johnaras Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Το αυτοκινητο μου ειναι εξοπλισμενο με καθρεφτες που εχουν αισθητηρα και σκουρενουν αναλογα (ο κεντρικος και οι πλαινοι) Προσφατα ειδα τον κεντρικο καθρεφτη θολο σαν υγρασια και μονο ενα σημειο να ειναι καθαρο, το σκουπισα αλλα οπως καταλαβαινετε ματαια.... Μετα απο λιγες ωρες χρησης καταλαβα οτι σκουραινει οποτε θυμηθει τους πλαινους και ειναι αρκετα κουραστικο οποτε αναγκαστικα καποια στιγμη πρεπει να το φτιαξω Ξερετε τι παιζει?Καποιος με ετκα μηπως μπορει να δει αν ειναι ξεχωριστα το κρυσταλλο?Καποιο καταστημα με μτχ που μπορει να εχει τετοια? Γιατι αντιπροσωπεια θα ειναι λογικα ακριβο.... Οποια πληροφορια-βοηθεια δεκτη Ευχαριστω
Kavouras Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Αμαξι δωσε, χρονολογια κατασκευης, και μοτερ να στο ψαξω. sent from......... me! 1
Moican Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Φυσικά, μόνο χρόνο θα χάσεις με μια ερώτηση και στην αντιπροσωπεία. Πάντα υπάρχει ένα ποσοστό (εντάξει, μικρό ) να εκπλαγείς ευχάριστα.
Kavouras Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 (edited) Audi A6 1.8tq ajl 5/2000 99% πάει όλος ο καθρέφτης μαζί. Θα το κοιτάξω και πιο ενδελεχώς το απόγευμα μήπως μου ξέφυγε κάτι. edit: όπως βλέπεις πάει όλος μαζί (ο εσωτερικός) δυστυχώς... (το 15 είναι ο εσωτερικός αυτόματος αντιθαμπωτικός καθρέφτης που έχεις εσύ) ΥΓ: οι κωδικοί ανταλλακτικών όπως φαίνονται στη φωτογραφία με κάθε επιφύλαξη. Edited June 28, 2013 by Kavouras
johnas Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Αυτοί απο μέσα έχουν ένα ειδικό υγρό!!! Το συγκεκριμένο μετα απο πολλές ώρες Σε ζεστές θερμοκρασίες αρχίζει και το χάνει για αυτο και είδες κάποια υγρασία!!! Το έπαθε φίλος μου σε BMW όπου έβρισκε σταγόνες πάνω στο λεβγιε ταχυτήτων και δεν ήξερε απο τι ήταν!!! Μέχρι που βγήκε το προβλημα και μάθαμε και εμείς!!!! 1
johnaras Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Αυτοί απο μέσα έχουν ένα ειδικό υγρό!!! Το συγκεκριμένο μετα απο πολλές ώρες Σε ζεστές θερμοκρασίες αρχίζει και το χάνει για αυτο και είδες κάποια υγρασία!!! Το έπαθε φίλος μου σε BMW όπου έβρισκε σταγόνες πάνω στο λεβγιε ταχυτήτων και δεν ήξερε απο τι ήταν!!! Μέχρι που βγήκε το προβλημα και μάθαμε και εμείς!!!! Εγω δεν βρηκα πουθενα κατι υγρο, απλα ειναι θολος ολος ο καθρεφτης εκτος απο ενα σημειο που ειναι καθαρο και αυτο μετακινειτε και αλλαζει σχεδιο μετα απο ωρα... 99% πάει όλος ο καθρέφτης μαζί. Θα το κοιτάξω και πιο ενδελεχώς το απόγευμα μήπως μου ξέφυγε κάτι. edit: όπως βλέπεις πάει όλος μαζί (ο εσωτερικός) δυστυχώς... (το 15 είναι ο εσωτερικός αυτόματος αντιθαμπωτικός καθρέφτης που έχεις εσύ) A6 mirror.jpg ΥΓ: οι κωδικοί ανταλλακτικών όπως φαίνονται στη φωτογραφία με κάθε επιφύλαξη. σε ευχαριστω!
Recommended Posts