Jump to content

DZ1702

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DZ1702 last won the day on July 31 2021

DZ1702 had the most liked content!

About DZ1702

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Athens

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Α3 1.8 TFSI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DZ1702's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. @Kavouras Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες με κάλυψες πλήρως όπως και τον @panpap175 (ιδιαίτερες ευχαριστίες ).Η αλήθεια είναι ότι είμαι υπερ καλυμμένος με την τωρινή απόδοση του δικού μου μέχρι στιγμής . Έννοια σου έχω διαβάσει βήμα προς βήμα στο σχετικό τοπικ για τις "κασκαρίκες" που έκανες στο δικό σου 1.8 και μάλιστα με έκαναν να χάσω 4 ώρες ψάχνοντας IHI βρε σατανά! ?
  2. Άναψε το check engine και δυστυχώς έδειχνε κάτι στην εισαγωγή καμία ανάφορά για την αντλία υψηλής,οπότε και για αυτό η πρώτη εκτίμηση παρέπεμψε τον μηχανικό για πολλαπλή εισαγωγής κτλ , ευτυχώς όμως που δεν έγιναν βιαστικές κινήσεις και τελικά διορθώθηκε . Επίσης αλλάχθηκε φίλτρο βενζίνης το οποίο ήταν για πέταμα , καθώς και το εγκεφαλάκι της πίσω αντλίας για προληπτικούς λόγους. @Kavouras γνωρίζουμε εν τέλη αν οι αντλίες των 1.8 TFSI αντέχουν τις πιέσεις ΦΠΕ (Φίλτρο - Πρόγραμμα - Εξάτμιση) ?
  3. Παιδιά ήταν το γνωστό πρόβλημα με την αντλια υψηλης πιεσης, αλλάχθηκε και το αυτοκίνητο επανήλθε.
  4. Καλησπέρα σε όλους , εύχομαι να είστε καλά. Αντιμετωπίζω πρόβλημα στις υψηλές στροφές με τέρμα ανοικτό το γκάζι. Το αυτοκίνητο κάνει κόψιμο (Σαν να κλωτσάει μετά απο τις 3.500 στροφές περίπου) . Φοράει 95 setup πρόγραμμα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Έχουμε ιδέα τι μπορεί να το προκαλεί? Εκτίμηση απο τον προγραμματιστή ο οποίος με παρέπεμψε στον μηχανικό είναι ότι έβγαζε ένδειξη προς την εισαγωγή το διαγνωστικό. Ο μηχανικός είπε ότι στη χειρότερη των περιπτώσεων πάμε για πολλαπλή εισαγωγής . Μια δεύτερη γνώμη είναι ότι ίσως έχει χαλάσει το εγκεφαλάκι πριν απο την αντλία βενζίνης, καθώς και κάποια βαλβίδα στον κινητήρα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.