Jump to content

simon a4

Member
  • Posts

    4,849
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by simon a4

  1. Δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουμε...οπως λεει και το τραγουδι πιστευω στην καλοκαιρινη αδεια να περασω απο τη ΕΔΡΑ και να σας δω ολους...
  2. Και εγω αν ειμαι Ελλαδα θα ερθω σιγουρα...δωματιο δεν κλεινω ολο και καπου θα με βολεψετε....Βαρελα ακους ...
  3. Τασουλη τρελαααααααααα!!!!!!!!!!
  4. Μητσαρα καλα πριονισματα πολυβολο το εργαλειο σου...
  5. Τσσουλη το μυαλο και η καρδια μου ηταν εκει και το ξερεις
  6. Εγω το εστειλα εσυ κανονισε να ερθει πισω μην ξεχαστειτε!!! Δημητρη και σε εσενα αξιζει ενα μεγαλο μπραβο γιατι σε αφησα μονο και εριξες πραγματικα παρα πολυ τρεξιμο!!!
  7. Η πρωτη μου απουσια σε frf και ελπιζω η τελευταια ολη την εβδομαδα δεν εμπαινα στο φορουμ για να μην διαβαζω το θεμα της εκδρομης τωρα που τελειωσε χαλαρωσα γιατι ολο το σ/κ ημουν μεσα στα νευρα που δεν καταφερα να ερθω να δω τις μουρες σας.Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτην την υπεροχη παρεα που δεν καταλαβαινει τιποτα και δεν σταματαει πουθενα.Βαλτε φωτο γρηγορα να κοψω φλεβες μια ωρα νωριτερα.Σας αγαπαω ολους τρελοκομεια!!!!!!!!!!!! :sHa_thumbsup2:
  8. Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Τον ειδες καμαρι τον τυπο!!!
  9. Αντε ρε Μητσαρα βαλε κανενα ματι και κανενα σκορδο αγορι μου ολα τα στραβα και η μακακιες σε εσενα θα τυχουνε!!! Α και οταν με το καλο τελειωσεις να το πας σε ενα παπα να στο διαβασει!
  10. Πανικο τουμπανο απο εξω ελπιζω συντομα τουμπανο και απο μεσα
  11. Μαρινο αντε με το καλο να τελειωσεις και να βγει στο δρομο το θηριο
  12. Αντε αγορι μου στρωστο το θηριο να τελειωνουμε Και ξανα προς την δοξα τραβα... Μου εχεις υποσχεθει βολτα μην το ξεχνας και ξερεις που θα την κανουμε ε?INGOLSTAD!!!
  13. Πανουλη δεν την κανεις για Ελβετια που εχει και ψυχρο κλιμα? Αποκλειεται να εχεις εδω προβλημα με τις θερμοκρασιες!!!
  14. Γιαννη πολυ ωραιες καλοφορετες!!!
  15. Πραγματικα καλη ιδεα αλλα σιγουρα θα μπορουν να στο φτιαξουν καικ εδω!
  16. Μητσαρα μια χαρα σε βρισω ρε φιλε !!!Χαρα στο κουραγιο σου.Μηπως το καθυστερεις επιτηδες για να εχεις κατι να ασχολεισαι?
  17. Δημητρη εισαι θεος μετα απο τετοια ταλαιπωρια ειχες κουραγιονα βαλεις τις φωτο
  18. Μολις μπηκα σπιτι.Η παρεα μας ητανε μικρη σε ατομα αλλα μεγαλη σε κεφι.Φαγαμε ηπιαμε γελασαμε ειδαμε και καποιους φιλου που ειχαμε καιρο να δουμε και στο τελος πηγαμε και στην ονειρουπολη να παξουμε σαν παιδια και εμεις!!! Στην παρεα μας ηταν ο super Δημητρης που μας ηρθε απο το Λιτοχωρο ο Πασχαλης που ηρθε απο Σερρες ο Δημητρης αποΚαβαλα(dimtdi) o Περης απο Ξανθη που ειχε πολυ καιρο να ερθει σε συναντηση και φυσικα ο Γιωργος (autoradioA3) και ο Δημητρης(panthir)απο Δραμα!!!Απο οτι καταλαβατε ειχαμε κοσμο απο ολη την Μακεδονια Αργοτερα θα δειτε και φωτο και θα σας πεσουν τα
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.