ΛευτέρηςΚ Posted July 23 Share Posted July 23 Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα A4 2.0 tfsi station αυτόματο . Ήμουν μηχανικός σε Hyundai,Kia, πριν πολλά χρονια.Τα audi δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου,και δεν ξέρω τις "αδυναμίες" τους,και αν έχουν. Αν μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μου τις γνώσεις σας,για να καταλήξω σχετικά με την αγορά, για να μην τρέχω μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmas100 Posted August 2 Share Posted August 2 Καλησπέρα Λευτέρη. Αν λες για το b7 δηλαδή μοντέλο 2004-2008 αρχικά για εμένα είναι από τα πιο ωραία και διαχρονικά design σε a4. Είναι μια πάρα πολύ καλή και άνετη καρότσα το έχει φίλος μηχανικός. Στα ηλεκτρονικά δεν έχει προβλήματα (μπορεί να χρειαστείς κάνα διακόπτη ηλ. παραθύρων ίσως και κάνα κλαμετάκι - μοτεράκι για τις ρυμθίσεις του AC. Το μοτέρ γενικά είναι αξιόπιστο. Αν έχει πολλα χλμ θα τσιμπαει λάδι σίγουρα και επίσης θα έχει καρβουνίλα. Στο σαζμαν τώρα επειδη λες για αυτόματο, το tiptronic είναι πολύ καλύτερο και πιο αξιόπιστο απο το multitronic (CVT). Καλή έρευνα. Ελπίζω να σε βοηθήσει και κάποιος που ήταν ή είναι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts