Jump to content

Recommended Posts

Posted

Για παμε λιστα

1)simon a4+1

2)Tasoss3+1

3)dj-xatzi+1

4)Autoradiocdmp3usbbluetoothsdcardgpsdvddixmosfet +1!

5)Tasosz+1

6)Ρενος+1

7)Hliass3+1

8)Mythos+1

9)Fireman+1

10)

11)

12)

Ειχαμε και τηλεφωνικες κρατησεις!!!

Για παμε και οι υπολοιποι!

Tι γινετε ρε παιδια μονο αυτοι ειμαστε?

Posted

Θα παρακαλουσα αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να ενημερωσει μεχρι την Δευτερα γιατι πρεπει να κλεισουμε τα τραπεζια.

Posted

Καλα δεν πιστευω οτι ειμαστε μονο αυτοι!Αντε να βλεπω και τους υπολοιπους λεμε θα γινει μεγαλο :party2::new_sugkrotima:

Posted (edited)

Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω απο τωρα ξερω τι θα παραγγειλω να φαω...... e020.gif

Edited by tasosS3
Posted

Κ εγω Τασο....ολο τον καταλογο! :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Posted

Κ εγω Τασο....ολο τον καταλογο! :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Δίαιτα εσύ,γιατί αν ψήφιζαν τα τριγλυκερίδια,

θα ήσουν προθυπουργός τώρα :hysterical: :hysterical: :hysterical::new_iloveyou:

Posted

Εκανα 10 μερες κ τα τριγλυκεριδια δεν διαμαρτυρονται τωρα.Αλλα κ παλι χαλαρα πια με το φαι.Ορκιζομαι στην ζωη του George Clooney.

Posted (edited)

Εκανα 10 μερες κ τα τριγλυκεριδια δεν διαμαρτυρονται τωρα.Αλλα κ παλι χαλαρα πια με το φαι.Ορκιζομαι στην ζωη του George Clooney.

Kαταραμενε μαζι με εσενα μου εκοψε το ματζαρε η Ελενη !!!φτου σου ρε ετσι κανουν οι φιλοι!!!!!

υ.γ το σαββατοκυριακο απαιτω να επανορθοσεις!!!!

Edited by HLIASGTI
Posted

Ακονιστε ολοι καλα τα μαχαιροπηρουνα σας γιατι προβλεπεται τρελο φαγοποτι την Κυριακη!!! :new_sugkrotima: :new_sugkrotima: :new_sugkrotima::party2: :party2: :party2: :party2: :party2::Party_fest39: :Party_fest39:

Posted

Ετοιμα ειναι Σιμο μου.....απο την προηγουμενη εβδομαδα :whoohoo: :whoohoo:

Posted

Kαταραμενε μαζι με εσενα μου εκοψε το ματζαρε η Ελενη !!!φτου σου ρε ετσι κανουν οι φιλοι!!!!!

υ.γ το σαββατοκυριακο απαιτω να επανορθοσεις!!!!

Καιρος ηταν κ για σενα μπουλη! :hysterical: Ααα κ που σαι,εκει που πηγαμε για φαι τελευταια φορα ηταν οντως η τελευταια φορα :thumbsdown: Οσο για την Κυριακη θα σε ταιζω μπουκια μπουκια κ μετα θα σε χτυπησω κ στην πλατουλα(ο Θεος να την κανει πλατουλα,αρκουδιαρη) μεχρι να ρευτεις!

Posted

Καιρος ηταν κ για σενα μπουλη! :hysterical: Ααα κ που σαι,εκει που πηγαμε για φαι τελευταια φορα ηταν οντως η τελευταια φορα :thumbsdown: Οσο για την Κυριακη θα σε ταιζω μπουκια μπουκια κ μετα θα σε χτυπησω κ στην πλατουλα(ο Θεος να την κανει πλατουλα,αρκουδιαρη) μεχρι να ρευτεις!

AXAXAXAXAXAXX :new_iloveyou:

Posted

δεν το περιμενα αυτο απο εσενα!!!! θελω να φαωωωωωωωωω....!!!(με εχεις πουλισει πολι ασχημα τελευταια!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ)

Posted

Το βλεπω αυτο απο τα ενδιαφεροντα σου,που εχεις την ταβερνα με 100 θαυμαστικα!χαχαχαχαχαχα!!!Ελα ρε γκρινιαρη,θα φαμε παρεα! :party2:

Posted (edited)

Ελπιζω να με περιμενετε την Κυριακη στην Δραμα!!!!!!Γιατι δεν ξερω και τον δρομο...... :poster_oops:

Αν εχεις τηλεφωνα μας μην ανησυχεις για τιποτα(ισως μονο για το χιονι)!!!

Edited by autoradioa3
Posted

Εννοείται πως θα σε περιμένουμε και αν χρειαστείς κάτι το τηλέφωνο μου το έχεις.Αν θέλεις έλα πιο νωρίς να πιούμε καφεδάκι.

Posted

Οκ Σιμο μου.Εγω θα ξεκινησω κατα τις 10.00 απο Ορεστιαδα οπτε πιστευω οτι κατα τις 13.00 να ειμαι Δραμα!!!

Posted

Ξεκιναμε για Δραμα....

Αντε καλα να περασουμε...... :Party_fest39: :Party_fest39:

Posted

Ξεκιναμε για Δραμα....

Αντε καλα να περασουμε...... :Party_fest39: :Party_fest39:

Καλο ταξιδι να εχεις και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα περασετε ΤΕΛΕΙΑ

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.