Jump to content

gogol1985

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About gogol1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    IGOUMENITSA

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    A4

gogol1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Το πήρα 12.000€. Έχει κάποια βαψίματα αλλά όχι τρακάρισμα. Έχει κάνει service το αυτοκίνητο πριν 4.500 χλμ όποτε σκέφτηκα να το κάνω λίγο αργότερα. Όλα τα service πλην του τελευταίου έχουν γίνει στην καρεντα. Εδώ που μένω δεν έχει αντιπροσωπεία και σκέφτομαι να το πάω σε κάποιον που έχει γνώση από Audi. Το 1/2 λίτρο στα 1.000 χλμ το γράφει και το βιβλίο της Audi. Φυσικά δεν είναι φυσιολογικό, όπως σωστά είπες, αλλά αφού αυτό τους συμφέρει το λένε. Τώρα όσον αφορά το προγραμμα μετά από πολλές γνώμες και πολύ διάβασμα στο forum σκέφτομαι να βάλω revlimit. Δεν θέλω ιδιαίτερα πράγματα απλά να το κάνω λίγο πιο γρήγορο και πιο ασφαλές στις προσπεράσεις. Ευχαριστω για τον χρόνο σου.
  2. Πρώτη φορά αγοράζω Audi και προφανώς ίσως και να την πάτησα. Προς το παρόν θέλω να το κοιτάξω να δω πως πάει από κατανάλωση λαδιού. Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός που μου είπε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης γιατί δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που μου είπε. Επίσης στην αντιπροσωπεία που το πήγα για έλεγχο μου είπαν ότι είναι είναι στα νορμαλ πλαίσια και ότι δικαιολογεί 1/2 λίτρο στα 1.000χλμ.
  3. Καλησπέρα και από εμένα! Νέος κάτοχος Audi A4 1,8 του 2010 με τα 120 ps. Το αυτοκίνητο το έχω περίπου μια εβδομάδα. Αλλά τα 120 ps είναι πολύ λίγα και είμαι απογοητευμένος. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είπε ότι καίει λάδι (περίπου 1 λίτρο στα 2.500 χλμ). Θέλω να το κάνω stage 1 και πιστεύω θα είμαι καλλυμενος. Τι προγραμμα προτείνετε και πιστεύετε θα έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με το λάδι που καίει? Ρωτάω, γιατί το ποσό λάδι καίει μπορεί να μην ισχύει και να καίει πολύ παραπάνω και να μου είπε ψέμματα. Το αυτοκίνητο έχει 80.000 χλμ. Βρίσκομαι στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.