Jump to content

petpet

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by petpet

  1. Εγω είμαι οκ και με 260 hp που ακούω εδώ στο club να έχουν πιάσει κάποιοι μόνο με την IHI και πρόγραμμα. Επισης εκτος του οτι δεν θελω να χαλασω και πολυ τον χαρακτηρα , αλλα δεν θελω ουτε να ανεβω πολυ σε budget αλλα κυρίως δεν θέλω θόρυβο. Ομως μίλαγα τώρα με γνωστό προγραμματιστή στον οποιο ειχα κανει και το stg 1 και μου ειπε μην ακους τετοια..χωρις περιφερειακά αντε να παρεις 20-30 Hp (είμαι στα 200hp τώρα), για να πιάσεις αυτά τα άλογα και παραπάνω θες οπωσδήποτε ολόσωμη εξάτμιση και IC. Oυτε καν με ενα DP που ακούγεται εδώ στο forum. Υπαρχει εδω κανεις εδω να εχει πιασει 250-260Hp με μαμα εισαγωγη εξαγωγη και ic?
  2. Στείλε μου πριβέ αν είναι κάποιο συνεργείο που πιστεύεις θα κάνει καλή δουλειά.
  3. Στο forum οι περισσότεροι για καλό λένε την ροπή της IHI στα χαμηλά, γιατί είναι πρόβλημα αυτό? Εγω αυτά διάβασα και μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή, για μέσα στην πόλη, έτσι και αλλιώς δεν είναι ότι το φτιάχνω για να πατάω 400ρια. Απλα για να μην βαριέμαι κάνα δυο χρόνια που θα το κρατήσω ακόμα και μετά θα το αλλάξω για μεγαλύτερο., Έχω 90.000 km
  4. Μωρέ δεν θέλω να μπλέκω με μεγάλες μετατροπές, μια τουρμπίνα, ένα πρόγραμμα και μια ιπποδύναμη κοντά στα 260 μου αρκεί.
  5. Καλησπέρα, έχω ένα 1.8 ,Tfsi 2009, ενδιαφέρομαι να βάλω IHI από το Α3 το 2.0. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τον κωδικό, της τουρμπίνας, μην γίνει κάποιο λάθος στην παραγγελία? Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει (πριβέ αν απαγορεύεται η διαφήμιση) κάποιο συνεργείο για το swap που το έχει κάνει και το ξέρει? Γιατί όπου έχω μιλήσει παλεύω να τους εξηγήσω για ποια τουρμπίνα μιλάω. Ιδανικά κάπου κοντά στα ανατολικά νότια (Βύρωνα μένω) αλλά εννοείται ότι η περιοχή είναι δευτερεύον.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.