Jump to content

Alex audi

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Alex audi

Previous Fields

 • Αυτοκίνητο
  Audi B8

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Γνωρίζει κάποιος εάν ταιριάζουν καθίσματα Audi A4 B9 σε Audi A4 B8?
 2. Υπήρξε αφανής διαρροή ψυκτικόυ υγρού όπου και λύθηκε με την αντικατάσταση της ταπας του δοχείου διαστολής .. Τόσο απλά , με κόστος 5ευρω και διαρροή η οποία δεν είναι εμφανής καί ούτε συνεχή παρά μόνο υπό πίεση σε υψηλές στροφές η σε υψηλές θερμοκρασίες που κάνει δύσκολο τον εντοπισμό.
 3. Σε ότι αφορά το πρόβλημα που είχα προαναφέρει σε ότι αφορούσε ύπαρξη λαδιού στο ψυκτικό υγρό και στο δοχείο διαστολής , λύθηκε με την αντικατάσταση του ψυγείου λαδιού όπου είχε τρυπήσει εσωτερικά .... Προσοχή στις φλάντζες τόσο του ψυγείου όσο και της αντλίας νερού όπου αφαιρείται κατά την αντικατάσταση .
 4. Θα ήταν η ιδανική ... αιτία η σκουριά από την χρήση......και η ιδανική λύση μια απλή αντικατάσταση .... Απλά ότι αφορά την περίπτωση μου , σίγουρα υπάρχουν ίχνη λιπαντικού σε συνάρτηση ότι τα ψυγεία στο b8 είναι αλουμινένια...δεν μου δίνουν τόσα περιθώρια αισιοδοξίας.. Ευχαριστώ πάντως.
 5. Ότι αφορά τον καθαρισμό του κυκλώματος τον έκανα , βγάζοντας το άνω και το κάτω κολάρο του ψυγείου καθώς και του παγουριου , σχετικά εύκολα αφαιρώντας τις ασφάλειες που έχουν και μετά με πολύ μικρές προσεκτικές κινήσεις για να μην υπάρξει ατύχημα σπασίματος ...μια και έχουμε να κάνουμε με πλαστικά που έχουν υποστεί πολλές υψηλές θερμοκρασίες τελικά ξε κούμπωσαν. Έπειτα τοποθέτησα αφού άδειασα πρώτα το λάστιχο με συνεχόμενη ροή νερού για αρκετή ώρα.... Τέλος πρίν τα κούμπωσω πάλι γέμισα τμηματικά όσο μπορούσα το ψυγείο πρώτα και έπειτα το παγούρι . Στη συνέχεια θέτεις σε λειτουργία την μηχανή και την αφήνεις να δουλέψει έως ότου σηκώσει θερμοκρασία με ανοικτό το καλοριφέρ επίσης και συμπληρώνεις νερό ... Ελέγχεις το νερό και συμπληρώνεις για μερικές ημέρες ακόμα μετά από καθε λειτουργία ώστε να φύγει και ο τελευταίος θύλακας αέρος. Σκέφτομαι να το επαναλάβω για άλλη μια φορά και πάλι με την χρήση νερού ... ώστε να είμαι σίγουρος εάν τελικά πρόκειται για διαρροή λαδιού που συνεχίζεται ή απλά ήταν η βρώμα από την χρήση ώστε εκεί μπαίνεις στην διαδικασία απλά να αντικαταστήσεις το νερό που έχεις χρησιμοποιήσει για της δοκιμές και τον καθαρισμό με το σωστό αντιψυκτικό.
 6. Θάνο πέρα το ότι κάποια στιγμή μου έβγαλε ως ένδειξη χαμηλής στάθμης νερού που ήταν αποτέλεσμα ότι είχαν πιάσει γλίτσα τα ηλεκτρόδια εντός του παγουριου και δεν διάβαζαν την ύπαρξη νερού , κατά τα άλλα τίποτα άλλο.
 7. Θάνο σε ευχαριστώ ! Και εγώ προς τα εκεί κλείνω και θα είχα προχωρήσει στην επισκευή του ήδη εάν δεν είχε προηγηθεί ο καθαρισμός του ψυγείου καλοριφέρ με την υποψία υπό λυμάτων αυτού και της επιλογής μου να του δώσω λίγο χρόνο μήπως και καθαρίσει. Με βλέπω μετά το Πάσχα να μην την γλυτώνω.
 8. Dimitri kon να πω την αλήθεια και εγώ προς το ψυγείο λαδιού κλείνω όπως και ο φίλος μηχανικός της Audi ο οποίος μου είπε ότι ή ψυγείο λαδιού ή εκεί που πατάει το ψυγείο λαδιού όπου συνήθως κάνουν ρήγμα με συνέπεια όταν δουλεύει η μηχανή η πίεση του λαδιού είναι μεγαλύτερη του νερού με αποτέλεσμα να περνάει στο νερό ... Από την έρευνα μου στο διαδίκτυο βρήκα αντίστοιχες περιπτώσεις σε ότι αφορά B6 B7 στα οποία είναι και εύκολη η αντικατάσταση τους . Απλά θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος άλλος το έχει συναντήσει σε b8 και είναι από κάτι που δεν πάει το μυαλό μου. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις και τις απόψεις σας μέχρι τώρα .
 9. Metero σε ευχαριστώ το έχω ζήσει ένα χειμώνα ολόκληρο με το καλοριφέρ μου ήδη και πριν εμφανιστεί το πρόβλημα με την γλίτσα που αναφέρω . Σαν αποτέλεσμα ήταν να κάτσω να το καθαρίσω με αντίστοιχο καθαριστικό και αντλία η οποία δούλεψε για μια ώρα με τέλειο αποτέλεσμα. .. Και ένας λόγος που είμαι παρατηρητής .... της γλίτσας τους τελευταίους μήνες είναι ότι είχα την ελπίδα μήπως ήταν υπολείμματα του καθαρισμού αν και το είχα ξεπλύνει καλά.
 10. Φίλε kdrak ευχαριστώ πολύ, πραγματικά το λάδι του αυτόματου κιβωτίου περνά από το ψυγείο του νερού σε ξεχωριστό κύκλωμα , λόγο του ότι το έχω αντικαταστήσει με καινούργιο πριν ένα χρόνο το γνωρίζω και είναι το τελευταίο που σκέφτομαι , επίσης με φίλο μηχανικό της Audi μου είπε πως το λάδι του αυτόματου δεν βγάζει τέτοια γλίτσα συνήθως...
 11. Καλησπέρα σε όλους ! Τους τελευταίους μήνες παρατηρώ στο παγούρι νερόυ λάδι σε μορφή γλίτσας. Δεν τίθεται θέμα φλατζας γιατί το αυτοκίνητο λειτουργεί άψογα , το καυσαέριο του είναι καθαρό όπως επίσης το λάδι του. Έχει κάποιος συναντήσει και αντιμετώπιση αντίστοιχη κατάσταση και το τι μπορεί να συμβαίνει εκτός των περιπτώσεων που αναφέρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 12. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, μάλλον θα πρέπει να είμαι στην αναμονή και στο ψάξιμο για κάτι αποκλειστικά από ,B8 sedan ή Avant .
 13. Έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ αλλά δυστυχώς το σωστό και η σίγουρη λύση είναι και η πιο σπάνια ... για αυτό ψάχνω μια εναλλακτική ...
 14. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος εάν ταιριάζει δερμάτινο σαλόνι από Q5,Q3 ή TT σε Β8 Avant ? Ευχαριστώ
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.