Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλημέρα σας,

υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ποιο ειναι το part number για Audi Music Interface που συνδέεται με το Concert για τα Β8.5?

Υποθέτω το ETKA μπορεί να έχει αυτήν την πληροφορία

Ο λόγος που ρωτάω ειναι αυτός:

Ευχαριστώ

Posted

Το wireless mirroring δεν έχει καμία σχέση με το AMI. Για να κάνεις αυτό που κάνει αυτός στο video, θέλεις μια συσκευή που να υποστηρίζει miracast/airplay σαν αυτή https://www.aliexpress.com/item/Mirabox-5G-Car-wifi-mirror-link-box-With-HDMI-CVBS-AirPlay-Miracast-Support-Youtube-Car-wifi/32739733571.html

Προσωπικά θα το απέφευγα το wifi, γιατί έχει αρκετό lag, και πολλές φορές και κολλήματα, τουλάχιστον αυτό που είχα δοκιμάσει εγώ. 

Posted

Δεν αρκεί, θες και video interface, μην νομίζεις ότι θα πάρεις το mirror και θα είσαι έτοιμος.

• Like 1
Posted

Σωστός ο Κώστας, εγώ αναφερόμουν μόνο στο κομμάτι της ασύρματης σύνδεσης. Εννοείται ότι θέλεις και κάποια συσκευή τύπου xcarlink για να μπορέσεις να έχεις εικόνα στην οθόνη του concert.

• 4 weeks later...
Posted

Καλησπερα Σας. Αν εχετε καποια προταση και για μενα. Audi A4 8/13 με mmi. Εχει bluetooth για το τηλεφωνο, αλλα μεχρι εκει. Δεν παιζει την μουσικη του i phone στα ηχεια του αυτοκινητου. Και εφοσον το πηγατε αρκετα παραπερα, οτιδηποτε περισσοτερο θα ηταν ευπροσδεκτο. Ευχαριστω.

Posted

Θα πρέπει να βρεις τι έκδοση είναι το ΜΜΙ σου κι αν υποστηρίζει A2DP. Φαντάζομαι από το κινητό είναι ενεργοποιημένη επιλογή για streaming οπότε αυτό το αφήνουμε απ' έξω σαν option.

• Like 1
Posted (edited)

Εάν βλέπω καλά και όντως ο περιστροφικός διακόπτης δεν έχει joystick πάνω, τότε έχεις MMI 2G που δεν υποστηρίζει A2DP. Εάν οι χάρτες σου είναι με dvd τότε επιβεβαιώνεται. Κάνε ένα google search "audi a4 b8 MMI version" και θα δεις τι ακριβώς είναι. 

Ενδεικτικά:

https://www.youtube.com/watch?v=R2mUmxFPWBQ

Λόγω του ότι το αυτοκίνητο προέρχεται από leasing θα πόνταρα τα λεφτά μου στο ότι είναι ΜΜΙ 2G.

Edited by stefan147
Posted

Εάν βλέπω καλά και όντως ο περιστροφικός διακόπτης δεν έχει joystick πάνω, τότε έχεις MMI 2G που δεν υποστηρίζει A2DP. Εάν οι χάρτες σου είναι με dvd τότε επιβεβαιώνεται. Κάνε ένα google search "audi a4 b8 MMI version" και θα δεις τι ακριβώς είναι.

Ενδεικτικά:

Λόγω του ότι το αυτοκίνητο προέρχεται από leasing θα πόνταρα τα λεφτά μου στο ότι είναι ΜΜΙ 2G.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ναι ισχυει.... οι χαρτες ειναι με dvd. Οποτε δεν υπαρχουν λυσεις για streaming να φανταστω....Οπως και να εχει, ευχαριστω για τον χρονο σου!

Posted

Για όλα υπάρχουν λύσεις απλά πρέπει να μπει το χέρι στην τσέπη.

Posted

Θεωρώ ότι ποιοτικά δε θα πάρεις και το καλύτερο αποτέλεσμα. Μάλλον ένα νέο bt module θα έκανε καλύτερη δουλειά, πχ κάποιο Fiscon. 

Posted

Αν έχεις aux μπορείς από καρφί σε καρφί να στείλεις ήχο στα ηχεία και διαχείριση κομματιών από το τηλ

Αν έχεις ΑΜΙ μπορείς να συνδέσεις το iphone και να διαχειρίζεσαι τα αρχεία μέσα από ΜΜΙ

Αν έχεις κάρτα SD βάλε τα κομμάτια από το iphone στην στην SD :)

Το streaming μουσικής μου φαίνεται ότι ποιο άκυρο υπάρχει :)

Posted

Ναι το καταλαβαινω οτι ακουγεται καπως ακυρο. Συγκεκριμενα ακουω ραδιοφωνικος σταθμους μεσω net, και δεν βολευει το βαλε βγαλε του καλωδιου.:)

• 1 year later...
Posted
Στις 22/8/2019 στις 10:33 ΠΜ, gtri είπε

Παιδιά καλημέρα,

Επαναφέρω το θέμα. Έχω βρει το παρακάτω. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

https://kalogeropoulos.gr/proionta-autokinitou/navigation-multimedia/apple-car-play/idcb8mmic-a4-a5-car-play-detail

Φαίνεται να κάνει ό,τι ακριβώς θα ήθελα.

Μου φαίνονται πολλά τα  λεφτά για κάτι που δεν είναι σχεδόν ανεξάρτητο με απαραίτητη χρήση το κινητό σου, που δεν θα αλλάξεις οθόνη και θα μείνεις με την εργοστασιακή σε μικρές διαστάσεις και χαμηλή ανάλυση.
https://rsnav.com

• Like 2