Jump to content

2nd NightWalk 2019

Το δεύτερο nightwalk του 2019!
Περισσότερα

Χορηγοί

Περισσότερα

PMS -Patra Motor Show- 2019

Δείτε τις εντυπώσεις & φωτογραφίες από την εκδήλωση.
Εντυπώσεις

Συνάντηση Audi A4 S4 RS4 - Ark

Δείτε τις εντυπώσεις φωτογραφίες και σχόλια απο την εκδήλωση
Περισσότερα

3o NightWalk 24/7/2019

Περισσότερα
Sign in to follow this  
audidis

Το Audi A6 Allroad με βελτιωμένη «συνταγή»

Recommended Posts

A6_AllRoad_001.jpg

Τα Allroad μοντέλα είναι πλέον παράδοση της Audi και το νέο A6 που μόλις παρουσιάστηκε, συνεχίζει την επέκταση της «οικογένειας».

 

 

Πίσω στο 1999, η Audi παρουσίασε το πρώτο A6 Allroad και είκοσι χρόνια μετά, το σημερινό μοντέλο συνεχίζει στα ίδια βήματα. Για χρόνια η Audi είχε την αποκλειστικότητα σε αυτή την κατηγορία, όμως σήμερα έχει να αντιμετωπίσει ικανά μοντέλα όπως η Mercedes-Benz E-Class All-Terrain και το Volvo V90 Cross Country. Μιλάμε για ένα πολυτελές station wagon με τεράστιους χώρους και ικανότητες εκτός δρόμου ενώ εξωτερικά, συγκριτικά με τα υπόλοιπα A6 Avant, ξεχωρίζει από τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, τα προστατευτικά για την αποφυγή «τραυματισμών» χαμηλά στο αμάξωμα σε δύσκολες συνθήκες και τις ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, που μπορούν να φτάσουν έως και τις 21 ίντσες, ανάλογα με το τι θέλει ο αγοραστής.

 

Στο βασικό πακέτο εξοπλισμού ανήκει η αερανάρτηση που προσαρμόζει την απόσταση από το έδαφος, ανάλογα με την ταχύτητα και το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης. Στο πρόγραμμα Auto και Comfort, έχει 139 χιλιοστά από το έδαφος ενώ μπορεί να φτάσει έως και 229 χιλιοστά! Ωστόσο με αυτή την επιλογή, η ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 35 χλμ./ώρα. Μετά τα 120 χλμ./ώρα, η απόσταση από το έδαφος πέφτει στα 124 χιλιοστά και στην επιλογή Offroad, μένει στάνταρ στα 169 χιλιοστά με περιορισμό ταχύτητας στα 80 χλμ./ώρα, αν δεν επιλεγεί η ψηλότερη ρύθμιση των 229 χιλιοστών. Τα καλούδια του A6 Allroad δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει φυσικά σύστημα τετρακίνησης Quattro, υπάρχει σύστημα ελέγχου κατάβασης πλαγιάς (Hill Descent Control) αλλά και ένα ηλεκτρονικό σύστημα προσομοίωσης μπλοκέ που βοηθά την κατάσταση αν κρεμάσουν οι διαγώνιοι τροχοί σε δύσκολα περάσματα.

 

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει τον πετρελαιοκινητήρα των 3.0 λίτρων TDI σε τρία διαφορετικά επίπεδα απόδοσης. Αρχικά, με 231 ίππους και 500 Nm ροπής, στη συνέχεια με 286 ίππους και 620 Nm ροπής και τέλος, με 349 ίππους και 700 Nm ροπής! Όλα τα σύνολα διαθέτουν ήπια υβριδική τεχνολογία των 48 Volt και συνδυάζονται με ένα αυτόματο οκτάρι σασμάν Tiptronic. Προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα εφοδιασμού του A6 Allroad με σπορ μπλοκέ πίσω διαφορετικό.

 

Στο εσωτερικό τα πράγματα δεν διαφέρουν σημαντικά από ένα A6 Avant. Κορυφαία ποιότητα, πολυτέλεια, πλούσιος εξοπλισμός και όλα όσα περιμένεις από ένα Audi σε αυτή την κατηγορία τιμής. Αναμφίβολα, οθόνη πολυμέσων και ψηφιακός πίνακας οργάνων κλέβουν την παράσταση! Στη Γερμανία οι τιμές του νέου Audi A6 Allroad με τον πετρελαιοκινητήρα των 231 ίππων ξεκινούν από τις 61.500€. Για περιορισμένο αριθμό μοντέλων θα διατίθεται και η ειδική έκδοση 20 Years Allroad που περιλαμβάνει ειδικά χρώματα αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, σπορ καθίσματα στο εσωτερικό, πακέτο εμφάνισης με μαύρα διακοσμητικά, επενδύσεις από δέρμα/αλκαντάρα, ένθετα αλουμινίου και φωτιζόμενα πάνελ θυρών.

 

A6_AllRoad_002.jpg

A6_AllRoad_003.jpg

A6_AllRoad_004.jpg

A6_AllRoad_005.jpg

A6_AllRoad_006.jpg

A6_AllRoad_007.jpg

A6_AllRoad_008.jpg

A6_AllRoad_009.jpg

 

Link 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.