maxitis tou dromou Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 καλησπερα Σε Α6 4b με symphony ii θελω να βαλω την rns-d πλοηγηση μπορει να μου πει καποιος τι ακρειβως χρειαζεται για να συνδεθει? και εναν καλο ηλεκτρολογο αν το εχει κανει καποιος !!
georgio3gr Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Μόνο κωδικοποίηση (από ηλεκτρονικής πλευράς) δεδομένου του ότι φοράς ήδη 2 din εργοστασιακή πηγή ...
maxitis tou dromou Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 μονο κωδικοποιηση θελει αν εχεις τα απαρετητα καλουδια τοποθετημενα......το rns-d gia να δουλεψει θελει tmc(εξτρα εγκεφαλακη για τις κεραιες ) tv box (για τον δεκτη τηλεορασης ) χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο αυτα ? που τοποθετουντε ολα αυτα πανω στο αμαξι? τι καλωδιωσεις χρειαζεται ( κωδικούς αν υπαρχουν ) ? και αν ξερουμε ηλεκτρολογο που να τα αναλαμβανει !
georgio3gr Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Ωπα, ζητώ συγνώμη γιατί δεν παρατηρησα την λέξη πλοήγηση... Εγώ αναφέρθηκα καθαρά και μόνο αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις σαν πηγή ραδιοφώνου με οθόνη δεδομένου ότι κάνουμε τώρα με έναν φίλο μετατροπή από 1 σε 2 din και από concert σε rnsd σε S3 8l αλλά δεν τον ενδιαφέρουν πλοήγηση και τηλεόραση, απλά η αναβάθμιση του εσωτερικού...
georgio3gr Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Μιας και ανέφερες για tmc το έψαξα λίγο στο νέτ και όντως λένε ότι είναι υποχρεωτικό για να συνδεθεί το rns-d να υπάρχει ... Για τοποθέτηση σε Α4 μιλώντας πάντα... Εμείς στο S3 2001 που το βάλαμε στην ίδια καλωδιωση με το concert, άναψε και δούλεψε κανονικά χωρίς το tmc...
maxitis tou dromou Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 και εμενα δουλευει κανονικα χωρις tmc αλλα στην αρχη της οθονης βγαζει σφαλμα και αν εχεις και bosch ηχο εχεις θεμα δεν ακουγετε σωστα. επισης ετσι μπορει να σου μπλοκαρει και να σου κλειδωσει (ετσι μου εχουν πει ....δεν ξερω γιατι)
Recommended Posts