Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το τελευεταιο διαστημα οταν γυρναω το κλειδι στην 1σκαλα (λαμπακια) πολλες φορες τρεμοπαιζουν τα 3λαμπακια της μπαταριας,abs,χειροφρενο, και ακουγετε τσακ-τσακ,υπεθεσα πεσμενη μπαταρια,αλλα βλεπω τελικα το κανει τακτικα και μετα απο μεγαλη βολτα,γυρναω το κλειδι στο 0 ξανα στην 1 και ολα οκ, οποτε το κοβω για καποιο ρελε, γνωριζουμε ποιο μπορει να ειναι υπευθυνο; να φανταστω θα ειναι κατω απο την κολωνα τιμονιου

Ευχαριστω

Posted

Γιάννη μια υπόθεση να κάνω φίλος,παίζει μήπως να είναι και ο ίδιος ο διακόπτης; Κανένας ηλεκτρολόγος κατά εκεί

δεν παίζει να το δεί καθόλου;

Posted

ναι,το σκεφτηκα και εγω, αλλα θελω να δω πρωτα το ρελε γιατι το εκανε σε φαση που ειχα πεσμενη μπαταρια και το εβαζα μπρος κατα μεγαλα χρονικα διαστηματα...

tapatalk-club audi

Posted

Γιαννη, 3 ρελε μαζι να εχουν θεμα ταυτοχρονα ειναι πολύ απιθανο. Μετρα την μπαταρια, αν ειναι πεσμενη και βόλτα με 6000 στροφες το λεπτο να κανεις για μιση ωρα δεν φορτιζει ικανοποιητικά. Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Posted
Γιαννη, 3 ρελε μαζι να εχουν θεμα ταυτοχρονα ειναι πολύ απιθανο. Μετρα την μπαταρια, αν ειναι πεσμενη και βόλτα με 6000 στροφες το λεπτο να κανεις για μιση ωρα δεν φορτιζει ικανοποιητικά. Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Μόνο αν ειναι και τα τρία μεσα σε νερό όπως τα δικά μας κάτω απο το παρμπρίζ

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1
Posted

Μόνο αν ειναι και τα τρία μεσα σε νερό όπως τα δικά μας κάτω απο το παρμπρίζ Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτά τα τιμημένα, πανάθεμά τα.. και 40 ευρώ το ένα παρακαλώ!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

δηλαδη πρεπει να ειναι 3 ρελε για να εχω αυτο το φαινομενο;

παντως και τα 3αναβοσβυνουν μαζι και οχι διαφορετικα!

γιαννη μιλαμε για βολτα 150-200χιλ,οποτε νομιζω δεν ειναι θεμα μπαταριας.

που μπορει να ειναι τα μουσκεμα?

tapatalk-club audi

• 3 months later...
Posted

Γιάννη μια υπόθεση να κάνω φίλος,παίζει μήπως να είναι και ο ίδιος ο διακόπτης; Κανένας ηλεκτρολόγος κατά εκεί

δεν παίζει να το δεί καθόλου;

Τελικα χρηστο ειχες δικιο κατα 95% ειναι οι επαφες του διακοπτη της μιζας!
  • Like 1