Jump to content

Αγορά s3 sportback


nikzan

Recommended Posts

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Όπως γράφω και στον τίτλο, είμαι σε αναζήτηση αγορας s3 sportback. Θα ήθελα να μου επισημάνετε αν μπορείτε τα αδύναμα σημεία του αυτοκινήτου, αν έχει και αν παρουσιάζει βλάβες η φθορές (παράδειγμα ξέρω πως οι πλάτες των καθισμάτων σε μερικά ξεκολλάνε και πως η ηλιοροφή τρίζει ανελέητα) και γενικότερα τι πρέπει να προσέξει κάποιος υποψήφιος αγοραστής πέρα απο τα κλασικά να είναι δηλαδή ατρακάριστο, να μην έχει εμφανή σημάδια κακοποίησης, να έχει ιστορικό σέρβις κλπ. Δεν έχω πρόβλημα να κοιτάξω και χειροκίνητο, αλλά σαφώς η προτίμηση είναι για αυτόματο, εκτός κι αν το dsg είναι "φιλάσθενο" η μετά από κάποιο διάστημα παρουσιάζει κοπώσεις. Επίσης μιας και τα περισσότερα που βλέπω έχουν κάποιου είδους βελτίωση και δεδομένου οτι δεν επιθυμώ να είναι βελτιωμένο για λόγους ευκολίας στην χρήση και πιθανότατα αυξημένης ευαισθησίας, τι θα πρέπει να προσέξει κανείς? Τα χιλιόμετρα που κάνω δύσκολα ξεπερνούν τις 12-13000 το χρόνο. Το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα ήταν ένα bmw e92 325 από το οποίο δεν είχα κάποιο παράπονο, πέρα από το γεγονός οτι ήταν δίθυρο. Ευχαριστώ, άν ολα τα παραπάνω υπάρχουν ήδη σε κάποια δημοσίευση ζητώ συγνώμη.

 

EDIT: Μάλλον έβαλα το θέμα σε λάθος ενότητα....

Edited by nikzan
Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου καλημερα!Εχω εναν φιλο κ συναδελφο  απο την δουλεια  που εχει s3 sportback 2010 μπλε.(Δεν ειναι γραμμενος στο ASC)Το εχει παρει καινουργιο.Απο οσο ξερω το αυτοκινητο δεν του εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα(ουτε καθισματα ,ουτε τριζει η ηλιοροφη).Το ξερω το αυτοκινητο καλα γιατι πηγαινουμε και ταξιδια.Απο χλμ εχει 41000.Παρεπιπτοντως ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο,ανοιγει καλα και στριβει πολυ καλα.Το τι θα κοιταξεις περα απο κει τα ειπες και συ ατρακαριστο κλπ.

Το μονο που θημηθηκα ηταν  οτι ειχε θεμα με τον διακοπτη που κλειδωνει τις πορτες απο την θεση οδηγου,δεν εκανε επαναφορα.Τον αλλαξε και ησυχασε.

Φυσικα θα κοιταξεις να μην εχει καμια βελτιωση το αμαξι γιατι  δεν μπορεις να ξερεις τι εκαναν στο αυτοκινητο η τι μπορει να σου σερβιρουν .Κακα τα ψεματα κανενας μηχ/κος δεν μπορει να δει το τι παιζει μεσα στην μηχανη εαν δεν λυθει, ολοι περιφεριακα κοιτανε και εμπειρικα την ακουν πως δουλευει.

Δεν ξερω εαν βοηθησα σε κατι απλα σου εγραψα  επιδη το ξερω το αυτοκινητο.

Το βασικοτερο παντως ειναι ποσο πολυ προσεχουμε το αμαξι για να μας προσεχει και αυτο.

Ευχομαι να πανε ολα καλα και ναβρεις κατι καλο!Οτι και εαν παρεις ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

! :sSig_goodjob:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

(...)

EDIT: Μάλλον έβαλα το θέμα σε λάθος ενότητα....

Θα σε μεταφέρω στο "S3" υπο-forum. :)

 

Για τα υπόλοιπα, αφήνω τους κατόχους που το κατέχουν καλύτερα και πιο εμπειρικά το όλο θέμα. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.