Jump to content

2nd NightWalk 2019

Το δεύτερο nightwalk του 2019!
Περισσότερα

Χορηγοί

Περισσότερα

PMS -Patra Motor Show- 2019

Δείτε τις εντυπώσεις & φωτογραφίες από την εκδήλωση.
Εντυπώσεις

Συνάντηση Audi A4 S4 RS4 - Ark

Δείτε τις εντυπώσεις φωτογραφίες και σχόλια απο την εκδήλωση
Περισσότερα

3o NightWalk 24/7 20:00

Περισσότερα
NikKara

Έχω φρικάρει βοήθεια

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους. Κάτοχος ενός A3 8v sedan 2015 1.4 103kw.

Καθώς ενεργοποίησα το hidden menu και είδα τι υπάρχει μέσα έκανα σίγουρα κάποια βλακεία......... Όταν ξεκίνησα το αμάξι το άλλο πρωί στην οθόνη μου βγάζει πως δεν υπάρχει το menu car αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω ούτε την ώρα δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία, δεν δουλεύουν ούτε τα κουμπιά στο τιμόνι από την δεξιά πλευρά. Αλλά στην κεντρική κονσόλα ευτυχώς μπορώ να αλλάξω τα mode του αμαξιού. Μπορεί κάποιος να δώσει λύση? Έκανα καμία 10 φορές reset αλλά τπτ. Έβαλα και το ODB eleven και μου έβγαλε στο 5f ότι η κωδικοποίηση είναι όλο 000000000000000 ευτυχώς είχα το παλιό long code το έβαλα το πήρε αλλά πάλι τπτ. 

20190112_153302-01.jpeg

20190112_153331-01.jpeg

Edited by NikKara
Ανέβασμα φωτογραφίες

Share this post


Link to post
Share on other sites

άλλαξες αυτές της ρυθμίσεις;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αφού έβαλες την κωδικοποίηση δοκίμασε να κάνεις reset στη μονάδα, με το συνδυασμό των 3 πλήκτρων Back + Κεντρικό κουμπί + το πάνω δεξί κουμπί από τα τέσσερα που βρίσκονται γύρω απο το κεντρικό κουμπί, αν δεν κάνει reset, αντί για το Back πάτα το Menu.

 

Αλλιώς δες στο youtube πως κάνεις reset στη μονάδα σου, όταν αλλάξει η κωδικοποίηση όπως έγινε σε εσένα, αν δεν γίνει reset δεν παίρνει τις ρυθμίσεις.

Edited by kostas-k

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δοκιμάζω και ενημερώνω. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το πρόβλημα λύθηκε! Μέσω Obdeleven ενεργοποίησα το Enginering Menu το έκανα να πάρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και όλα άρχισαν να δουλεύουν ρολόι! Μεγάλο μανίκι ήταν να εμφανίσω το Charisma αλλά τα κατάφερα! Μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό, ενεργοποίησα και το TPMS το είχα αλλά τα τσακάλια από την Audi μου είπαν πώς δεν έχω και πρέπει να δώσω 280 + ΦΠΑ για μου το περάσουν. Αυτά παιδιά.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

εσύ το ενεργοποίησες οι ζάντες έχουν !!!????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι έχουν! Έκανα set και επιβεβαίωσα ξεφουσκώνοντας ένα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι καινούργιες μονάδες ABS υποστηρίζουν TPMS χωρίς αισθητήρα στο ελαστικό, απλά δεν είναι ενεργοποιημένο από το εργοστάσιο, μόνο αν αγοραστεί έξτρα. Μετράνε στροφές μέσω των αισθητήρων ABS και βγάζουν το σφάλμα αν ένα λάστιχο χάσει αέρα. Είναι άλλο ένα πράγμα που στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν γίενται να ενεργοποιηθεί αλλά εγώ το ενεργοποίηση κανονικά μαζί με την επιλογή Tire pressure monitor στο RMC. 

 

 

Edited by kostas-k
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οντως τα συστήματα αυτα ανιχνευουν την διαφορα στην γωνιακη ταχυτητα μεταξυ των τροχων μεσω των αισθητηρων ABS και αναφερουν τυχον προβληματα ως flat tyre...δεν ειναι tpms με την ακριβη εννοια του ονοματος του συστηματος (tyre pressure monitoring system) διοτι δεν διαβαζουν πιεση ελαστικου.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.