kyriakos.panayi76@gm Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους Και καλώς σας βρήκα. Audi A6 C6 2011 MMI 2G Αυτά είναι στο αμάξι και θα ήθελα να μάθω τι μπορώ να προσθέσω για να έχω υποδοχή aux και usb . Υπάρχουν 2 υποδοχές SD και θέλω να μάθω πιο sat nav program μπορεί να δουλέψει με voice command από τιμόνι μιας και δεν έχω touch screen. Εμπρός λεβεντες μου ας δούμε τι ξέρει ο καθένας και πως θα λύσουμε το γρίφο. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
nocarder Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Καλημέρα, Αν και λίγο παλιό το topic.....αν έχεις MMI 2G και voice command, ποιό γρίφο θες να λύσεις??? Touch screen δεν υπάρχει εργοαστασιακό MMI...!!! Επίσης, από όσο ξέρω, δεν υπάρχει MMI 2G με SD κάρτες...το πιθανότερο είναι να έχεις 3G!
kyriakos.panayi76@gm Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 (edited) Οκ ας υποθέσουμε ότι είναι το 3G τι επιλογές υπάρχουν για να έχω θύρα usb & aux ; Όσο για το gps ρωτώ αν μπορεί να λειτουργήσει αν sd κάρτα και που θα βρω τους χάρτες. Edited November 4, 2016 by kyriakos.panayi76@gm
nocarder Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 USB και AUX γιατί θες αφού έχεις sd? δεν σε εξυπηρετεί? Οι χάρτες δουλεύουν απο sd κάρτα.
Recommended Posts