Jump to content

Kostas 1.8

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Kostas 1.8

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Audi a4 1.8 Quattro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kostas 1.8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Τι έγινε ρε παιδιά?? Ο μοναδικός που το έχει πάθει αυτό εγώ είμαι?
  2. Επίσης στα ψηλά και λίγο πριν τον κόφτη το αμάξι κάνει σαν να στεγνώνει...πάντα είχα ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα αλλά αυτό το αμάξι ήταν όνειρο εδώ και χρόνια και το απέκτησα τώρα μετά από πολύ κόπο,,,, αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το χαρώ.. Ο μάστορας είπε ότι μάλλον έχει σφιγμενη τη Westgate... Τι μπορεί να είναι ρε παιδιά??? Εσείς γενικά τα έχετε ψάξει πολύ αυτά τα μοτέρ και είστε γνωστες.. Λαμπάκι κανένα.. Μόνο για μειωμένη απόδοση καταλύτη βγάζει που δεν νομίζω ότι ευθυνετε για την πίεση αυτό.
  3. Καλησπέρα στο φόρουμ.. Έχω ένα audi a4 b6 1.8 t quattro με Bex κινητήρα.. Το απόκτησα πρόσφατα και έχω λύσει κάποια μικροθεματακια που είχε αλλά συνεχιζει να υπάρχει ένα πρόβλημα που με έχει κουράσει το πρόβλημα είναι το εξης:το αμάξι όταν το πήρα το πήγα στον προγραμματιστη μου προκειμένου να δω αν έχει πρόγραμμα.. Το αμάξι πράγματι είχε ένα πρόγραμμα που όπως είπε ο προγραμματιστής και καλός μου φίλος ήταν σκουπίδι, το βγάλαμε βόλτα και το αμάξι έκανε over boost 1.7...με κοψίματα και διάφορα άλλα... Αλαχθηκε το πρόγραμμα με άλλο ζητούμενη πίεση 1.3bar..το αμάξι σήκωνε πάλι 1.55bar και ξαναεκοβε(έκλεινε παταλουδα)... Χαμήλωσα με κιαλλο την ζητούμενη πίεση πάλι αυτό ποιο πάνω πίεση σήκωνε... Τι είναι αυτό ρε παιδιά?? το αμάξι δεν δουλεύει καλά λόγω της υπερπιεσης που βλέπει ο εγκέφαλος και κλείνει πεταλούδα όπως είπε ο προγραμματιστής..
  4. Το θέμα με το maf λύθηκε... Κομμένο καλωδιακι που πηγαίνει στην φισα του μαφ..
  5. Και εγώ με κάνα δυο πατήματα και μετά χαλαρά φτάνω 10..δεν ξέρω αν επιδρά στην κατανάλωση το ότι δουλεύει το μοτέρ χωρις maf.. Πήγα τον άλλαξα αλλά τίποτα έχει θέμα στην καλωδιοση περιμενο να περάσουν οι γιορτές και θα το πάω αντιπροσωπεία.. Γιατι μόνο εκεί θα βρουν άκρη νομιζω
  6. Καλησπέρα ρε παιδιά δώστε μου λίγο τα φώτα σας γιατί κοντεύω να σκάσω σε μια εβδομάδα που έχω το αμάξι.. Να μην τα πολυλογώ έχανα από μια υποπιεση και το αμάξι έκανε ρεταρισματα αφού το έφτιαξε ο μάστορας προχωρησαμε σε αλλαγή του μαφ γιατί στο διαγνωστικό έβγαζε λάθος μετρήσεις σε συνδυασμό με λαμπάκι μηχανής και του esp... Ο μαφ αλλαχθηκε μα το πρόβλημα παραμένει.... Αναμμένα λαμπάκια και ατωνιες στο τουρμπισμα.. (όχι πάντα).. Ο μάστορας μου είπε ότι δεν ξέρει τι είναι και ότι κάτι άλλο παίζει με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου..έχει τυχει σε κανέναν κάτι τέτοιο ρε παιδιά?
  7. Εγώ σε Ανόιχτο δρόμο με χαλαρή οδήγηση μέχρι 120 χλμω το είδα περίπου στο 8.5..
  8. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά... Ναι το έκλεισα το αμάξι αύριο θα το έχω.. Μακάρι να το συμαζεψω όσο γίνετε ποιο αναίμακτα..
  9. Καλησπέρα παιδιά καλές γιορτές να έχουμε... Όλα ξεκίνησαν την πεμπτη όπου βρήκα ένα audi a4 Quattro b6 με κωδικό Bex... Το αυτοκίνητο έχει 170.000 χλμ και το πήρα από γνωστό γνωστού ο οποίος βρίσκετε στην Ιταλία τώρα πλέον... αφήνοντας το αμάξι στον ξάδερφο του και τον εξουσιοδότησε προκειμένου να γίνει η μεταβίβαση... Όλο χαρά λοιπόν καθος το αμάξι πωλουταν σε καλή τιμή το έκλεισα και την Δευτέρα θα γίνει η μεταβίβαση.???? Αλλά έχει τα εξης:πρόβλημα στην μονάδα abs(λαμπάκι Τσεκ αναμμένο όπως και ένα αλλο λαμπάκι που δείχνει νομίζω το (antispin???) επίσης θέλει αισθητήρα Maf, και κρεμαριερα γιατί στάζει... Αυτό που με προβλημάτισε όμως περισσότερο είναι ότι καθος έστριψα σε μια κλειστή στροφή σήμερα δοκιμάζοντας το μου έδειξε η οθόνη το λυχναρακι του λαδιού κάνοντας το γνωστό θόρυβο και στη συνέχεια σταμάτησε.... Συγγνώμη για το σεντόνι που έγραψα αλλά έχω αγχωθεί λίγο μιας και δεν είμαι και σε καλή οικονομική κατάσταση αλλά αυτό το αμάξι χρόνια τώρα το ζηλεύω...
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση.... 10 εννωεις μικτά??? Η χαλαρά σε ανοιχτό δρόμο??
  11. Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση η αλήθεια είναι ότι κάνω χιλιόμετρα, και είχα στο μυαλό μου το υγραέριο μια και έχω ήδη ένα αυτοκίνητο με lpg απροβληματιστο, αλλά ήθελα να μάθω και από εσάς κάτι για την κατανάλωση... Κρίνουμε σε ανοιχτούς επαρχιακούς δρόμους περισσότερο και ο μάστορας μου μου είπε ότι δεν θα κάψω ποτέ λιγότερο από 9 λίτρα στα 100..
  12. Καλοσωριζω το forum... Με λένε Κώστα και είμαι από τα Γιάννενα... Μέχρι την Παρασκευή θα είμαι κάτοχος ενός audi a4 1.8t Quattro με κωδικό κινητήρα Bex.. Θα ήθελα να με κατατοπισετε περίπου τι κατανάλωση να περιμένω κύριος σε ανοιχτούς δρόμους με χαλαρή οδήγηση... Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλα τα μελοι!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.