Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα στην κοινότητα !

Ονομάζομαι Ανδρέας και είμαι ένας ευτυχής κάτοχος Α6, στα 2.400cc, μοντέλο 2004. Σε γενικές γραμμές είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος από το αυτοκίνητο, αλλά τελευταία αντιμετωπίζω ένα -ασήμαντο μεν, υπαρκτό δε- θεματάκι.

Ψάχνω να βρω τρόπο να συνδέσω εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου (ipods/iphones/mp3s) με το MMI. Το αυτοκίνητο έχει το κλασσικό MMI με την 6πλη σιντιέρα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Δεν με πειράζει να την αφαιρέσω τελείως, και να την αντικαταστήσω με έναν αντάπτορα.

Έχετε κάτι υποψην σας;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Ανδρέας

• Like 1
Posted

Καλησπερα και καλως ηρθες στο φορουμ

Εγω επειδη ειχα το ιδιο προβλημα αγορασα ενα car mp3 fm transmitter και κανω την δουλεια μου μια χαρα ...δουλευει και σαν car kit και με εχει βολεψει .....ειναι μια οικονομικη λυση με καλη ποιοτητα ηχου, χωρις καλωδια (βασικο..!!) Αυτα απο εμενα :LaieA_014:

• 8 months later...
Posted

Αν θες να δώσεις χρήματα υπάρχουν καταστήματα ήχου που βάζουν τέτοια συστήματα. Ενδεικτικά http://www.gelisound.gr http://www.thivaios.gr. Δεν γνωρίζω τι δουλειά κάνουν απλά όταν έψαχνα και εγώ κάτι τέτοια τα βρήκα στο internet. 

• 2 months later...
Posted

Καλησπερα. ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΛΥΣΗ. ΤΟ FM TRANSMITTER ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Posted (edited)

Καλησπερα. ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΛΥΣΗ. ΤΟ FM TRANSMITTER ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καλώς ήρθες στο ASC theoath1 ( Θοδωρής ? ) ! 

Κάποιο μέλος με αντίστοιχο πρόβλημα θα σου δώσει απάντηση.

Μέχρι τότε πέρνα από τα  νέα μέλη και γράψε για σένα και το αυτοκίνητό σου !

Και μια παράκληση. Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί χτυπάνε άσχημα ( είναι σαν να φωνάζεις ) .

Ευχαριστώ !  :D

Edited by Theodore Saba
  • Like 1