Jump to content

gvava

Member
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gvava

  1. Το γνωρίζεις γιατί το έχεις αλλάξει Κ εσύ το συγκεκριμένο ή απλά το λές για να το πεις?
  2. Καλησπέρα σας, Σε Audi a3 8p δεν ανοίγει το κλαπέτο να βγει ο αέρας για ξεθάμπωμα τού παρμπρίζ, στο συνεργείο μου είπαν κόστος για αλλαγή στο μοτεράκι χωρίς εργασία 150€. Σας φαίνεται λογική τιμή?
  3. Ξέρουμε κάποιον καλό στην Πάτρα για άλλαγη ταπετσαρίας ουρανού?
  4. Εννοείται φίλε. Για αυτό ρώτησα μήπως ήταν κάτι εύκολο να το κάνω εγώ. Αλλά καλύτερα αντιπροσωπεία που ξέρουν. Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα παιδιά. Σε a3 8p Μου έχει σπάσει το συρτάρι στην κονσόλα που ακουμπάς το καφέ(πίσω από το χειρόφρενο). Είναι εύκολο να αλλαχθεί? Που μπορώ να βρω?
  6. Όχι.Ειχα ρωτήσει στο συνεργείο αν υπάρχει κάποια ρύθμιση αλλά δεν ήξερε.
  7. Παιδιά κάποια led πινακίδας που να μην βγάζουν σφάλμα σέ a3 του 2009 έχει βρει κανείς?? Αυτά που λένε γνήσια τά έχει δοκιμάσει κανείς???
  8. Έχει βρει τλκ κανένας led canbus για πινακίδα που δεν βγάζει σφάλμα? ότι έχω δοκιμάσει από κινέζικα βγάζει σφάλμα
  9. Έγινε φίλε.σε ευχαριστώ πολύ.
  10. Καλησπέρα παιδιά.αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Την τελευταία βδομάδα μόνο τά πρωινά όταν πάω να πάρω το αμάξι μπροστά παίρνει Κ σβήνει αμέσως.αν πατήσω γκάζι δεν σβήνει.αυτο το κάνει στην πρώτη εκκίνηση μόνο το πρωί.ολες τίς άλλες ώρες παίρνει αμέσως χωρίς να σβήσει.τι μπορεί να φταίει???
  11. Είχα πάρει τηλέφωνο και είχα ρωτήσει την μια φορά μου είπε ένας ότι θα έπρεπε να δουλεύει Κ να βγάλω μια την φίσα από το can bus, την άλλη φορά το σήκωσε άλλος Κ μου είπε επειδή είναι android δεν θα παίξει Κ αν θέλω να βάλω της dynavin που δεν είναι android Κ παίζει.και αυτοι προφανώς δεν έχουν μια σαφή απάντηση γτ είναι καινούργια ή οθόνη.θα το ψάξω όσο μπορώ.κ πάλι σέ ευχαριστώ!
  12. Σέ ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου. Ποιο πολύ για την χρήση του start stop το θέλω.Με κατατοπίσες πλήρως
  13. Ξέρεις που μπορώ να ψάξω να βρω?Γτ ό ηλεκτρολόγος μου λέει δεν γίνεται. Σέ ένα skoda octavia που έχει αυτός χώρις να βάλει τπτ επιπλέον σέ μία αντίστοιχη οθόνη τίς δείχνει όλες τις ενδείξεις κανονικά. Σέ ευχαριστώ για το χρόνο σου!
  14. Kαλησπέρα παιδιά. Έβαλα αυτο το μηχάνημα http://cadence.gr/shop/multimedia/oem-units/bizzar-audi-a3-android-8-0-8core-navigation-multimedia/ . (bizzar). Exω το εξήσ πρόβλημα. Δεν μου δείχνει τισ ενδήξεισ του καντράν στην οθόνη.Κάπου διάβασα οτι πρέπεει να κόψεισ τα can bus για να μην καταναλωνει μπαταρία οταν είναι κλειστο.Ισχύει? Ο ηλεκτρολόγος που μου το έβαλε παιδεύτηκε πολύ με το να δίνει σήμα στην camera οπισθοπορείας.Γενικά νομίζω οτι κατι εχει συνδέση λαθος.Καμια ιδέα κανείσ τι μπορώ να κοιτάξω?
  15. Kαλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να βάλω αυτη την οθόνη http://cadence.gr/shop/multimedia/oem-units/bizzar-audi-a3-android-8-0-8core-navigation-multimedia/ . Την έχει δοκιμάσει κανείς?Αξίζει??
  16. Καλησπέρα παιδιά. Εχω α3 με start stop. Exω αυτη την μπαταρία http://ladadiko.gr/shop/mpataries-autokinhtou/μπαταρια-varta-silver-dynamic-e39-agm-70ah/ .Θέλω να παρω ενα φορτιστή αλλα δεν ξέρω αν ειναι κατάλληλος. Σκέφτομαι για αυτον https://www.skroutz.gr/s/10174583/Einhell-CC-BC2M-1002211.html .Τι λετε?
  17. Καλησπέρα παιδιά. Εχω α3 με start stop. Exω αυτη την μπαταρία http://ladadiko.gr/shop/mpataries-autokinhtou/μπαταρια-varta-silver-dynamic-e39-agm-70ah/ .Θέλω να παρω ενα φορτιστή αλλα δεν ξέρω αν ειναι κατάλληλος. Σκέφτομαι για αυτον https://www.skroutz.gr/s/10174583/Einhell-CC-BC2M-1002211.html .Τι λετε?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.