Jump to content

μετατροπή σε sline ή rs3

kkyriakos

Recommended Posts

Πρόσφατα έκανα την μετατροπή στο 2015 από basis σε Sline και έβαλα την RS3 μάσκα λογικά περνει το αμάξι σου Sline για rs3 original δεν ταιριάζει μόνο aftermarket 1b3da5636b25c4bebfcd44afdc0ad746.jpg7e89cde2abb900f0ee2f13e1bee43375.jpg

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

• 6 months later...

Καλοκαιράκι ζέστη φημε παράθυρα ε και δεν βάζεις μια ωραία ζάντα. Και λίγο χαμήλωμα ε; 333a71675227941d52ca62be5dafa7b4.jpg820e8140d961bbeaaabaa802c7c8b938.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

aeafef3ef390d27e7f006e8adb4094ee.jpg

• Like 1

On 5/8/2020 at 1:29 PM, HRAKLHS said:

Καλοκαιράκι ζέστη φημε παράθυρα ε και δεν βάζεις μια ωραία ζάντα. Και λίγο χαμήλωμα ε; 333a71675227941d52ca62be5dafa7b4.jpg820e8140d961bbeaaabaa802c7c8b938.jpg

aeafef3ef390d27e7f006e8adb4094ee.jpg

Βάλε μία μεμβράνη στον υπόλοιπο ουρανό να γίνει super. 

Στα οδηγού συνοδηγού τίποτα; 

Το είχα στο πλάνο για το wrap στην οροφή αλλά σχεδιάζω να βάλω αυτό το μικρό σποιλερ. https://de.csr-shop.info/public/catalog_xmlxslproducts.aspx?art=viewproduct&suid=315&productid=67971813&zid=9d681317-0aa5-4eb8-bf57-d3a96f418bde&ln=us

Στα μπροστινά παράθυρα απαγορεύεται εδώ στη Γερμανία, χρειάζεσαι χαρτιά πχ εγώ έχω σε παράθυρα τις ζάντες και το diffusor σε περίπτωση ελένχου από αστυνομία η στο κτεο

On 5/12/2020 at 11:54 PM, HRAKLHS said:

Το είχα στο πλάνο για το wrap στην οροφή αλλά σχεδιάζω να βάλω αυτό το μικρό σποιλερ. https://de.csr-shop.info/public/catalog_xmlxslproducts.aspx?art=viewproduct&suid=315&productid=67971813&zid=9d681317-0aa5-4eb8-bf57-d3a96f418bde&ln=us

Στα μπροστινά παράθυρα απαγορεύεται εδώ στη Γερμανία, χρειάζεσαι χαρτιά πχ εγώ έχω σε παράθυρα τις ζάντες και το diffusor σε περίπτωση ελένχου από αστυνομία η στο κτεο

Το έχεις κάνει πολύ ωραίο μην το χαλάσεις με αυτή την προέκταση, φιλικά μιλάω, αν θέλεις να βάλεις πίσω spoiler βάλε από το S3 που είναι μεγαλύτερο από το βασικό. 

Μία μαύρη γυαλιστερή στον υπόλοιπο ουρανό πιστεύω θα του πήγαινε. 

Σκευτομουν και εγώ την Sline η s3 το ίδιο είναι αλλά είναι κοντά στα 250€ αν βρω μεταχειρισμένο Sline 150 και 100 περίπου το βάψιμο που φοβάμαι γιατί ο μπροστά ο προφυλακτηρας που έκανα είναι λίγο ένα τόνο ανοιχτό, Δύσκολο χρώμα το ασημί . Τι λες να βάλω και τα Sline μαρσπιέ η να το αφήσω έτσι;

22 hours ago, HRAKLHS said:

Σκευτομουν και εγώ την Sline η s3 το ίδιο είναι αλλά είναι κοντά στα 250€ αν βρω μεταχειρισμένο Sline 150 και 100 περίπου το βάψιμο που φοβάμαι γιατί ο μπροστά ο προφυλακτηρας που έκανα είναι λίγο ένα τόνο ανοιχτό, Δύσκολο χρώμα το ασημί . Τι λες να βάλω και τα Sline μαρσπιέ η να το αφήσω έτσι;

Το ασημί ναι είναι δύσκολο χρώμα, θέλει δουλίτσα για να" πατήσει"... 

Εννοείται ότι πρέπει να βάλεις και side skirts τώρα πια υπάρχουν πολλά μτχ όπως και αεροτομή πίσω από sline - S3 (ίδια είναι) 

• 1 month later...

@HRAKLHS μαμησεε πάνω κάτω έτσι θέλω να το κάνω και γω απλά με άλλο σχέδιο ζάντας. 18αρα είναι αυτή; και αν ναι είδες διαφορά σε σχέση με 17αρα; 

Επίσης έχω βρει μπροστινό προφυλακτήρα λουκ ρσ3 αλλά το πίσω το σποιλερ που βλέπω σε εσένα πόσο το πήρες; και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ! Αν μπορείς τσεκ και το τοπικ μου για αναβάθμιση ecu ! 

[mention=19190]HRAKLHS[/mention] μαμησεε πάνω κάτω έτσι θέλω να το κάνω και γω απλά με άλλο σχέδιο ζάντας. 18αρα είναι αυτή; και αν ναι είδες διαφορά σε σχέση με 17αρα; 
Επίσης έχω βρει μπροστινό προφυλακτήρα λουκ ρσ3 αλλά το πίσω το σποιλερ που βλέπω σε εσένα πόσο το πήρες; και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ! Αν μπορείς τσεκ και το τοπικ μου για αναβάθμιση ecu ! 
Κοίτα να δεις 18αρα για Ελλάδα είναι στα όρια προσωπικά Ήθελα 19αρα γεμίζει τον θολό ωραία μεγάλη η διαφορά αλλά θα πήγαινα από προφίλ που έχω με 18 35 σε 30αρι με 19αρα. Το σποιλερ πίσω είναι από την rieger-tuning.biz

On 7/17/2020 at 8:35 PM, hitmaker said:

@HRAKLHS μαμησεε πάνω κάτω έτσι θέλω να το κάνω και γω απλά με άλλο σχέδιο ζάντας. 18αρα είναι αυτή; και αν ναι είδες διαφορά σε σχέση με 17αρα; 

Κοίταξε στον Ζεφκα και στον Τολια έχουν πλήρες σετ τώρα πια. 

Για 18 αν πας βάζεις 225/40/18, πολύ μικρή διαφορά. Εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα γιαυτό αργότερα έβαλα 19 Χαχαχα. 

• Like 1

On 7/26/2020 at 7:56 PM, Marc A3 said:

Κοίταξε στον Ζεφκα και στον Τολια έχουν πλήρες σετ τώρα πια. 

Για 18 αν πας βάζεις 225/40/18, πολύ μικρή διαφορά. Εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα γιαυτό αργότερα έβαλα 19 Χαχαχα. 

Κάτι είχα πετύχει με τον zefka που λες αλλά δεν ξέρω και τι τιμές παίζουν... Λίγο που το έψαχνα είχε τρελές τιμές ... Και όχι για αυθεντικό rs3