρελαντί και όλο το υπόλοιπο δούλεμα του αμαξιού είναι άψογο. Μόνο σε φουλ γκάζι μου εμφάνισε αυτό το θέμα.
  4. Σαν σκασιματα όπως κανει περιπου το κοψιμο του ESP. Δεν ετρεμε απλα δεν εδεινε και αφηνα γκαζι
  5. Stage 2+ Mε τις σωληνοσεις μου ετυχε να μου πεταξει 2 φορες τον σωληνα που φευγει ο αερας απτην τουρμπινα και παει στο κουλερ γιατι για καποιο λογο μετακινηται με τον καιρο (αλλαγμενος σωληνας) Τωρα μπορει να ειναι και σε σημειο που απλα να χανει λιγο.
  6. Ναι φίλε μου σίγουρα θα γίνει αυτό. Απλά μια γνώμη για το τι μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο.
  7. Καλησπέρα, Πριν 2 εβδομάδες που πήγα να κάνω ένα άνοιγμα 2α από τις 1,500σαλ περίπου στις 2,500-3,000 άρχισε να κάνει σαν σκασίματα και κόψιμο σαν του ESP. Το δοκίμασα άλλες 3 φορές και έκανε το ίδιο και στην μία προσπάθεια αναβόσβηνε το λαμπάκι της μηχανής. Εσβησα και ξαναέβαλα μπροστά και δεν άναψε πάλι και από τότε το λειτουργώ χαλαρά αν χρειαστεί να το πάρω.(σέρβις θα το πάω χριστούγεννα που θα έχω χρόνο) Ξέρετε τι μπορεί να είναι?
  8. Το θεμα ειναι οταν την εβαλα δεν ρωτησα τι ελατηριο θα εχει. Και δουλευω μεθανολες επισης..
  9. Προγραμματιστικα δουλευει φουλ πιεση το αμαξι. Τωρα δεν ξερω μηπως χρειαστει και bc για να αναιβασει κι αλλο οβερ και σταθερη.
  10. Εχεις δικιο οτι ειναι υπερβολικο και για την κ04 και για τα σωθηκα αλλα γενικα δεν ειμαι καυτης και δεν θα λειτουργω το αμαξι με αυτην την ρυθμιση περαν των πατηματων για ξεμπουκωμα η κοντρες
  11. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω εγω τι ελατηριο εχει και λογικα πρεπει να γινει η δυσκολη διαδικασια λογικα της απεγκαταστασης για να φανει. Η πιεση που ανεβαζω ειναι 1.8 οβερ και μου φαινεται καπως λιγο σε σχεση με το τι εχουν πει αλλοι με ιδιο προγραμμα.
  12. Γεια σας Ξερει καποιος να μου πει με τι ελατηριο ερχονται συνηθως οι wastegate forge? Για φουλ σταδιο 2+ με μεθανολες πιο ελατηριο ειναι το πιο καταλληλο? Ευχαριστω
  13. Πιστευεται οτι το μερος για να γινει η τρυπα της μεθανολης ειναι καλο στην φωτο μεσα στον κυκλο εκει που βγαινει και η σκαστρα στην γωνια?
  14. Τελικα τους πηρα τους σωληνες και τους εβαλα. Αν και ειχαμε ενα θεματακι στην αρχη γιατι μου πετουσε τον σωληνα που συνδεεται με το τουρμπο λογο χοντρου σφυκγτηρα και τον αλλαξαμε με λεπτοτερο. Προς το παρον με κατι λιγο ανοιγματα που εκανα στην διαδρομη δεν ειδα καποια τοσο αισθητη διαφορα. Καποια στιγμη θα το παω για κανα δοκιμαστικο. Ισως να χρειαζεται το προγραμμα adaptation λογο της διαφορετικης ροης του αερα.
  15. Νομιζω οτι ειναι 82.5 απο οτι λεει και στο wikipedia :/
  16. Οκ. Εχω μολις 36.000χλμ και δεν χρειαζεται καποιο γυαλισμα η τα σχετικα. Απλα για ενισχυση του μοτερ ισως το εκανα σφυριλατο να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Εδω στην Χιο κυκλοφορει ενα κουπρα και μου ειπε οτι εχει αναιβασει ελαχιστα την συμπιεση και νομιζω εβαλε λιγο μεγαλυτερο εμβολο μετα απο ενα γυαλισμα και μου ειπε οτι ειδε διαφορα προς το καλο και λιγοτερη καταναλωση λαδιου. Δεν ξερω κατα ποσο ηταν καταπονιμενο το μοτερ πριν την αλλαγη η αν το εκανε με λιγα χλμ.
  17. Μαλιστα. Και οσο για τις διαστασεις του εμβολου? Βρισκω διαμετρο 82.5, 83 και 83.5 χιλιοστα. Εδω παιζει κατι με ρεχτιφιε η γυαλισμα κυλινδρου η μπαινουν ολα τα μεγεθη που αναφερουν?
  18. Στα τουρμπατα διαβασα οτι ειναι καλο να την αυξανεις. Υσχιει?
  19. Σε περιπτωση αλλαγης μπιελων και εμβολων με σφυριλατα σε Stage2+ με μεθανολη, πρεπει να αυξησουμε-μειωσουμε την συμπιεση η να μεινουμε στην ιδια?
  20. 160 ευρω μου ειπε μονο για τον σωληνα που παει στην πεταλουδα :/ Aυτες οι σωληνωσεις που βρηκα στο ebay και μπαινουν σε BPY κινητηρα πιστευετε να ταιριαζουν και σε BHZ? http://www.ebay.com.au/itm/Turbo-Discharge-Pipe-Conversion-For-VW-Jetta-V-GTI-MKV-2-0T-FSI-/261566158379?ssPageName=ADME:X:eRTM:AU:1123
  21. Μπορειτε να μου πειτε εαν αυτες οι σωληνωσεις ειναι καταλληλες για BHZ κινητηρα? Στην περιγραφη λεει οτι ταιριαζουν σε BPY. Εχουν ιδιους? http://www.ebay.com.au/itm/Turbo-Discharge-Pipe-Conversion-For-VW-Jetta-V-GTI-MKV-2-0T-FSI-/261566158379?ssPageName=ADME:X:RTQ:AU:1123
  22. Χαχα βασικα μελετη εννοουσα αυτο που ειπες και συ ωστε να ταιριαζουν ολα οπως πρεπει. Οσο για το σεταπ εν ξερω αν χρειαζεται κατι μιας και το αναφερεις..
  23. Δηλαδη ο εξατμησας θα παρει τους δικους μου σωληνες και θα φτιαξει αντιστοιχους αλουμινιου με μεγαλυτερη διαμετρο? Δεν θελει καποια μελετη για την κατασκευη?
  24. Γεια σας θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει που μπορω να απευθηνθω για τις 2 σωληνωσεις Throttle Pipe & Outlet Pipe. Βρηκα επωνυμες αλλα θεωρω οτι ειναι πολυ ακριβες. Μηπως υπαρχει καποιος που φτιαχνει? Φιλικα Γιωργος.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.