Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τον κύριο ξέχασα να αναφέρω με το Q7,που μετά τις απαρέτητες συστάσεις,καρτούλες κλπ

μας λέει, έχω και άλλα 4 Audi στο σπίτι :o

Posted (edited)
που ειναι φωτο ρε να δειξουμε ποσο γρηγοροι ειμαστε στα καρτ οδηγωντας με το ενα χερι και με το αλλο να τρωμε σαντουιτς(και να κανουμε και αναποδο τιμονι στις στροφες...) :biggrinthumb::D

τι είναι αυτα που λες μαρι χαζια? εγώ σε μία φωτό σε είδα και μου το έπαιζες ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ!!!! :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Εχω ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΓΓΕΛΟς Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ!

Edited by L3g3nd
Posted
τι είναι αυτα που λες μαρι χαζια? εγώ σε μία φωτό σε είδα και μου το έπαιζες ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ!!!! :hysterical::hysterical::hysterical::hysterical:

ΑΓΓΕΛΟς Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ!

μωρε δεν εχω καλη φωτογενεια!! φτου παλι... :P:P

Posted

Βρε βρε!!!

Μολις σημερα εμαθα για την συναντηση.....Ωραια!!!Με ενημερωσε ο Χαζομπαμπας και καλος μου φιλος Legend.....Καλιο αργα παρα ποτε!!!Επρεπε να δωσω το παρον αλλα δεν μπορεσα λογω πιεσμενου χρονου....Ελπιζω να περασατε τελεια, αν και αυτο ειναι σιγουρο με τον Θωμα πρωταρχικο παραγοντα και την επομενη φορα θα ειμαι και εγω μαζι με την τρελα σας.....Καμια αλλη φωτο ρε Θωμα???

Posted
Βρε βρε!!!

Μολις σημερα εμαθα για την συναντηση.....Ωραια!!!Με ενημερωσε ο Χαζομπαμπας και καλος μου φιλος Legend.....Καλιο αργα παρα ποτε!!!Επρεπε να δωσω το παρον αλλα δεν μπορεσα λογω πιεσμενου χρονου....Ελπιζω να περασατε τελεια, αν και αυτο ειναι σιγουρο με τον Θωμα πρωταρχικο παραγοντα και την επομενη φορα θα ειμαι και εγω μαζι με την τρελα σας.....Καμια αλλη φωτο ρε Θωμα???

¨Ελα βρε τρελή 20 φώτο έχει,απόλαυσε http://forum.audisportsclub.gr/index.php?a...=sc&cat=115

Posted
τι είναι αυτα που λες μαρι χαζια? εγώ σε μία φωτό σε είδα και μου το έπαιζες ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ!!!! :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

ΑΓΓΕΛΟς Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ!

Αλήθεια,καμιά τουρμπίνα έχεις εκεί μέσα,καμιά πολλαπλή???

Πω πω τι θυμήθηκα στις 4:00 το πρωί,

τον Στέφο,που άφησε το κινητό,για να είναι ποιο ελαφρύς :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.