kostas 1.8TquattroA4 Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) Καλημέρα , μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει την καλωδίωση από τα καθίσματα τα δερμάτινα recaro? Θέλω να τα βάλω αλλά στο πάτωμα το δικό μου δεν έχει παρά μόνο την κίτρινη φυσά του αερόσακου. Τα καθίσματα έχουν μια μαύρη και μια κόκκινη ακόμη. Λογικά θέλω να τραβήξω ρεύμα αλλά δεν ξέρω τη σύνδεση να κάνω στις φυσες. Ευχαριστώ Edited December 11, 2023 by kostas 1.8TquattroA4
georgio3gr Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Καλησπέρα! Βάλε μια φώτο τις φυσσες και θα σου πω πως συνδέονται. Στην ουσία ένα ρεύμα και μια γείωση θα δώσεις
Kavouras Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 On 12/11/2023 at 12:21 PM, kostas 1.8TquattroA4 said: Καλημέρα , μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει την καλωδίωση από τα καθίσματα τα δερμάτινα recaro? Θέλω να τα βάλω αλλά στο πάτωμα το δικό μου δεν έχει παρά μόνο την κίτρινη φυσά του αερόσακου. Τα καθίσματα έχουν μια μαύρη και μια κόκκινη ακόμη. Λογικά θέλω να τραβήξω ρεύμα αλλά δεν ξέρω τη σύνδεση να κάνω στις φυσες. Ευχαριστώ τα καθίσματα αυτά αν θυμάμαι καλά είναι ηλεκτρικά, δηλαδή μπρος-πίσω, κίνηση πλάτης είναι ηλεκτρικά. Σε κάποιες εκδόσεις έχει και στήριξη μέσης (πάλι ηλεκτρικά). Τα δικά σου (εργοστασιακά) καθίσματα προφανώς είναι τα "απλά" και έχουν μόνο ηλεκτρική σύνδεση για τον αερόσακο. Δεν είναι δύσκολο να τη φτιάξεις την καλωδίωση. Πρακτικά χρειάζεσαι ρεύμα από την ασφαλειοθήκη για να δίνει ρεύμα στα μοτέρ να κινείται το κάθισμα μπρος-πίσω κτλ. Ένας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων με σχετικά μικρό κόστος, πιστεύω θα μπορέσει να στα φτιάξει.
Recommended Posts