EGE Posted August 23 Share Posted August 23 Καλησπέρα στην ομάδα, έχω εδω και πολυ καιρο το εξης θεμα. Εχω ενα Audi a3 s line 11 μμοντελο TFSI και χωρις να έχω κάποιο μοτίβο να σας πω σιγουρα ποτε το κάνει, μου κανει αρρυθμίες. Οποτε να ναι κυριολεκτικα. Μπορει το πρωι, μπορει μετα απο ταξιδι μπορει και απλ στο φαναρι. Εχω παει σε πολλα μασοτια και δεν μου εχουν βρει το προβλημα. καποιοι λενε οτι είναι φυσιολογικο. Οταν λεω αρρθυμιες τρεμει το αμαξι μαζι με τις στροφες να ανεβοκαταιβενουν. Το κανει για καπια δευτερολπετα και μετα σταματαει. Εχει κανεις εικονα τι γιεντε. Εχει τσεκαρει πολλαπλασιαστες εχω αλλαξει μπουζια και γενια το προσεχω. Εχει καππιος εικονα τι γινετε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosVAG Posted August 23 Share Posted August 23 Μοτερ;Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EGE Posted August 23 Author Share Posted August 23 1.4 TFSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosVAG Posted August 24 Share Posted August 24 Σαν υψηλης ή μπεκ μοιαζουν τα συμπτωματα. Εχεις vcds?Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metero Posted August 25 Share Posted August 25 Και κανένα σωληνάκι αέρα, Εμένα έβγαζε σφάλμα στον κύλινδρο 1 και ήταν κάποιος σωλήνας που ρουφαγε κάποιες φορές Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EGE Posted August 28 Author Share Posted August 28 Δεν μου βγάζει κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο. Όχι δεν έχω. αν ήταν μπεκ ή υψηλής δεν θα έβγαινε στον εγκέφαλο πρόβλημα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onroad Posted September 2 Share Posted September 2 Στις 28/8/2023 στις 1:52 ΜΜ, EGE είπε Δεν μου βγάζει κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο. Όχι δεν έχω. αν ήταν μπεκ ή υψηλής δεν θα έβγαινε στον εγκέφαλο πρόβλημα? Μου έχει τύχει να είναι χαλασμένο μπουζί, να κάνει missfire και να μην βγάζει πρόβλημα ούτε στο αμάξι αλλά ούτε στο vcds που μπήκε μετά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EGE Posted September 15 Author Share Posted September 15 Έχω αλλάξει και μπουζια πρόσφατα. Μήπως είναι πολλαπλασιαστής? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts