kkyriakos Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Καλησπέρα παιδιά , ταιριάζει προφυλακτήρας από rs3 ή sline στο δικό μου ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marklio Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Δες αν λένε κάτι εδώ. https://www.audi-sport.net/xf/threads/want-to-turn-my-audi-a3-8v-into-s3.310229/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HRAKLHS Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Πρόσφατα έκανα την μετατροπή στο 2015 από basis σε Sline και έβαλα την RS3 μάσκα λογικά περνει το αμάξι σου Sline για rs3 original δεν ταιριάζει μόνο aftermarket Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marc A3 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 On 11/1/2019 at 6:00 PM, kkyriakos said: Καλησπέρα παιδιά , ταιριάζει προφυλακτήρας από rs3 ή sline στο δικό μου ; Άνετα https://www.car.gr/parts/view/14689634-amakswma-eidh-fanopoiias-profulakthres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkyriakos Posted November 4, 2019 Author Share Posted November 4, 2019 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HRAKLHS Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Καλοκαιράκι ζέστη φημε παράθυρα ε και δεν βάζεις μια ωραία ζάντα. Και λίγο χαμήλωμα ε; Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marc A3 Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 On 5/8/2020 at 1:29 PM, HRAKLHS said: Καλοκαιράκι ζέστη φημε παράθυρα ε και δεν βάζεις μια ωραία ζάντα. Και λίγο χαμήλωμα ε; Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Βάλε μία μεμβράνη στον υπόλοιπο ουρανό να γίνει super. Στα οδηγού συνοδηγού τίποτα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HRAKLHS Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Το είχα στο πλάνο για το wrap στην οροφή αλλά σχεδιάζω να βάλω αυτό το μικρό σποιλερ. https://de.csr-shop.info/public/catalog_xmlxslproducts.aspx?art=viewproduct&suid=315&productid=67971813&zid=9d681317-0aa5-4eb8-bf57-d3a96f418bde&ln=usΣτα μπροστινά παράθυρα απαγορεύεται εδώ στη Γερμανία, χρειάζεσαι χαρτιά πχ εγώ έχω σε παράθυρα τις ζάντες και το diffusor σε περίπτωση ελένχου από αστυνομία η στο κτεο Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marc A3 Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 On 5/12/2020 at 11:54 PM, HRAKLHS said: Το είχα στο πλάνο για το wrap στην οροφή αλλά σχεδιάζω να βάλω αυτό το μικρό σποιλερ. https://de.csr-shop.info/public/catalog_xmlxslproducts.aspx?art=viewproduct&suid=315&productid=67971813&zid=9d681317-0aa5-4eb8-bf57-d3a96f418bde&ln=us Στα μπροστινά παράθυρα απαγορεύεται εδώ στη Γερμανία, χρειάζεσαι χαρτιά πχ εγώ έχω σε παράθυρα τις ζάντες και το diffusor σε περίπτωση ελένχου από αστυνομία η στο κτεο Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Το έχεις κάνει πολύ ωραίο μην το χαλάσεις με αυτή την προέκταση, φιλικά μιλάω, αν θέλεις να βάλεις πίσω spoiler βάλε από το S3 που είναι μεγαλύτερο από το βασικό. Μία μαύρη γυαλιστερή στον υπόλοιπο ουρανό πιστεύω θα του πήγαινε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HRAKLHS Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Σκευτομουν και εγώ την Sline η s3 το ίδιο είναι αλλά είναι κοντά στα 250€ αν βρω μεταχειρισμένο Sline 150 και 100 περίπου το βάψιμο που φοβάμαι γιατί ο μπροστά ο προφυλακτηρας που έκανα είναι λίγο ένα τόνο ανοιχτό, Δύσκολο χρώμα το ασημί . Τι λες να βάλω και τα Sline μαρσπιέ η να το αφήσω έτσι;Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marc A3 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 22 hours ago, HRAKLHS said: Σκευτομουν και εγώ την Sline η s3 το ίδιο είναι αλλά είναι κοντά στα 250€ αν βρω μεταχειρισμένο Sline 150 και 100 περίπου το βάψιμο που φοβάμαι γιατί ο μπροστά ο προφυλακτηρας που έκανα είναι λίγο ένα τόνο ανοιχτό, Δύσκολο χρώμα το ασημί . Τι λες να βάλω και τα Sline μαρσπιέ η να το αφήσω έτσι; Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Το ασημί ναι είναι δύσκολο χρώμα, θέλει δουλίτσα για να" πατήσει"... Εννοείται ότι πρέπει να βάλεις και side skirts τώρα πια υπάρχουν πολλά μτχ όπως και αεροτομή πίσω από sline - S3 (ίδια είναι) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitmaker Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 @HRAKLHS μαμησεε πάνω κάτω έτσι θέλω να το κάνω και γω απλά με άλλο σχέδιο ζάντας. 18αρα είναι αυτή; και αν ναι είδες διαφορά σε σχέση με 17αρα; Επίσης έχω βρει μπροστινό προφυλακτήρα λουκ ρσ3 αλλά το πίσω το σποιλερ που βλέπω σε εσένα πόσο το πήρες; και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ! Αν μπορείς τσεκ και το τοπικ μου για αναβάθμιση ecu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HRAKLHS Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 [mention=19190]HRAKLHS[/mention] μαμησεε πάνω κάτω έτσι θέλω να το κάνω και γω απλά με άλλο σχέδιο ζάντας. 18αρα είναι αυτή; και αν ναι είδες διαφορά σε σχέση με 17αρα; Επίσης έχω βρει μπροστινό προφυλακτήρα λουκ ρσ3 αλλά το πίσω το σποιλερ που βλέπω σε εσένα πόσο το πήρες; και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ! Αν μπορείς τσεκ και το τοπικ μου για αναβάθμιση ecu ! Κοίτα να δεις 18αρα για Ελλάδα είναι στα όρια προσωπικά Ήθελα 19αρα γεμίζει τον θολό ωραία μεγάλη η διαφορά αλλά θα πήγαινα από προφίλ που έχω με 18 35 σε 30αρι με 19αρα. Το σποιλερ πίσω είναι από την rieger-tuning.biz Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marc A3 Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 On 7/17/2020 at 8:35 PM, hitmaker said: @HRAKLHS μαμησεε πάνω κάτω έτσι θέλω να το κάνω και γω απλά με άλλο σχέδιο ζάντας. 18αρα είναι αυτή; και αν ναι είδες διαφορά σε σχέση με 17αρα; Επίσης έχω βρει μπροστινό προφυλακτήρα λουκ ρσ3 αλλά το πίσω το σποιλερ που βλέπω σε εσένα πόσο το πήρες; και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ! Αν μπορείς τσεκ και το τοπικ μου για αναβάθμιση ecu ! Κοίταξε στον Ζεφκα και στον Τολια έχουν πλήρες σετ τώρα πια. Για 18 αν πας βάζεις 225/40/18, πολύ μικρή διαφορά. Εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα γιαυτό αργότερα έβαλα 19 Χαχαχα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitmaker Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 On 7/26/2020 at 7:56 PM, Marc A3 said: Κοίταξε στον Ζεφκα και στον Τολια έχουν πλήρες σετ τώρα πια. Για 18 αν πας βάζεις 225/40/18, πολύ μικρή διαφορά. Εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα γιαυτό αργότερα έβαλα 19 Χαχαχα. Κάτι είχα πετύχει με τον zefka που λες αλλά δεν ξέρω και τι τιμές παίζουν... Λίγο που το έψαχνα είχε τρελές τιμές ... Και όχι για αυθεντικό rs3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts