Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αγαπητοι, ξαφνικα εμεινα απο παραθυρο ,παω σε εναν τυπο μου λεει " 100 o γρυλλος και η 30 με 40 η αλλαγη 140 ευρω με την αλλαγη ",του λεω "θα σου φερω το γρυλλο θα τον παρω απο το ebay" τοτε μου λεει αλλάζει η τιμή ....σαν να μου λεει θα βγαλω απο τον γρυλλο .Τον έστειλα στον αγυριστο ,το ελυσα μονος μυ με την βοηθεια αυτου του τυπου

Οι σύνδεσμοι μου

Τον αγόρασα 50 ευρω και ξένοιασα

Αυτά .... ,ειδικά αυτές τις εποχές .Ελπίζω να βοηθήσω κάποιον να γλυτώσει χρήματα

Posted

μπραβο φιλε, και εγω ακριβως με αυτον τον οδηγό άλλαξα τον γρύλο. Αν εχεις τα εργαλεια ειναι σχετικό εύκολο.

Posted

Μα δεν καταλαβαίνεται βρε παιδιά... :sCo_hmmthink: ΟΛΑΑΑ τα συνεργεία βάζουν ενα ποσοστό % στα υλικά τους α) για το ΦΠΑ :thumbsdown: της τιμολόγισης και β) για να βγάλουν... :thumbsdown: γ) για να βγάλουν και δ) για να βγάλουν... ε) για να βγάλουν και στ) για να βγάλουν!!! Οπότε καταλαβαίνεται πως εκεί που θα πλήρωνες γρύλο με εργασία κανονικά ενα 80άρι με 90άρι MAXimum... πηγαίνει 120 και 130 ευρώ. Αυτά υπήρχαν πάντοτε απλά οχι σε τόσο μεγάλο βαθμό... όπως και να χει.. Μπράβο μεγάλε, απ' την στιγμή που πιάνουν τα χέρια σου ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!! :sHa_thumbsup2: