Skoytras Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Καλησπέρα σε όλους Ειμαι κάτοχος ενός α3 2013 S line 8v 122ps 1.4l Θέλω να περάσω στο πρώτο στάδιο φπε εαν μπει πρώτα η εξάτμιση (ολόσωμη)θα έχω κάποιο θέμα μέχρι να μπει το πρόγραμμα ; Επίσης ακούω ότι η τουρκικά του επεηδη εινια μικρή δν αξίζει Ξα βάλω εισαγωγή γτ θα κάνει αρυθμιες σε χαμηλές στροφές Γενικότερα γράφω εδώ και θα ήθελα να μου πείτε εάν κάποιος έχει προχωρήσει σε φπε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ευχαριστώ
Van.Leb Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Καλησπέρα σε όλους Ειμαι κάτοχος ενός α3 2013 S line 8v 122ps 1.4l Θέλω να περάσω στο πρώτο στάδιο φπε εαν μπει πρώτα η εξάτμιση (ολόσωμη)θα έχω κάποιο θέμα μέχρι να μπει το πρόγραμμα ; Επίσης ακούω ότι η τουρκικά του επεηδη εινια μικρή δν αξίζει Ξα βάλω εισαγωγή γτ θα κάνει αρυθμιες σε χαμηλές στροφές Γενικότερα γράφω εδώ και θα ήθελα να μου πείτε εάν κάποιος έχει προχωρήσει σε φπε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ευχαριστώ Για την εξάτμιση Εαν βάλεις καταλύτη 200αρη δεν θα έχεις λαμπάκι...Όσο τι θα την εισαγωγή..Μια καλή κ δοκιμασμένη λύση δεν θα έχεις κάποιο θέμα....
csaris Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 23 hours ago, Skoytras said: Καλησπέρα σε όλους Ειμαι κάτοχος ενός α3 2013 S line 8v 122ps 1.4l Θέλω να περάσω στο πρώτο στάδιο φπε εαν μπει πρώτα η εξάτμιση (ολόσωμη)θα έχω κάποιο θέμα μέχρι να μπει το πρόγραμμα ; Επίσης ακούω ότι η τουρκικά του επεηδη εινια μικρή δν αξίζει Ξα βάλω εισαγωγή γτ θα κάνει αρυθμιες σε χαμηλές στροφές Γενικότερα γράφω εδώ και θα ήθελα να μου πείτε εάν κάποιος έχει προχωρήσει σε φπε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ευχαριστώ Φιλε τσαμπα ο κοπος, δεν παιρνει σχεδον τιποτα το συγκεκριμενο μοτερ... Με προγραμμα αντε να πας 135-140ps βια. Προσπάθησαν καποιοι να αλλαξουν τουρμπο και να το ανεβασουν αλλα δεν... Πολλα τα θεματα και χωρις νοημα ο κοπος και το κοστος.
Kavouras Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 On 3/22/2021 at 1:59 AM, Skoytras said: Καλησπέρα σε όλους Ειμαι κάτοχος ενός α3 2013 S line 8v 122ps 1.4l Θέλω να περάσω στο πρώτο στάδιο φπε εαν μπει πρώτα η εξάτμιση (ολόσωμη)θα έχω κάποιο θέμα μέχρι να μπει το πρόγραμμα ; Επίσης ακούω ότι η τουρκικά του επεηδη εινια μικρή δν αξίζει Ξα βάλω εισαγωγή γτ θα κάνει αρυθμιες σε χαμηλές στροφές Γενικότερα γράφω εδώ και θα ήθελα να μου πείτε εάν κάποιος έχει προχωρήσει σε φπε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ευχαριστώ Μπορείς να βάλεις εξάτμιση και μετά πρόγραμμα. Και εισαγωγή μπορεί να βάλεις πριν βάλεις πρόγραμμα. Απλά το εργοστασιακό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με τα εργοστασιακά περιφερειακά και δε θα τα εκμεταλλεύεσαι στο 100% μέχρι να βάλεις "πρόγραμμα". Από κει και πέρα, αρκετά μέλη έχουν βάλει πρόγραμμα. Σου παραθέτω ένα link-topic μέλους με το ίδιο μοτέρ σε 8Ρ πλαίσιο. Τέλος, σου μεταφέρω το topic σου στο section με τα 8V. 1
Skoytras Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 Έκλεισα ραντεβού με την revlimit για 15 Απρίλη Μου είπε εξάτμιση δν υπάρχει λόγος να αλλάξω ολόσωμη εννοώ Εάν θέλω ένα τελικό κ μέχρι εκεί Επίσης μου είπε ότι ούτε εισαγωγή αξίζει να μπει στο συγκεκριμένο Το αμάξι μου είπε θα πάει 147-148 κ θα είμαι πολύ safe Μππρουμε κ 155 αλλά θα είναι στην τσίτα κάτι που δν το θέλει κανεις νομίζω για τον κινητήρα του Ενα συρμάτινο φίλτρο ελευθερας επίσης και τπτ άλλο Γνωμες ; 1
Kavouras Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 8 hours ago, Skoytras said: Έκλεισα ραντεβού με την revlimit για 15 Απρίλη Μου είπε εξάτμιση δν υπάρχει λόγος να αλλάξω ολόσωμη εννοώ Εάν θέλω ένα τελικό κ μέχρι εκεί Επίσης μου είπε ότι ούτε εισαγωγή αξίζει να μπει στο συγκεκριμένο Το αμάξι μου είπε θα πάει 147-148 κ θα είμαι πολύ safe Μππρουμε κ 155 αλλά θα είναι στην τσίτα κάτι που δν το θέλει κανεις νομίζω για τον κινητήρα του Ενα συρμάτινο φίλτρο ελευθερας επίσης και τπτ άλλο Γνωμες ; Πάνω-κάτω ό,τι σου ειπώθηκε. Στην τελική να ξέρεις ότι είναι 1ο στάδιο, οπότε τα περιθώρια του προγραμματιστή είναι περιορισμένα, αφού τα εργοστασιακά περιφερειακά έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες. (γι' αυτό και όλοι λένε ότι τα 1ου σταδίου προγράμματα είναι "ίδια")
csaris Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Mαλλον εννοεις οτι εχεις το 1.4tsi με τα 125ps, το οποιο παει μεχρι 150-160ps. To 1.4tsi με τα 122ps αντε να παρει +10αλογα.
Skoytras Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 Όχι ρε φίλε δν νομίζω μόνο 10 Με τα 122 έχω Κ είσαι κ ο πρώτος που μου το λέει Κ δν εινια ότι έχω ρωτήσει κανα δυο άτομα έχω ψαχτεί πολύ μονο 10 άλογα δν νμζ..
csaris Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 13 hours ago, Skoytras said: Όχι ρε φίλε δν νομίζω μόνο 10 Με τα 122 έχω Κ είσαι κ ο πρώτος που μου το λέει Κ δν εινια ότι έχω ρωτήσει κανα δυο άτομα έχω ψαχτεί πολύ μονο 10 άλογα δν νμζ.. Λαθος εκανα τελικα. Τα αλογα που λες ειναι εφικτος στοχος για το 122αρι. 1
Panagiotis01 Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 φαντάζομαι θα κανείς και δυναμομετρηση σωστά; θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πριν και μετά το πρόγραμμα. η αλήθεια είναι ότι ψάχνομαι και εγώ να αλλάξω πρόγραμμα και μάλλον με βλέπω για revlimit
Giannis2929 Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Καλησπέρα. Το turbo από το 1.4 tfsi 150 άλογα με κωδικό κινητήρα czea κάνει στο 1.4 tfsi 122 άλογα με κωδικό κινητήρα cmba ?Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts