Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλησπερα σημερα εβλα φιμε 1 σταδιο της LLUMAR κωδ. titanium το κουκλη μου ομορφυνε :wub: και ελαφρος "αγριεψε". Το προτεινω ενεπιφυλακτα

Edited by Thomas-1.8T
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Το ιδιο φοραω και εγω.Πολυ ωραια μεμβρανη και δεν γινεται καγκουρικο το αυτοκινητο!!!!! :crazy: :crazy:

• 3 weeks later...
Posted

Καλησπερα παιδες..για τι κοστος μιλαμε δηλαδη για το πρωτο σταδιο?Ειναι ευκολο να αναρτησετε καμια φωτογραφια?

Posted

το κοστος εδω στη θεσσαλονικη ειναι 180-200 ευρω, φιλικη τιμηΗ φωτο ειναι απο γκαραζ με φλας.llumar titanium new_thumright.gifpost-8627-12667590206718_thumb.jpg

post-8627-12667590206718_thumb.jpg

Posted (edited)

This thread is worthless without pics...!!!

Edit: Με πρόλαβες... :biggrinthumb:

post-8645-12667594629852_thumb.jpg

Edited by nocarder
Posted

παρτε ματι offtopic.gif μποοουυυυυυυμμμμ δεν εχω ξαναδει κατι παρομειοParty_fest39.gifParty_fest39.gifParty_fest39.gifpost-8627-12667602254665_thumb.jpgpost-8627-12667602772021_thumb.jpgpost-8627-12667602951872_thumb.jpg

post-8627-12667602254665_thumb.jpg

post-8627-12667602772021_thumb.jpg

post-8627-12667602951872_thumb.jpg

Posted (edited)

Εγω φοραω τις FOLIATEC MIDNIGHT DARK το 2ο σταδιο και ειναι ολα τα λεφτα! Ειναι βεβαια αρκετα σκουρες, οπως τις ηθελα!

Το κοστος ειναι γυρω στα 220 ευρω!!

Edited by strivis
Posted (edited)

Κ με την αστυνομια τι παιζει αμα σε σταματησουν κ εχεις φιμε?παιζει κανα κολλημα?Εχετε βαλει σε ολα τα τζαμια του αυτοκινητου?Μπορω να ζητησω να βαλει η αντιπροσωπεια κατα την παραγγελια του ή δεν ασχολουνται με αυτα?

Edited by argyrisa4
Posted (edited)

Απο την αντιπροσωπεια αν τα παραγγειλεις να ειναι εργοστασιακα,μπαινουνε μονο στα πισω τζαμια και ειναι ψημενα φιμε [οχι ζελατινες],και ειναι πανακριβα.Αν τωρα στα βαλουν στην αντιπροσωπεια,θα σου βαλουνε ζελατινες με καποιον που συνεργαζονται και θα σου παρουν και το κεφαλι.Οσο για το πρωτο σταδιο δεν θα εχεις προβλημα με τροχαια γιατι μεσα φαινεσαι,ουτε με το κτεο.

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

Εγω σου γραφω για το πρωτο.Τωρα περι ορεξεως.........rolleyes.gif

Posted

Μην βάλεις πολύ σκούρες γιατί το βράδυ μπορεί να έχεις πρόβλημα με αστυνομία, άσε το σπάσιμο που θα τρως κάθε φορά που θα σε σταματάνε..

Μιχάλης

Posted (edited)

Χμμμ...καταλαβα..θα καταληξω στο πρωτο σταδιο απο οτι φαινεται..εσεις παιδια εχετε βαλει σε ολα τα τζαμια ή εχετε αφησει του παμπριζ αθικτο?

ορθογραφία
Posted

Παιδια εγω φοραγα πρωτο σταδιο llumar και ψαχνουμα να αλλαξω.Τελικα εβαλα το τερμα κατραμι οπως ηθελα το 5 απο την 3μ.Αυριο θα ανεβασω να δειτε.Μιλαμε πολυ ψαρωμα δεν βλεπεις τπτ ακομα και τι μερα μεσα. :whoohoo::whoohoo::whoohoo:

Posted (edited)

Θα περιμενουμε akefalos..ποσο σου κοστισε?

ορθογραφία
Posted

Μην βάλεις πολύ σκούρες γιατί το βράδυ μπορεί να έχεις πρόβλημα με αστυνομία, άσε το σπάσιμο που θα τρως κάθε φορά που θα σε σταματάνε..

Μιχάλης

:biggrinthumb: :biggrinthumb: :biggrinthumb:

Θα συμφωνησω απολυτα!

Πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να γινουν εντελως μαυρα τα τζαμια του αυτοκινητου!!

Εγω εχω στα πισω την πιο σκουρα της Llumar και μπροστα την πιο ανοιχτη.Ειμαι νομιμος και δεν ενησυχω ουτε για κτεο ουτε για αστυνομια!!!

Γιωργος

• Like 1
Posted

Δηλαδη Γιωργο εχεις βαλει μπροστα 1ο σταδιο κ πισω 2ο?

Ναι και δεν φαινεται καθολου ασχημο πιστεψε με.Ειναι πολυ διακριτικο και δεν εχω προβλημα ουτε με αστυνομια ουτε στο μελλον με κτεο!!!!

Γιωργος

Posted

Μιχαλη ευχαριστω για την επιβεβαιωση..το ρωτησσα γιατι εχω δει παρα πολλα οχηματα που εχουν βαλει φιμε κ στο παμπριζ..!

Posted

Για το παμπριζ υπαρχει ενα διαφανο φιμε τουλαχιστον πριν κανα χρονο που ειχα ρωτησει στην 3M.Αν θυμαμαι καλα το ονομα του crystalline

Posted

Παιδια κατι μου ετυχε και δεν προλαβα να τραβηξω φωτο οσο ηταν μερα.Αυριο θα τις εχετε οπως και δηποτε.Μου κοστισε 280Ε τοποθετηση και ξηλωμα η παλια μεμβρανη.Εγω βεβεα ειμαι full παρανομος αλλα τι να κανουμε.Δεν μπορει να ειναι ευχαριστημενοι ολοι. :new_sugkrotima:

• 2 weeks later...