Jump to content

DarkX

Member
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

About DarkX

  • Birthday 06/12/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.send-sms.co/
  • ICQ
    0
  • Skype
    bot.kostas

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Αθήνα - Τζιτζιφιές

DarkX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Αυτές τις μέρες σκέφτομαι ότι θα ξεκινήσουμε να μιλάμε για τα iPad και τα iPhone σαν τα αυτοκίνητα. "Εγώ έχω ένα iPad του 10 εσύ;" "Α εμένα είναι του 12. Είναι το facelift, αυτό με τα led στα πλάγια."

  2. Οι κανόνες στο forum είναι κάτι σαν τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. "Ότι δεν αγγίζει εμάς δε μας ενδιαφέρει, ότι μας αγγίζει, αλλάξτε το να μην μας πιάνει." Τραγικό.

    1. kenzo

      kenzo

      Δηλαδη ; Τι εγινε ;

    2. DarkX

      DarkX

      Τελευταία πολλά και δε καταλαβαίνω τον λόγο. Μέλη μαζεύουμε, δε διώχνουμε. Δε θα το συνεχίσω απλά θα το αγνοήσω. Ξέρουν οι υπεύθυνοι.

    3. Dinos

      Dinos

      Φαντάζομαι θα έχει να κάνει με διαφημιστικά links, που αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι Mods. Εγω στέκομαι όμως στην ελευθερία του λόγου.

  3. Θα συνεχίσω αυτό που έλεγα γιατί νομίζω ότι παρεξηγήσαμε κάποια πράγματα: Η εταιρία που το βγάζει ΔΕΝ είναι άγνωστη, τουλάχιστον σε εμένα και σε 300.000.000+ κόσμο που έχει η Αμερική . Ζωντανό παράδειγμα είναι εκτός από τα χιλιάδες βίντεο στο Youtube αλλά και εγώ που εδώ και 1000 χλμ το αμάξι μου δουλεύει καλύτερα από πριν με "καμμένο" maf. Ο καθαρισμός με άλλο τρόπο όπως νερό, αέρα, WD-40 (χα χα) , ελαιόλαδο Αλτις, τουμποφλό κ.α ... προφανώς και το χαλάει. Το έγραψα και στην αρχή. Σκοπός του thread είναι όσοι είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και εμπιστεύεστε εμένα, την εταιρία που το βγάζει και τα άπειρα βίντεο, να το κάνετε και να γλυτώσετε κερατιάτικα λεφτά. (όπως ανέφερε κάποιος άλλος, πχ με την αλλαγή λαδιών. Άλλοι χρεώνουν 400 ευρώ άλλοι 70. Αλλάζει το πως βάζεις λάδι;;;; Επίσης, εγώ για να σας το πω και να το αγοράσω το είδα σε αντιπροσωπεία με service στο εξωτερικό και το δοκίμασα. ΥΣ: μεγάλες αντιπροσωπίες κάνουν ανακατασκευή MAF. Στείλε ένα maf, αλλά πριν το στείλεις, κράτα τους κωδικούς, και όταν το πάρεις, ξεβίδωσε το και δες. Το παράδειγμα μου το είπε ο τεχνικός μου. Δε ξέρω εάν ισχύει αλλά γενικά μου λέει αλήθειες. Άσχετο αλλά ενώ έχω επιλέξει να λαμβάνω email απαντήσεις δεν μου έρχεται καμία. Πρόβλημα του forum?
  4. Δεν είναι ακριβώς οινόπνευμα, γι'αυτό και με σκέτο οινόπνευμα το έκαψες. Παιδιά το δοκίμασα στο δικό μου αμάξι και έκανα μετρήσεις πριν και μετά οπότε σας το λέω σίγουρα ότι δουλεύει. Αρκεί να ΜΗΝ κόψετε τα καλωδιάκα από βιασύνη ή προχειροδουλειά. Όσο το ότι δεν επιτρέπεται να καθαρίσεις το MAF είναι λάθος γιατί αφενός υπάρχει το προϊόν οπότε γίνεται, αλλά αφαιτέρου, εάν όλοι τα καθαρίζαμε τότε δεν θα μας πουλούσαν 200 ευρώ τα νέα maf. Είναι σαν αυτό που λένε οι αντιπροσωπίες, μην βάζετε εξατμίσεις γιατί θα σπάσει η τουμπίνα. (Ναι, μου τον έχουν πει και σε Audi και σε Opel αντιπροσωπία. Πολύ γέλιο)
  5. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του club. Σχεδόν όλοι μας χρειαστήκαμε μια φορά να αλλάξουμε MAF. Ειδικά όσοι έχουμε φίλτρα πιο ελεύθερα από το εργοστασιακό. Τα τελευταία 2 χρόνια χρειάστηκε να αλλάξω 2 φορές MAF γιατί δε μετρούσαν σωστά μετά από λίγο καιρό. Πρόσφατα ανακάλυψα ένα καθαριστικό για MAF το οποίο είναι το καλύτερο στην αγορά. (κυκλοφορούν πολλά, γι'αυτό το λέω) Λέγεται "CRC Air Sensor Clean Καθαριστικό αισθητήρων 200ml" και το "ανακάλυψα" σε ένα service center που πήγα στο εξωτερικό που έφερναν "καμμένα" maf για restoration όπως έλεγαν εκεί. Το συγκεκριμένο καθαριστικό το βρήκα μόνο μέσω internet στην Ελλάδα και στο συγκεκριμένο link: http://www.zorzosae....roduct_id=29909 Η τιμή του είναι 8,5 ευρω. Σαν τιμή για καθαριστικό είναι normal κατά τη γνώμη μου. Στο δια ταύτα τώρα: Ξεβίδωσα το MAF μου από το ΤΤ μου.(Audi TT Roadster 180 του 2001). Έβγαλα τον αισθητήρα από το κάλυμμα χρησιμοποιώντας κατσαβίδι Torx. http://en.wikipedia.org/wiki/Torx Τον αισθητήρα προσοχή πως θα τον πιάνετε. Θέλει μόνο από πάνω και κάτι μικρά καλωδιάκια που έχει ΔΕΝ πρέπει να τα ακουμπήσετε σχεδόν καθόλου. Είναι εύκολα στον να κοπούν. Προσοχή λοιπόν. Έκανα ότι λοιπόν κάνει και ο τύπος σε αυτό εδώ το βίντεο: Και εδώ είναι το διαφημιστικό του CRC που δείχνει πως ακριβώς καθαρίζεις όλο το MAF: Άφησα να στεγνώσει μόνο του χωρίς να βάλω πανάκι. ΔΕΝ πρέπει να βάλετε πανί να το στεγνώσετε μόνοι σας. Το βίδωσα ξανά και έβαλα μπρος. Το MAF δούλευε και πάλι όπως όταν το είχα αγοράσει. Εάν θέλετε με νεράκι ή με το καθαριστικό (απλά θα χρειαστεί να ρίξετε πολύ) ρίξτε και σε όλο το κάλυμμα του MAF. Θα δείτε ότι όλη η μαυρίλα αρχίζει να φεύγει σε χρόνο dt και γίνεται σαν καινούριο. Προς έκπληξη μου έκανα το ίδιο και με το παλιό "καμμένο" maf που είχα κρατήσει όταν αγόρασα το νέο (γιατί στο συνεργείο μου το είχαν βγάλει ως καμμένο και μη επισκευάσιμο) και το MAF δούλευε κανονικότατα και μετρούσε και κανονικά. Μιλάω λοιπόν με έναν φίλο μηχανικό και μου είπε ότι εφόσον δεν έχουν κοπεί οι αισθητήρες που έχει, δηλαδή αυτά τα μικρά καλωδιάκια, το MAF δουλεύει πάντα. Το θέμα είναι ότι με τον καιρό μαζεύεται βρωμιά και γι'αυτό μετράει μικρότερο νούμερο από το κανονικό. Καμμένο είναι όταν για κάποιο λόγο κοπεί κάποιο από τα καλώδια που έχει. Με λίγα λόγια: με 8,5 ευρώ και 15 λεπτά δουλειά μόνος μου μια Κυριακή γλίτωσα 200 περίπου ευρώ νέου MAF και τον χρόνο μου να πάω σε συνεργείο. Ελπίζω να βοήθησα με αυτόν εδώ τον οδηγό. Καλή συνέχεια σε όλους.
  6. Ελληνικό Σύνταγμα, άρθρο 120, παράγραφος 4 "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

  7. Για όσους έχουν το αυθεντικό καλώδιο και ενδιαφέρονται. Υπάρχει δωρεάν (και όχι σπασμένη έκδοση), είναι η full version VCDS 10.63 Αγόρασα το καλώδιο και δουλεύει μια χαρά. Link: Κατεβάστε το από εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: το πρόγραμμα λειτουργεί ΜΟΝΟ με αυθεντικό καλώδιο και όχι με "σπασμένα" ή απομιμήσεις.
  8. Παίζει να ξανα ανεβάσει κάποιος τις φωτογραφίες γιατί δεν φαίνονται;
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.