Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλά, πες ότι βαριέσαι όπως και προχτές... Πες ότι μόνο οδηγίες εδινες κ ότι στηνοσουν για καμία φωτό για να φανεί ότι κάτι έκανες ενώ την βαριά δουλειά την εκανε ο......

Χρηστος... Χαχαχαχα

υ.γ: άντε και όταν έρθετε Κιλκις θα αναψω το τζάκι στο γιοτ...χαχαχα

ουπς γιατι το ειπες οτι μονο εντολες εδινα???ε????

ξυλα για το τζακι στο γιοτ ασε θα φερω εγω!!! χεχεχεχεχεχεχε

ποτε να ερθουμε λεγε???

Posted

μπραβο παιδεια ...και μονο η καλη παρεα και το χαβαλε φτανουν..για ενα σωστο αποτελεσμα...:sSig_goodjob:

Posted

aφου έτριβα ετριβα κλπ κλπ εβαψα ολα οκ εχασα τοσες ωρες τελικα ειδα οτι το σημα που εφτιαξα μαυρο ματ δεν κανει!!!!! :new_lol::new_killpc:

IMG_0153.jpg

με το σβουρακι για σιδερο στο πανς μερος - χειλακι του σηματος εκανα μια τομη ισα ισα να φυγει το αλουμινιο και μετα

IMG_0154.jpg

με τη φαλτσετα το ανοιγα αριστερα και δεξια κομματι κομματι και εβγαινε ολοκληρο χωρις να αφηνει καθολου ιχνος!!!

αφου λοιπον το σημα δεν εκανε τοποθετηθηκε με το παλιο νικελ σημα αλλα με τη μαυρη μασκα!

και ειδου..

IMG_0161.jpg

IMG_0162.jpg

IMG_0167.jpg

IMG_0168.jpg

οπως βλεπετε οι περισσοτερες φωτο ειναι βραδινες γιατι εκατσα 23.00 το βραδυ και μονταρα προφυλακτηρα!!!!!! :worthy: :worthy:

Posted

...............

οπως βλεπετε οι περισσοτερες φωτο ειναι βραδινες γιατι εκατσα 23.00 το βραδυ και μονταρα προφυλακτηρα!!!!!! :worthy: :worthy:

JC_doubleup.gifJC_doubleup.gif

Posted

αφου λοιπον το σημα δεν εκανε τοποθετηθηκε με το παλιο νικελ σημα αλλα με τη μαυρη μασκα!

και ειδου..

Γνωμη μου ασε το σημα οπως εχει και κανε μαυρα τα φαναρια ...

Ομορφο αποτελεσμα , μπραβο ... :sHa_thumbgoodjob:

Ηλιας ...

Posted

Ηλιας ...

το εχω σκεφτει και αυτο αλλα πιο ευκολο ειναι να κανω ενα σημα μαυρο να το βαλω πανω να δω πως ειναι απ'το να βαψω τα φαναρια γιατι δεν το παιρνεις ευκολα αποφαση να τα κοψεις και να τα βγαλεις!!!ψαχνω και για κανα μεταχειρισμενο σετ να μην χαλασω τα δικα μου!!!

Posted

Μου αρέσει έτσι όπως είναι.Γνώμη μου είναι να μην πειράξεις κατι.Τώρα αν θες σωνει και ντε να το κάνεις πάρε ενα σετάκι κύκλους, μαύρισε τους και έχε τους καβα. Αν τους βαρεθείς τότε τους αλλάζεις και το αντίστροφο.

Posted

Πολυ ομορφο τελικα :sHa_thumbsup2:

Posted

Πολυ ομορφο τελικα :sHa_thumbsup2:

+1 Και εμένα μου αρέσει πολύ !!!! :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Η δημιουργουμε ή οχι! Ετσι δεν ειναι Τασο?καντε στην ακρη να ρίξω το τελευταιο χερι!χαχαχαχα!

Posted

Η δημιουργουμε ή οχι! Ετσι δεν ειναι Τασο?καντε στην ακρη να ρίξω το τελευταιο χερι!χαχαχαχα!

Κάτσε περίμενε...έχεις να φας αγγαρεία καλή τώρα!!! :sHa_sarcasticlol::biggrinthumb:

Posted

Τασο κι εμενα νίκελ μ' αρέσουν καλύτερα!

Posted

Ηλιας ...

Ηλια του τα'κανα τσουρεκια με τα φαναρια του Τασου για να αποφασισει να τα κανει μαυρα... Πιστευω οτι θα υποκύψει... :new_lol: :new_lol: :new_lol:

@ Τασο : Πολυ ωραιο το αποτελεσμα αλλα φιλαρακι για να μην ξεχνιομαστε, θελουν βαψιμο τα φαναρια σου... :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Posted

Κάτσε περίμενε...έχεις να φας αγγαρεία καλή τώρα!!! :sHa_sarcasticlol::biggrinthumb:

εμ αυτο θελει φουλ στην αγγαρεια!!!!!

Τασο κι εμενα νίκελ μ' αρέσουν καλύτερα!

Ντίνο δεν ξερω τι να πω αν δεν δω και τους μαυρους πανω δεν θα κατασταλαξω ποτε!!!!!!!!!ας το κανω και βλεπουμε!!

μηπως να κανονιζαμε diy το σαββατο το πρωι σπιτι μου???????

Ηλια του τα'κανα τσουρεκια με τα φαναρια του Τασου για να αποφασισει να τα κανει μαυρα... Πιστευω οτι θα υποκύψει... :new_lol: :new_lol: :new_lol:

@ Τασο : Πολυ ωραιο το αποτελεσμα αλλα φιλαρακι για να μην ξεχνιομαστε, θελουν βαψιμο τα φαναρια σου... :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

λοιπον ασε τα κολπα εσυ τωρα και ελα το σαββατο να τα βαψουμε......για να σε δω τωρα!!!!

Posted

εμ αυτο θελει φουλ στην αγγαρεια!!!!!

Ντίνο δεν ξερω τι να πω αν δεν δω και τους μαυρους πανω δεν θα κατασταλαξω ποτε!!!!!!!!!ας το κανω και βλεπουμε!!

μηπως να κανονιζαμε diy το σαββατο το πρωι σπιτι μου???????

λοιπον ασε τα κολπα εσυ τωρα και ελα το σαββατο να τα βαψουμε......για να σε δω τωρα!!!!

H διαδικασία να βάψεις τα φανάρια δεν είναι πάνω απο 3 ώρες μαζί με το βγάλε-βάλε προφυλακτήρα...:new_thumright:

Posted

Τι ωρα θελετε να ειμαι εκει κυριε Λυκε; :vinsent:

Posted

Ωραια,αρα εσυ προλαβαινεις να μου το κανεις κι εγω να βλεπω...:sFun_nahnahna3:

Posted

Δεν με τρομαζετε κυριοι.Δεν μασάμε απο τα DIY ειδικά από τα βαψίματα!Έχω μαυρη ζώνη σε αυτά!

Αρίστο αν δεν θέλει ο Λύκος να ανοιξουμε τα φανάρια του, εγώ θέλω να ανοίξω τα δικά μου για να βγάλω τα μισητά πορτοκαλί καπάκια! Έρχομαι και Ελευσίνα... Ξέρεις?

Posted

Ο Λυκος ειναι Ναυπλιο και δεν το κοβω να πηγε με το καναρινί κασονι του οποτε Νικο πηγαινε απο το σπιτι του, ξηλωσε προφυλακτηρα-φαναρια και πιασε δουλεια... Καποιος πρεπει να κανει το πειραματοζωο... :LaieA_013:

Posted

Δεν με τρομαζετε κυριοι.Δεν μασάμε απο τα DIY ειδικά από τα βαψίματα!Έχω μαυρη ζώνη σε αυτά!

Αρίστο αν δεν θέλει ο Λύκος να ανοιξουμε τα φανάρια του, εγώ θέλω να ανοίξω τα δικά μου για να βγάλω τα μισητά πορτοκαλί καπάκια! Έρχομαι και Ελευσίνα... Ξέρεις?

Αν πας Μαγούλα πες του, τον κωδικό "Αρίστο κερνάω καφέ" :flag_of_truce:

Posted

Τι καφέ και @@ριες! Εγω θα κεράσω Simply Burgers! Το καλό DIY έχει φαί! Και πειραματόζωο θα γίνω και καλά ψάρια θα αλιεύσω στην πρώτη βροχή απο τα φανάρια! (εδώ ο καλός ο γαυρος!)Αν και δεν νομίζω.αν γίνει σωστή δουλειά με μαύρη κόλλα για ενυδρεία τότε θα είμαστε μια χαρά!

Posted

Νικο μην παρεις μαυρη αλλα διαφανη... Αν λερωσεις το φαναρι με τα δαχτυλα με μαυρη σιλικονη, αντε να το καθαρισεις μετα...

Posted (edited)

Ωχ ναι! δεν το σκεφτηκα.Διάφανη κόλλα λοιπόν.Λες να είμαι ο πρωτος που θα τολμησω κάτι τέτοιο?

Βασικά παρασυρθήκαμε και βγήκαμε :offtopic:

Edited by nickA418t