PanA4 2,820 Posted May 10, 2020 3 ώρες πριν, Ioannis_Anastas είπε Καλησπέρα σας , αφού διάβασα όλο το τόπικ (αν και ιδιοκτήτης Α5 εφόσον μοιάζουν μεταξύ τους σε πάρα πολλά )νομίζω ότι κατέληξα γι κάποιον που δεν πρόκειται να κάνει τρελές αλλαγές και θέλει καλύτερο θόρυβο, για αρχή η αλλαγή Dp μαζί με εισαγωγή θα βελτιώσει πολύ την κατάσταση.Η ερώτηση που θα ήθελα να θέσω, αν έχω δίκιο σε ότι έγραψα, πας σε επώνυμη ή custom επιλογή ? Είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Εγώ για παράδειγμα θεωρώ ότι η custom λύση είναι καλύτερη. Έχουμε πολύ καλούς εξατμισαδες και επίσης η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη χωρίς να ανταποκρίνεται αυτή η διαφορά στην ποιότητα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ta4 13 Posted January 12 Γνωρίζει κάποιος τις διαφορές ανάμεσα στην εξάτμιση του 1.8 με του 2ltr? Αν στο 1.8 βάλω 70 dp με 200 καταλύτη και το υπόλοιπο από το 2ltr θα έχει διαφορά? Θέλω να αλλάξω και defuser παράλληλα για αυτό Ρωτάω. Ευχαριστώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites