TEOPAP1978 1 Posted February 5 (edited) Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό ακούγεται ένας ήχος όταν περνει κλήση το αμάξι και σε ανηφόρα η κατηφόρα σαν να κυλάει νερό. Δεν μπορώ να εντοπίσω από που ακριβώς ακούγεται αλλά νομίζω ότι ακούγεται από μπροστά. στην αρχή ήταν πολύ έντονο τώρα πλέον λιγότερο. Edited February 5 by TEOPAP1978 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kavouras 9,935 2 Vehicles Posted February 6 18 hours ago, TEOPAP1978 said: Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό ακούγεται ένας ήχος όταν περνει κλήση το αμάξι και σε ανηφόρα η κατηφόρα σαν να κυλάει νερό. Δεν μπορώ να εντοπίσω από που ακριβώς ακούγεται αλλά νομίζω ότι ακούγεται από μπροστά. στην αρχή ήταν πολύ έντονο τώρα πλέον λιγότερο. καλημέρα φίλε, τσέκαρε αν έχεις υδροορές βουλωμένες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOPAP1978 1 Posted February 12 Καλησπέρα φίλε. Τις τσέκαρα τις υδρορροές και δεν είναι από εκεί. 😔 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOPAP1978 1 Posted February 12 Μόλις κατάλαβα ότι ακούγεται και όταν μαρσαρω ακινητοποιημενος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kavouras 9,935 2 Vehicles Posted February 18 On 2/12/2021 at 3:00 PM, TEOPAP1978 said: Μόλις κατάλαβα ότι ακούγεται και όταν μαρσαρω ακινητοποιημενος Προσωπικα δεν ξέρω τι άλλο να σου πω να ψάξεις χωρίς να είναι μαντεψιά με κλειστά μάτια. Γι' αυτό και θα σου πρότεινα να πας σε ένα συνεργείο να το δουν. Συνήπως είναι κάτι απλό που απλά τώρα μας διαφεύγει γιατί δεν έχουμε το αμάξι μπροστά μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites