Jump to content

Σκορτσαρισμα σε κρύα εκκίνηση


Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω ένα Audi α3 8v 1,4 tfsi cod τους 2015. Το αυτοκίνητο σε κρύες συνθήκες εκκίνησης και εφόσον κρατά ακόμη στροφές, κάνει έντονο σκορτσαρισμα κατά την εκκίνηση. Το αυτοκίνητο δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα άλλο θέμα. Δεν καίει σταγόνα λαδιού και δεν έχει γενικά κανένα άλλο θέμα με τον κινητήρα. Αν το αφήσω να ζεσταθεί και πέσουν οι στροφές, περίπου δλδ 1 λεπτό για χειμώνα και κρύο, δεν έχει κανένα θέμα. Επίσης ο κινητήρας εκτός από αυτό το θέμα, δεν έχει παρουσιάσει ποτέ καμία δισλειτουργια. Το αυτοκίνητο είναι ακόμα στην εγγύηση, το πήγα στην αντιπροσωπεία και περιμένω. Μου είπαν ότι δεν έχουν ακούσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό και τους έκανε εντύπωση. Αν εχει κανείς κάποια ιδέα επι του θέματος θα ήθελα την άποψη του! Ευχαριστω πολύ! 

Link to comment
Share on other sites

Σε κάτι παρόμοιο που είχα μου είχαν πει να μικρύνω λίγο το διάκενο στα μπουζί. Δεν είμαι μηχανικός, αν θέλεις ρώτησε κάποιον που να ξέρει. 

Μήπως έχεις αλλάξει πρόσφατα μπουζί; 

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω αλλάξει καθόλου μπουζί καθως το αμάξι έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα. Όποτε θεωρώ πως δεν προέρχεται από αυτό... Ευχαριστώ πολύ πάντως!!! Θα το αναφέρω στους μηχανικούς! 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Το Α3 8V 1.4 tfsi του 2013 που έχω, όταν το πρωτοπήρα παρουσίαζε παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις. Μετά από επίσκεψη στην επίσημη αντιπροσωπεία και επικοινωνία τους με το εργοστάσιο στη Γερμανία, μου ζήτησαν να τους το πάω ώστε να κάνουν αναβάθμιση στο λογισμικό του εγκέφαλου όπως μου είχαν πει. Μετά την αναβάθμιση είναι ζήτημα να το έκανε ξανά, μια δυο φορές όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.