Jump to content

aggelos1986

Member
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

aggelos1986 last won the day on October 27 2019

aggelos1986 had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About aggelos1986

Previous Fields

 • Αυτοκίνητο
  a3

Recent Profile Visitors

1,179 profile views
 1. Κavouras καταρχάς θελω να σε ευχαριστήσω πολύ, για την καλοσύνη και πρόθεση σου να με βοηθήσεις ,προσφερομενος να κανεις πράξη την επιθυμία μου. Ειληκρινα σαν άνθρωπος το εκτιμώ πολύ ,και γενικά τέτοιους ανθρώπους που "βοηθάν"γιατί είμαι ένας από αυτούς στη στάση ζωης μου. Όμως.... μια παροιμία λέει: "δώσε σε κάποιον ένα ψαρι και τον τάισες για μια μερα,μαθε στον άλλον να ψαρεύει και τον τάισες για μια ζωη..." Έτσι θέλω να αγοράσω το καλώδιο για να μάθω... Είμαι λίγο σχετικός με την ψηφιακή τεχνολογία (προγραμματιστής CNC /αυτοματιστης PLC κτλ ,επομενος ΝΟΜΙΖΩ πως δεν θα αργήσω να κατανοήσω τη φιλοσοφία του) Έχεις κάτι να προτείνεις ?από που το προμηθεύομε(και Ελλάδα αν ξέρεις κάτι)? Με μια γρηγορη ματια στο ebay ένα πολύ γνωστό (και προσιτό) χρώματος μπλε ,δεν είναι συμβατό με 8p, που σημαίνει ότι δεν κάνουν όλα.
 2. Σήμερα κάθισα και ασχολήθηκα,και το έφτιαξα. Με 2 κοματακια 25mm αυτοκόλλητης ταινίας αρμαφλεξ πλάτους 10mm και πάχους 5mm. Κολληθηκε κάθε κομματάκι σε κάθε πλευρά αντίστοιχα , στο κινητό μερος στο σημείο που ακουμπάει (όχι στη ράγα).(καλος καθαρισμός με ισοπροπολικη αλκολη στο σημείο για να κολλήσει καλα η ταινία) Μέσα σε 10 λεπτά το πρόβλημα λύθηκε με επιτυχία 100%!Πλέον δεν ακουγιετε τίποτα! εύκολα γρήγορα και κυρίως χωρίς να ξεβιδωθεί βίδα! Έτσι και αλλιώς με τον εργοστασιακό τρόπο να το έφτιαχνα,-με το κλιπ- (βλέπε βίντεο παραπάνω)προσωπικά θεωρώ πως εφόσον έφυγε μια φορα , κάποτε θα ξαναφύγει και πάλι,αφου ο σχεδιασμός κ ο τρόπος λειτουργιας παραμένει ο ίδιος .
 3. "vcds" είναι το ίδιο και το αυτό με "vag com" Εννοείτε και πρέπει να το πάρω!
 4. Για τα ηλεκτρικά παράθυρα ,λειτουργει το "κόλπο"(πατώντας πατημένο το κουμπί κλειδώματος)όμως "εντολή"δεν περιλαμβάνει την ηλιοροφή,και ενώ κλείνουν τα παράθυρα εκείνη συνεχίζει να είναι ανοιχτή. Γνωρίζει κανεις με ποιο τρόπο γίνετε? (S3 8P 09 FCLFT)
 5. Δεν ξέρω αν στο άκρο αυτό ,το οποιο κουμπώνει το κλιπ,και που ουσιαστικά αυτό ακουμπάει στη μεταλλική ράγα του μηχανισμού στις λακουβες και κάνει το θόρυβο,ΑΝ κάποιος περάσει ένα σωληνάκι από αρμαφλεξ ή μαλακό πλαστικό ,αν έχει κάποιο θέμα. Για να μη μπαίνει σε όλη αυτή τη φασαρία. (Καθότι αυτό που λέω μπορεί να γινει χωρίς να βγάλεις τίποτα.αρκει να έχεις καλο φακό...) Κάποιος που έχει καλύτερη εικόνα του μηχανισμού ,ας πει. Υ.Γ. Άμα πας αντιπροσωπία γι αυτό ,ειμαι σίγουρος ότι θα σου πουν ότι πρέπει να σου ξηλώσουν όλο το αμάξι (τον ουρανο)για να στο φτιάξουν ,(έτσι κάνουν αυτοί τους ξέρω καλα...)
 6. Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός S3 8p facelift. Το αμάξι έχει τις μαμα αναρτήσεις ,και τα χλμ του είναι 106.000 περίπου. Γενικά το αμάξι πολύ άνετο και ευχαριστο ,ομως αυτό που παρατήρησα-και μάλλον δεν πρέπει να είναι η ιδέα μου-είναι όταν περνάω από ορισμένες λακουβες σε μικρες σχετικά ταχύτητες , το πίσω μερος ανταποκρινετε λες και "χορεύει",(λες και κινητέ ο κώλος αριστερά-δεξια ανεπαίσθητα)λες και πατάει σε μαρμελάδα. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να οφείλετε σε φθαρμένα αμορτισέρ για τα χλμ του, ή είναι χαρακτηριστηκο του τυπου ανάρτησης που έχει πίσω,(ανεξάρτητης ανάρτησης). Τι λέτε?
 7. Νομίζω το εντόπισα το πρόβλημα,με ένα δυνατό φακό.Ειναι αυτό που λες κάποια κλιπς τα οποια ολισθαίνουν,εχουν ξεκουμπωθεί και έχουν μείνει πίσω στη ράγα. Νομίζω πως με προσοχή και αρκετή επιδεξιότητα ,με ένα σύρμα και φως ίσως κάποιος να μπορεί να "ψαρέψει"φέρει εμπρός και να τα κουμπώσει. Αλλιώς (από κάτι βιντεακια στο YT)αφαιρείς το τζαμι,και γίνετε. Σίγουρα όμως σε καμια περίπτωση δεν χρειαζετε να ξηλώσεις ουρανο.
 8. Καλησπέρα στη παρέα. Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός S3 facelift . Στις παρθενικές μου βόλτες "γνωριμιας" με το (απίστευτο αυτό!!!)όχημα, παρατήρησα ότι όταν έχω την ηλιοροφή ανοιχτή στη θεση ανύψωσης,στις μικρολακουβιτσες ακουγιετε ένας ήχος σαν μεταλικος που σου δίνει την εντύπωση ότι κάτι "χοροπηδάει"μεσα στο μηχανισμό.(όμως κουνοντας τη με το χέρι δεν έχει καθόλου backlash(μπόσικα)ο μηχανισμός) Σε καμια άλλη κατάσταση δεν ακουγιετε. Γνωρίζει κανεις κάτι?Έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Το όχημα έχει 106Κ χλμ.
 9. Φαντάζομε λες να βρω ένα μεταχειρισμένο τιμόνι με τα κουμπάκι,απο το να πάρω το αλουμινένιο/ πλαστικό πλαισιο που φέρει τα κουμπάκια ,ως ανταλλακτικό από την audi,γιατι σα καινουργιο θα είναι πανάκριβο και δεν θα συμφέρει...(και μεμονωμένο μεταχειρισμένο μάλλον δύσκολα να βρεις) Αυτό που δεν κατάλαβα είναι:γιατί να πάρω ένα μεταχειρισμένο τιμόνι από άλλο μοντέλο και να κάνω το πάντρεμα? και να μη να πάρω(αφού θα πάρω που θα πάρω)ένα άλλο τιμόνι απευθείας του s3 με τα κουμπάκια? Από κόστος τιιι παίζει...
 10. Καλησπέρα στη παρέα. Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός S3 8p ,το οποιο τιμόνι του,(flat bottom)πολύ ωραιο μεν αλλα είναι με χωρίς τα χειριστήρια για το ήχο κτλ.,τα οποια μου αρέσουν πολύ. Θέλω να μου πείτε πως μπορεί κάποιος να το κάνει με τα χειριστήρια αυτά? Εννοώντας ότι: είναι ανταλακτικο -ως προσθήκη-που μπορεί να μπει στο υπάρχων ή άλλο τιμόνι?Κοστοι,κτλ Ευχαριστώ.
 11. Ρωτώντας σήμερα σε μαγαζί που βάζει συναγερμούς αυτοκινητων , κτλ. Μου είπε πως:φυσικά και υπάρχει,και είναι για τη δυνατότητα της εκκίνησης απομακρυσμένα. Ουσιαστικα για να παρακάμπτει το immo(αυτό που λέγαμε) Όταν του επισήμανα ότι: αυτό ουσιαστικά ακυρώνει το immo,και κάποιος με ένα κομμενο κλειδι το βάζει μπρος και φεύγει... Μου απάντησε πως ναι ,εφοσον το immo έχει "παρακαμθει" , ααααλλα όταν κάποιος το διαρηξει και ενεργοποιηθεί ο συναγερμός μετά πάλι δεν εκκινεί ο κινητήρας έτσι και αλλιώς από το μπλοκάρισμα του συναγερμού! Να ψιλό στέκι μου φάνηκε,να πω την αλήθεια. Και αν αναλογιστεί κανεις ότι και το immo δεν είναι και καμια σοβαρή προστασία ...(όλοι ξέρουμε πως το παρακάμπτουν....)
 12. Πιστευω ότι κάποιος το κρατάει λίγο και αλλάζουν ιδιοκτητες λόγο των τελών και γενικά της συντήρησης του,που οταν κάποτε φύγει η κ@υλα τα κόστη φανταζουν (ίσως) δυσβάστακτα... Από κει και έπειτα δεν μπορείς να κανεις κάτι.Για εμενα είναι ένα αμάξι που με καλύπτει απολυτα σε όλους τους τομείς.(φυσικά για τη δυνατότητα μου) Θα το ψάξω όσο μπορώ καλύτερα ,-τουλαχιστων το καρότσι να είναι καλο,και να μην έχει πέσει απ'τα μετέωρα... και ο Θεός μαζι μου.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.