A4papado 6 Posted January 21, 2015 Καλημερα.. εδω και κανα 3μηνο εχω στο καντραν μ ενδειξη γ λαδια. Το αμαξι εχει λαδι δν χχανει ουτε εχω θεμα με την πιεση λαδιου.. στην αρχη αναβε σταδιακα αλλα μετα εγινε μονινο εκανα κανονικα το σερβις το εσβησα αλλα ξανααναβει... στην αντιπροσωπια μ ειπαν οτι ειναι ο σενρορας π εχει μεσα στο καρτερ κ εχει καει. Ειχε κανενας το ιδιο προβλημα;; γτ μ ζητανε 150 ευρω γ αλλαγη. Ευχαριστω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Audi Mixalis 50 Posted January 21, 2015 Φίλε μου το ίδιο έχω σε Α3 l 8L...τον παρήγγειλα από ιαπωνική.δεν είχαν στοκ και θα έρθει από γερμανία...40 ευρώ. Στάλθηκε από το Vodafone Smart II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis20vt 1,947 Posted January 21, 2015 (edited) ποια ειναι ακριβώς η ενδειξη που εχεις; αν ειναι το Β τοτε ναι θελεις νεο sensor. H αλλαγη του ειναι πανευκολη αν πιανουν τα χερια σου, απλως πρεπει να την συνδιασεις με αλλαγη λαδιών, γιατι θα χάσεις ολα τα λαδια μολις τον βγαλεις. Προφανώς για αυτο σου ζητουν 140ευρω, γιατι θα σου αλλαξουν και λαδια, διευκρυνισέ το. Edited January 21, 2015 by Giannis20vt Quote Share this post Link to post Share on other sites
A4papado 6 Posted January 21, 2015 Ναι το δευτερο ειναι .. ναι μονος μ θα το αλλαξω , και την τιμη μ την ειπε χωρις λαδια.. πολλα μ φαινονται ρε παιδια:/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Audi Mixalis 50 Posted January 21, 2015 Γιατί δεν πας μια βόλτα από ιαπωνική? Στάλθηκε από το Vodafone Smart II μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis20vt 1,947 Posted January 21, 2015 Ναι το δευτερο ειναι .. ναι μονος μ θα το αλλαξω , και την τιμη μ την ειπε χωρις λαδια.. πολλα μ φαινονται ρε παιδια:/ Καλα, 140ευρω χωρις λάδια, πες του καληνυχτα Απο αγγλια: http://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-VW-SEAT-SKODA-ENGINE-SUMP-OIL-LEVEL-SENSOR-1J0907660B-NEW-WARRANTY-/230756471835?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35ba28541b http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-VW-Seat-Skoda-Oil-Level-Sensor-Seal-1J0907660B-Golf-Passat-A2-A3-A4-A6-TT-/321468256470?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4ad90050d6 ή απο Ελλάδα εκει που λέει ο φιλος Μιχάλης πιο πανω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
A4papado 6 Posted January 21, 2015 Οκ παιδια ευχαριστω πολυ θα το παραγγειλω απο e-bay... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gandre 5 Posted January 23, 2015 Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ γύρω στους τρεις μήνες (ανάβει περιοδικά και σβήνει μόνη της, ένδειξη "oil sensor"). Στο συνεργείο που το πηγαίνω μου είπαν 100€ για αντικατάσταση. Από την στιγμή που δεν δημιουργεί άλλο πρόβλημα, προς το παρών το αγνοώ και ελέγχω τακτικά την στάθμη των λαδιών. Quote Share this post Link to post Share on other sites
klimkas 4 Posted February 7, 2015 εμενα περιοδικα μου αναβει η Α ενδειξη εχω ομως λαδι..σβηνει με το που ανοιγω καπο να δω οντως αν λειπει..ο προηγουμενος ιδιοκτητης μ ειπε οτι θελει αλλαγη η κλειδαρια του καπο..που κολλαει δν ξερω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis20vt 1,947 Posted February 8, 2015 εμενα περιοδικα μου αναβει η Α ενδειξη εχω ομως λαδι..σβηνει με το που ανοιγω καπο να δω οντως αν λειπει..ο προηγουμενος ιδιοκτητης μ ειπε οτι θελει αλλαγη η κλειδαρια του καπο..που κολλαει δν ξερω. Ισχυει φιλε μου αυτο. Η κλειδαρια του καπο εχει ηλεκτρική επαφη που καταλαβαινει αν ειναι ανοιχτο ή οχι. Αυτο με καποιο τροπο συνδεεται με τον αισθητηρα σταθμής λαδιου (δεν θυμαμαι ακριβως πως) και ειναι δυνατον να σου δωσει τετοια ενδειξη. Αν θυμαται καποιο μελος πως ακριβως λειτουργει ας μας το πει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
klimkas 4 Posted February 8, 2015 μαλισταα...αν σε καποιον εχει συμβει θα θελα να μ πει ακριβες κοστος για την αλλαγη του..αν και νομιζω γυρω στα 40 ευρω ειναι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flegethon 0 Posted February 28, 2018 Καλησπέρα εχω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα το πήγα σε εναν φίλο μηχανικό και μου ειπε πως το εκανε φυλο και φτερό το αμάξι και οτι όλα ειναι εντάξει άλλαξε επίσης και μια βαλβίδα που αν κατάλαβα καλα ειναι αυτος ο αισθητηρας εκτος αν εννοούσε κατι αλλο και το πήγα και σε ηλεκτρολόγο και μου είπαν οτι μάλλον φταίει το καντραν.... αλλα μου φαίνεται λιγο υπερβολικό αυτο..... υπάρχει τέτοια περίπτωση ξέρετε ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Audittmk1 0 Posted March 26 Στις 21/1/2015 στις 4:11 ΜΜ, Giannis20vt είπε ποια ειναι ακριβώς η ενδειξη που εχεις; αν ειναι το Β τοτε ναι θελεις νεο sensor. H αλλαγη του ειναι πανευκολη αν πιανουν τα χερια σου, απλως πρεπει να την συνδιασεις με αλλαγη λαδιών, γιατι θα χάσεις ολα τα λαδια μολις τον βγαλεις. Προφανώς για αυτο σου ζητουν 140ευρω, γιατι θα σου αλλαξουν και λαδια, διευκρυνισέ το. Εμένα μου έχει βγάλει το C πρέπει να φοβηθώ κάτι να δω κάτι Quote Share this post Link to post Share on other sites