Christoforidis Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά !! Εχω μια απορία !! Το αμαξι μου εχει πάνω εργοστασιακα τοποθετημένο την συσκευή του navigation στο πορτμπαγκάζ για να πιάνει τους δορυφόρους ... Εχει και τον εργοστασιακό συναγερμό τοποθετημένο ( αισθητήρες - αισθητήρες κλίσης ) τωρα θελω να τοποθετήσω έναν τρακερ αλλα κατι τιμες που μου είπαν μου φαίνονται υπερβολικές 300+ € ενώ υπαρχει η εγκατάσταση του δορυφόρου ήδη !! Ξέρει κανεις τι παίζει ; Ή εχει κάποιον οικονομικό αξιόπιστο τρακερ δοκιμασμένο ;;
Christoforidis Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Καλα ρε παιδιά κανένας δεν εχει χρησιμοποιήσει έστω τον tracker στο αμαξι του να μου δώσει πληροφορίες ;;; :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
georgio3gr Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Φίλε μου τι tracker σε ενδιαφέρει? Υπάρχει στην αγορά και φθηνό και ακριβό... Και τα δύο δέχονται κάρτα sim και κάνουν περίπου την ίδια δουλειά με μία διαφορά... Το φθηνό (30-100 ευρώ) δουλέυει με μηνύματα... Στέλνεις μήνυμα και σου απαντάει με τις συντεταγμένες που δίνει το gps εκείνη την στιγμή ενώ έχει και την δυνατότητα να του κάνεις κλήση ώστε να ακούσεις συνομιλίες κτλ... Το ακριβό κοστίζει 300+ όπως σου είπαν και σου παρέχουν συνδρομή για 1 χρόνο +50 ευρώ τον χρόνο ανανέωση, σε σελίδα όπου μπορείς να μπαίνεις με κωδικούς και να βλέπεις ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται το αυτοκίνητό σου πάνω στον χάρτη... Όπως και να'χει και τα δύο συστήματα είναι καλύτερα από το τίποτα αλλά το δεύτερο είναι έτη φωτός από το 1ο μιας και σου δείχνει live αν κινείται το όχημά σου, με τι ταχύτητα και τι δρομολόγιο έχει κάνει... Το 2ο χρησιμοποιείται κατά κόρον τα τελευταία έτη από τις εταιρίες ταξί και από μεγάλα εργοστάσια...
Christoforidis Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Για το δευτερο πιστεύω οτι θα ήταν το καλυτερο !! Τι εταιρίες παίζουν και που πρέπει να απευθυνθώ ; Sent from my iPhone using Tapatalk
ianos Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Προσωπικά εδω και 5-6 χρόνια ειχα πάρει ένα tracker των 30€ απο ebay. Ποτέ δεν ειχα προβλημα και οταν το χρησιμοποιούσα (παντα ευτυχώς για δοκιμή) ειχε απόκλιση 5-10μετρων. Το μονο προβλημα που μου ειχε βγάλει στο προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν οτι επειδη ήταν μαυρο και ανεπτυσσε φυσιολογικά υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι οταν το ειχα παρκαρισμένο ωρες στην παραλία μετα απο 1 χρόνο φούσκωσε η μπαταρία. Παρηγγειλα επισης απο ebay μια ανταλλακτική (ήταν συμβατή με κάποιου Nokia) την άλλαξα και όλα καλα. Πήρα αλλο ένα ίδιο για το Audi αλλα δεν εχω δεήσεις να το βαλω ακομη. Εχει λειτουργίες εντοπισμού, ανίχνευση κίνησης, fence (αν βγει εκτός κάποιου ορίου συντεταγμένων που εχεις ορίσει) και ανάλογα με το σημείο που το εχεις τοποθετήσει (αν ειναι εντός καμπίνας) ακρόαση του χώρου (παίρνεις τηλέφωνο και ακούς συνομιλίες). ΔΕΝ εχει δυνατότητες κοψίματος παροχής καυσίμου αλλα ακομη και να ειχε δεν θα ήθελα να επέμβω στα ηλεκτρονικά σύστηματα του αυτοκινήτου όπως επισης όπως είπα και παραπάνω ευτυχώς ΔΕΝ εχει χρειαστεί να το τεσταρω σε συνθήκες κλοπής παρά μονο σε θέματα του στυλ ξέχασα που εχω παρκάρει η το εχω αφήσει σε παρκαδόρους και θέλω να βλεπω αν κόβουν βόλτες. 1
Giannis20vt Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) κατι τετοιο εχεις; http://www.ebay.com/itm/Mini-Car-Vehicle-Realtime-Tracker-For-GSM-GPRS-GPS-System-Tracking-Device-TK102B-/151559185418?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2349a1a40a Edited February 21, 2015 by Giannis20vt
ianos Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Ναι Γιάννη, απλα δες να περιλαμβάνει το πακέτο και το καλώδιο για να πάρει ρεύμα απευθείας απο το αυτοκίνητο καθώς σε μερικα σετ υπαρχει μονο το καλωδιο σύνδεσης USB που σε "αναγκάζει" να παίρνεις ρεύμα απο αναπτήρα.
Giannis20vt Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 δωσε μερικες πληροφοριες, την θεση την εντοπιζεις ζωντανα μεσω καποιου προγραμματος; ή μονο με SMS που δινει συντεταγμένες;
ianos Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Οταν ειναι σε λειτουργία tracking παίρνεις τηλέφωνο και στελνει SMS με συντεταγμένες που βλέπεις στο google earth. Οταν εχεις λειτουργία ειδοποίησης στέλνει SMS που ειδοποιεί οτι κινήθηκε όπως επισης οταν εχεις βάλει λειτουργία geofence σου στελνει SMS οτι ξεπέρασε τα γεωγραφικά όρια που εχεις ορίσει και συντεταγμένες. Μπορεις να οριστείς να σου στελνει SMS ανα τακτά χρονικά διαστήματα (πχ 30 δευτερόλεπτα) ωςτε να μπορεις να κατάγράφεις πορεια. Επισης όπως είπα μπορεις να οριστείς να παίρνεις τηλέφωνο και να ακούς τον ήχο της καμπίνας (εφοσον το εχεις εγκαταστήσει στην καμπίνα και οχι στο πόρτ παγκαζ η στον κινητήρα). Η εναλλαγή απο προγραμμα σε προγραμμα γίνεται μεσω SMS απο κινητά που εχεις εξουσιοδοτήσει (νομιζω παιρνει εώς 3-4 νούμερα) προς το tracker. 1
ianos Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Οι οδηγίες σε PDF http://www.tele.gr/PDF4/TK-102_gr.pdf Και ένας λόγος να βαρέσουν το κεφαλι τους όσοι πρεσβευουν το ευ επιχειρείν στη χώρα μας http://www.tele.gr/gr/products/car/alarm 1
Recommended Posts