Jump to content

Retrofit φωτα Audi TT roadster mk1


Recommended Posts

Xαιρετω παιδες αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ.Εγινα κατοχος(επιτελους το ειχα αχτι απο τοτε που βγηκε...) ενος μεταχερισμενου Audi TT Roadster,μπροστοκινητο  με τα 180 αλογα (μοτερ APP)ειναι η εκδοση με δερμα baseball,με θερμαινομενα καθισματα,ηλεκτρικη κουκουλα και ανεμοθραυστη, αυτο που δεν ξερω ειναι αν εχει εργοστασιακα xenon,γιατι μεσα το αμαξι δεν εχει ρυθμιστικο δεσμης.Οταν τα αναβω κανουν λιγο πανω κατω μονα τους.Να υποθεσω οτι ειναι xenon μαμα?

 

Η φωτεινοτητα ειναι τραγικη,σε επαρχια το καλοκαιρι που πηγα πηγαινα οπου μπορουσα με την μεγαλη σκαλα..Επειδη παρακολουθω σθεναρα το retrofiting σε τετοια θεματα πανω απο 10 χρονια εχωντας βαλει και λαμπες h7 απο το thereotrofisource.com στο skoda fabia που εχω,οπου οι λαμπες ειναι απιστευες σε σχεση με οτι κινεζικη σαβουρα υπαρχει.Αν συνδυαστουν και με σοβαρα ballast ακομα καλυτερα.

 

Διαβασα οτι στο ΤΤ το κουβουκλιο του προτζεκτορα χανει την αντανακλαστικοτητα του,οποτε η φωτεινοτητα παει περιπατο..Ετοιμαζω αλλαγη σε λαμπες και σε προτζεκτορα λογικα απο το retrofitlab λογω οτι στελνει απο Ευρωπη και δεν θα μπλεξουμε με τελωνεια.

 

Απο οσο το εψαξα λιγο πρεπει να φοραει αυτο το τυπο Ε46....αν ειναι οντως αυτος θα αγοραστει μαζι με λαμπες Ds2 Osram CBI.

 

Συντομα θα εχω νεα μολις βρω χρονο.

 

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον δεν υπαρχει ρυθμιστικό ύψους δέσμης των φώτων εσωτερικα του αυτοκινητου και κατα το αναμα των φώτων η δέσμη κάνει την κίνηση κάτω κ πάλι επάνω τότε σημαινει οτι εχεις εργοστασιακά ξενον φώτα. Το κλασικό πρόβλημα σε όλους τους προτζεκτορες των φαναριών ανεξαρτήτου μάρκας ειναι οτι λογω της θερμότητας που βγάζει η λαμπα (ξενον ή αλογόνου) αρχίζουν να θαμπονουν και οσο περνούν τα χρονια αυτο γινεται όλο και χειρότερο. Στο δικό μου αυτοκινητο που εχω εργοστασιακά bi-Xenon είχε συμβεί ακριβως το ίδιο. Βρήκα λοιπον έναν τύπο απο Πολωνία ο οποίος κάνει restoration στον καθρέπτη των προτζεκτορ. Ομως επειδη σου έρχεται πιο ακριβά να του στείλεις τους δικούς σου και να σου τους στείλει πίσω επισκευασμένους, σου δίνει την επιλογή να αγοράσεις κατευθείαν ανακατασκευασμένους με κόστος περιπου 80€ συνολικά. Εγω τουλαχιστον επέλεξα αυτόν τον τροπο και πράγματι μου έστειλε ανακατασκευασμένους σε ολοκαίνουργια κατάσταση. Σου παραθέτω και το λινκ : http://regeneracja-hc.com

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικο!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εγιναν παραγγελια τελικα οι  προτζεκτορες E46 με 3 ιντσες γυαλι.Η ποιοτητα κατασκευης πιανοντας στα χερια μου ηδη εναν υπαρχον προτζεκτορα Ε46 σε συγκριση με εναν μαμα απο ενα audi s3 η ποιοτητα κατασκευης ειναι για ΓΕΛΙΑ.

Ο μαμα ειναι εντελως ψευτικος,παναλαφρος,πλαστικος με μικροτερο γυαλι.Ο Ε46 μιλαμε για σχεδον τριπλασιο βαρος περιπου 700γρ μεταλλικος,στιβαρη κατασκευη και ενα απιστευτο κρυσταλο.
Το παιδι με το s3 δεν εβλεπε  καθολου οπως και εγω.Μετα την τοποθετηση των E46 με τις ΙΔΙΕΣ λαμπες πηρε ενα απιστευτο φως με τελειο κοψιμο της οριζοντιας δεσμης.

 

Θα ερθει η παραγγελια μετα απο 25 μερες περιπου.Προς το παρον θα κρατησω τις d2s λαμπες,και να δεν μεινω ικανοποιημενος θα  γινουν αλλαγη.

 

Δειτε διαφορα τους 2 προβολεις με τις ιδιες λαμπες!!!

 

 

28423076_1706767439390118_8689330887675328698891_1706767206056808_88292126931714

Edited by novation
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εγιναν παραγγελια τελικα οι προτζεκτορες E46 με 3 ιντσες γυαλι.Η ποιοτητα κατασκευης πιανοντας στα χερια μου ηδη εναν υπαρχον προτζεκτορα Ε46 σε συγκριση με εναν μαμα απο ενα audi s3 η ποιοτητα κατασκευης ειναι για ΓΕΛΙΑ.

Ο μαμα ειναι εντελως ψευτικος,παναλαφρος,πλαστικος με μικροτερο γυαλι.Ο Ε46 μιλαμε για σχεδον τριπλασιο βαρος περιπου 700γρ μεταλλικος,στιβαρη κατασκευη και ενα απιστευτο κρυσταλο.

Το παιδι με το s3 δεν εβλεπε καθολου οπως και εγω.Μετα την τοποθετηση των E46 με τις ΙΔΙΕΣ λαμπες πηρε ενα απιστευτο φως με τελειο κοψιμο της οριζοντιας δεσμης.

 

Θα ερθει η παραγγελια μετα απο 25 μερες περιπου.Προς το παρον θα κρατησω τις d2s λαμπες,και να δεν μεινω ικανοποιημενος θα γινουν αλλαγη.

 

Δειτε διαφορα τους 2 προβολεις με τις ιδιες λαμπες!!!

 

 

28423076_1706767439390118_8689330887675328698891_1706767206056808_88292126931714

Αυτες ειναι φωτογραφιες απο το fb του Θεμη...σε αυτον θα τα φτιαξεις;

 

Εκει ειχα φτιαξει εγω τα δικα μου φωτα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι εννοείται στο Θέμη.Θα το έκανα και εγω αλλα δεν έχω καθόλου χρόνο.ο Θέμης κανει κοινωνικό έργο γαιτι φτιάχνει τα φώτα σωστά.Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αμάξια με απλά φανάρια και ξενον οι τύποι είναι για λιθοβολισμο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mavros οι προτζεκτορες παιζουν απο 60ευρω μεχρι 300 αναλογα τι θελεις..μπες στο www.retrofitlab.com και www.theretrofitsource.com και χαζεψε...τιμες για ολα τα βαλαντια..
Εμενα ο θεμης θα μου παρει 150 ευρω ,θα του παω τα φαναρια εγω,να τοποθετησει τους καινουργιους,ρυθμιση και νεες κολες για το κλεισιμο του φαναριου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.