Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Α6 1.8t quattro μοντέλο του 2000, Λοιπόν θα σας πω τι έπαθα. Το αμάξι σταδιακά δεν ανέβαζε πίεση και μετά από αυτό δεν έπαιρνε μπροστά. Το πήγα σε επίσημη αντιπροσωπεία volkswagen-audi και μου είπαν ότι είναι καμμένη η ecu. Έχω επίσης ένα seat ibiza to cupra για ανταλλακτικά και έχω τον εγκέφαλό του. Μήπως ξέρετε αν ταιριάζει σε A6? Δώστε τα φώτα σας, SOS!

Posted

Οχι δεν θα δουλέψει σωστά αλλά είσαι σίγουρος ότι είναι ο εγκέφαλος; Είναι συνηθισμένο πολλές βλάβες να τις αποδίδουν σε καμμένο εγκέφαλο είτε λόγω.. ασχετοσύνης είτε λόγω του ότι τους λείπουν λεφτά.. !! Αν μπορείς πήγαινε το σε κάποιο συνεργείο και δες τι βλάβες έχει καταγράψει ο εγκέφαλος και γράψε τις εδώ..

Γράψε και τι ακριβώς πρόβλημα έχει αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο. Δεν παίρνει μπροστά ή συμβαίνει τυχαία κάποιες στιγμές;

Μιχάλης

Posted

Οχι δεν θα δουλέψει σωστά αλλά είσαι σίγουρος ότι είναι ο εγκέφαλος; Είναι συνηθισμένο πολλές βλάβες να τις αποδίδουν σε καμμένο εγκέφαλο είτε λόγω.. ασχετοσύνης είτε λόγω του ότι τους λείπουν λεφτά.. !! Αν μπορείς πήγαινε το σε κάποιο συνεργείο και δες τι βλάβες έχει καταγράψει ο εγκέφαλος και γράψε τις εδώ..

Γράψε και τι ακριβώς πρόβλημα έχει αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο. Δεν παίρνει μπροστά ή συμβαίνει τυχαία κάποιες στιγμές;

Μιχάλης

Φίλε Μιχάλη, το αμάξι δεν παίρνει μπροστά καθόλου. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν πως είναι ο εγκέφαλος. Γιατί δεν θα δουλέψει σωστά? Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Posted

Αφού γυρίσεις το κλειδί,ανάβει το λαμπάκι του εγκεφάλου στο καντραν?

Posted

Γιατί τα δύο αυτοκίνητα το μόνο κοινό που έχουν είναι τα κυβικά του κινητήρα και οι βαλβίδες (φαντάζομαι ότι μιλάς για το cupra 20vt). Από τροφοδοσία μέχρι turbo είναι όλα διαφορετικά.

Πριν δώσεις τα λεφτά, πήγαινε σε κανένα καλό ηλεκτρολόγο αλλά και μηχανικό να δουν όλο το σύστημα τροφοδοσίας-ανάφλεξης, μήπως παίζει και τίποτα άλλο.

Μιχάλης

Posted

Αφού γυρίσεις το κλειδί,ανάβει το λαμπάκι του εγκεφάλου στο καντραν?

+1

Δημήτρης