Spiros A3 Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Καλήμερα, Σε Α3 του 2017 οι χάρτες δεν έχουν τις τελευταίες ενημερώσεις ειδικά εγνατια και ιόνια οδός. Υπάρχει κάποιος που έχει πρόσφατο χάρτη και θα ήθελε να τον μοιράσει μαζί μας; ή έστω γνωρίζει κάποιος απο που θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιο ενημερωμένο χάρτη και να τον γράψουμε στην κάρτα SD; Ευχαριστώ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros A3 Posted September 5, 2022 Author Share Posted September 5, 2022 Κανείς;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HRAKLHS Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Φίλε μου νομίζω οτι πρέπει να πας αντιπροσωπία για αναβάθμιση χαρτώνGesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros A3 Posted September 8, 2022 Author Share Posted September 8, 2022 Στις 6/9/2022 στις 11:23 ΠΜ, HRAKLHS είπε Φίλε μου νομίζω οτι πρέπει να πας αντιπροσωπία για αναβάθμιση χαρτών Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk Πήγα και μου είπαν δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση προς διαθεση. Τους είπα, μια κάρτα με τους χάρτες απο κάποιο μοντέλο αυτοκινήτου απο το 2019 μέχρι σήμερα να κάνω αντιγραφή χαρτών έστω; Με κοιτούσαν και απορούσαν; Η τελική απάντησή τους, Ψάξε στο internet........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HRAKLHS Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Νομίζω πως εχει 2 είδη χαρτών 1ο με sd καρτα και 2ο με σκληρό δίσκο στο mmiΕσυ έχεις το πρώτο δεν γίνετε να κατεβάσεις νέους χάρτες και να τους βάλεις στην sd πρέπει να περιμένεις να βγει νεα αναβάθμιση με χάρτες και να αγοράσεις την καρτα.... Αλλά δεν ξερω αν ειμαι σίγουρος γιαυτό Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavouras Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 εναλλακτικά, εγκαθιστάς ένα carplay σύστημα στο υπάρχον εργοστασιακό με ~300€ και χρησιμοποιείς google maps και είσαι και updated πάντα και "κερδίζεις" και από το carplay τις έξτρα λειτουργίες. ΥΓ: υπάρχει τρόπος για σπασμένους χάρτες αλλά γιατί να "μπεις" στον κόπο? Κι εμένα το Α3 μου έχει navi, αλλά εν τέλει δεν το χρησιμοποιώ πλέον μετά την εγκατάσταση του carplay. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros A3 Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 13 λεπτά πριν, Kavouras είπε εναλλακτικά, εγκαθιστάς ένα carplay σύστημα στο υπάρχον εργοστασιακό με ~300€ και χρησιμοποιείς google maps και είσαι και updated πάντα και "κερδίζεις" και από το carplay τις έξτρα λειτουργίες. ΥΓ: υπάρχει τρόπος για σπασμένους χάρτες αλλά γιατί να "μπεις" στον κόπο? Κι εμένα το Α3 μου έχει navi, αλλά εν τέλει δεν το χρησιμοποιώ πλέον μετά την εγκατάσταση του carplay. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, και το χρόνο σου. Εχεις ένα link απο το συγκεκριμένο carplay; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavouras Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 4 hours ago, Spiros A3 said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, και το χρόνο σου. Εχεις ένα link απο το συγκεκριμένο carplay; https://wakaa.store/products/apple-carplay-android-auto-mmi-prime-kit-for-audi?variant=41475124330711 αν αποφασίσεις να το αγοράσεις, έχω και κουπόνι έκπτωσης (40€). Η εγκατάσταση ήταν πολύ απλή (plug & play σχεδόν), αλλά επειδή ήθελε κάποιο ειδικό κλειδάκι για να βγει το ντουλαπάκι (και βαριόμουν και λίγο), πήγα σε έναν ηλεκτρολόγο (delectronics) να μου το βάλει. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierotos Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Χρόνος και κόστος εγκατάστασης; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavouras Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 On 9/29/2022 at 5:13 PM, Kavouras said: https://wakaa.store/products/apple-carplay-android-auto-mmi-prime-kit-for-audi?variant=41475124330711 αν αποφασίσεις να το αγοράσεις, έχω και κουπόνι έκπτωσης (40€). Η εγκατάσταση ήταν πολύ απλή (plug & play σχεδόν), αλλά επειδή ήθελε κάποιο ειδικό κλειδάκι για να βγει το ντουλαπάκι (και βαριόμουν και λίγο), πήγα σε έναν ηλεκτρολόγο (delectronics) να μου το βάλει. Δε θυμάμαι καθόλου κόστος αλλά η διαδικασία ήταν αρκετά απλή. Σα χρόνος ήταν καμια ώρα? Λύσε-δοκίμασε-δέσε, "έφυγες". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierotos Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 On 10/25/2022 at 2:44 PM, Kavouras said: Δε θυμάμαι καθόλου κόστος αλλά η διαδικασία ήταν αρκετά απλή. Σα χρόνος ήταν καμια ώρα? Λύσε-δοκίμασε-δέσε, "έφυγες". Ευχαριστώ!! Παίζει και ασύρματα car play σωστά; usb που σου έβγαλε; Θα πάρω και ένα τηλ. στην delectronics να ρωτήσω για το κόστος εγκατάστασης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavouras Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 On 10/28/2022 at 8:02 PM, pierotos said: Ευχαριστώ!! Παίζει και ασύρματα car play σωστά; usb που σου έβγαλε; Θα πάρω και ένα τηλ. στην delectronics να ρωτήσω για το κόστος εγκατάστασης. παίζει ασύρματα ναι. USB μου έβγαλε μέσα στο ντουλαπάκι (και χωρίς τρύπα, μιας και είχε κάπου χώρο να το περάσει). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts