Nyxteridos Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ξερει κανεις που μπορω να βρω το χαρτη για το nagigation plus του Α6 του 2007? Απο την εταιρια δεν υπαρχει..
vikki-xaris Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Εχει ασχοληθεί κανείς με το BLAUPUNKT TΡAVELPILOT DX για το Α6. Έχω ήδη το χάρτη της Αθήνας αλλά χρειάζομαι και τους οδικούς χάρτες της Ελλάδας.
vikki-xaris Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ξέρει κάποιος από GPS; Εχω τον πλοηγό της Audi με το Cd DX. Εχω το εξής πρόβλημα: Ενώ δείχνει ότι έχει διαθέσιμους αρκετούς δορυφόρους δεν παίρνει σήμα από κανένα και όχι μόνο αυτό. Δείχνει ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια κάθε φορά που φαίνεται η θέση του στο χάρτη ενώ βρίσκεται στην Ιτέα. Τι μπορεί να φταίει;
Dinos Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Μου το ειχε κανει μια φορα, αλλα μετα απο λιγο (1 λεπτο) διόρθωσε.
michpan Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ξέρει κάποιος από GPS; Εχω τον πλοηγό της Audi με το Cd DX. Εχω το εξής πρόβλημα: Ενώ δείχνει ότι έχει διαθέσιμους αρκετούς δορυφόρους δεν παίρνει σήμα από κανένα και όχι μόνο αυτό. Δείχνει ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια κάθε φορά που φαίνεται η θέση του στο χάρτη ενώ βρίσκεται στην Ιτέα. Τι μπορεί να φταίει; Εργοστασιακό εννοείς ε; Τότε καλύτερα να το τσεκάρετε σε κάποια αντιπροσωπεία.. Αν δεν παίρνει καλό σήμα από δορυφόρους είναι λογικό να σου δείχνει λάθος θέση. Για να δείχνει με ακρίβεια θέλει σύνδεση με 4-5 δορυφόρους τουλάχιστον.. Μιχάλης
Recommended Posts