_mavrosA3 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι αποσχολει πολα ατομα για το πως γινεται η μετατροπη αυτη και μιας και εγω την εκανα ειπα να την βαλω εδω για να το δουνε οσοι θελουν να το κανουν. Πρωτα απο'ολα βγαζουμε το ραδιο και ξεβιδωνουμε τις δυο φωτο που φενονται στη φωτογραφια και αλες δυο εχει κατω απο το τασακι.Αφου ξεβιδωσουμε τις βιδες βγαζουμε την προσοψη σιγα σιγα και τραβηχτα γιατι πανω απο τους διακοπτες εχει κουμπωματα. Αφου βγαλουμε την προσοψη εχει αλλες δυο βιδες που πρεπει να ξεβιδωσουμε πανω απο τους διακοπτες,μια δεξια κατω στο ντουλαπακι του συνοδηγου και μια απο την αριστερη μερια. Καλα ειναι να βγει το ντουλαπακι του συνοδηγου και το πλαστικο κατω απο το τιμονι για να μην πεδευτειται να βγαλετε την κονσολα.Οταν βγει η κονσσολα θα ειναι ετσι.Εγω δεν τα εβγαλα γιατι βαρεθηκα. 2
_mavrosA3 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Μολις ξεβιδωσετε και της 4 βιδες της κονσολας θα την τρβηξετε λιγο μπροστα και αρχιζετε να βγαζετε τα φις απο τους διακοπτες των αλαρμ θερμενομενο τζαμι κλπ,πιο κατω εχει δυο φις απο τον αισθητηρα του κλιματισμου και μετα μενουν τα 5 φις του κλιματισμου.Αφου τα ξεκουμπωσετε ολα η κονσολα θα βρισκετε στα χερια σας. Τωρα αρχιζει το κοψιμο.Πρεπει να κατεβασουμε τον κλιματισμο μια θεση πιο κατω απο'οτι ειναι.στη φωτο φενεται η αρχικη του θεση. Για να μπει ο κλιματιμος μια θεση πιο κατω θα χειαστει να κοψουμε εδω.
_mavrosA3 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Ο κλιματισμος πλεον θα βιδωθει εδω και αυτη θα ειναι η τελικη του θεση και οψη. Επισης θα χρειαστει να κοψουμε και εδω για να χωρεσει η βαση για 2din. Αφου το κοψουμε θα ειναι ετσι.
_mavrosA3 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Επισης θα χρειαστει να κοψουμε και ενα κομματι απο την προσοψη της κονσολας. Αυτη ειναι η νεα προσοψη που θα χρειαστουμε για την κονσολα. Και θα χρειστει και αυτη κοψιμο ωστε το πρηγουμενο κομματι που κοψαμε να ταιριαζει εδω. Τέλος η νεα κονσολα μας θα εχει αυτη την οψη.
_mavrosA3 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Τωρα εμεινε να επιλεξετε και να αγορασετε μια ωραια πηγη 2din και ετοιμο το DIY!!!! :sHa_thumbsup2: Αυριο θα ανεβασω και φωτο απο τη δικδ μου πηγη η οποια ειναι kenwood DDX5026. "ΥΓ ελπιζω να βοηθησουν οι φωτογραφιες και οι πληροφοριες.Οποιος χρειαστει οτιδηποτε μπορει να μου στειλει πμ."
Thomas-1.8T Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Μ@λ@κ@ μου γ@μ@το. :sHa_thumbgoodjob: Το νου σου ρεμάλι,μόλις ανέβεις, θα το κάνουμε στης γυναίκας μου με την μία.... @αν σου δείξω τι έκανα στο Volvo,θα φρικάρεις xixixixixixixi
_mavrosA3 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Θωμα οτι θες.Λιγο υπομονη 20 ημερες θα ανεβω παλι και τοτε θα κανουμε τρελες,,Θελω μονο ενα τελαρο μπυρες και ενα τζακ τπτ αλλο.... :new_iloveyou: :sFun_nahnahna3:
Thomas-1.8T Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Θωμα οτι θες.Λιγο υπομονη 20 ημερες θα ανεβω παλι και τοτε θα κανουμε τρελες,,Θελω μονο ενα τελαρο μπυρες και ενα τζακ τπτ αλλο.... :new_iloveyou: :sFun_nahnahna3: Μπύρες και τζάκ μόνο??? δλδ το μηχάνημα θα μου το κάνεις δώρο εσύ!!! Γι'αυτό σ'αγαπάω ρε Γιώργη @ωραίο φίλε το DIY :sHa_thumbsup2:
_mavrosA3 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Ευχαριστω παιδια,αν και θα μπορουσα να το κανω και ποιο αναλυτικο αλλα δεν ειχω τις καταληλες φωτογραφιες μιας και την δουλεια την εκανα μονος μου και δεν ειχα καποιον για βοηθεια..
_mavrosA3 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Μπύρες και τζάκ μόνο??? δλδ το μηχάνημα θα μου το κάνεις δώρο εσύ!!! Γι'αυτό σ'αγαπάω ρε Γιώργη @ωραίο φίλε το DIY :sHa_thumbsup2: Εχεις και εναλακτικη λυση Θωμα να εχεις ενα κουτι red bull..!! :LaieA_050: :sHa_sarcasticlol: Για το μηχανημα μην ανησυχεις..Θα φτιαξουμε την κονσολα για 2din και στη μια βαση θα βαλουμε το δικο σου ραδιο και στην αλλη βαση θα βαλουμε το δικο μου το παλιο και ετσι θα εχεις μια πηγη 2Din.... :hysterical:
_mavrosA3 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Πολυ ωραιο και αναλυτικο το DIY!! Μπραβο!! :JC_doubleup:
aguman Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Αυτη ειναι η νεα προσοψη που θα χρειαστουμε για την κονσολα. Tελεια δουλεια..... Μπραβο... το νουμερακι της κονσολας το εχεις ευκαιρο???
_mavrosA3 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Tελεια δουλεια..... Μπραβο... το νουμερακι της κονσολας το εχεις ευκαιρο??? Θα το κοιταξω στο ETKA και θα σου το στειλω.
Aristos Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Να και οι φωτο με την πηγη.! Μια χαρά πηγή αλλά και τοποθέτηση... Μια παρατήρηση-συμβουλή,βγάλε αυτό το αρωματάκι απο πάνω γιατί έτσι και στάξει,θα στα λιώσει(όπου ''τρέξει'')
kenzo Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Μια χαρά πηγή αλλά και τοποθέτηση... Μια παρατήρηση-συμβουλή,βγάλε αυτό το αρωματάκι απο πάνω γιατί έτσι και στάξει,θα στα λιώσει(όπου ''τρέξει'') +1 Αριστο ... Δεν παιζεσαι !!! @_mavrosA3 : Πολυ καλη δουλεια !!! Ηλιας ...
_mavrosA3 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Μια χαρά πηγή αλλά και τοποθέτηση... Μια παρατήρηση-συμβουλή,βγάλε αυτό το αρωματάκι απο πάνω γιατί έτσι και στάξει,θα στα λιώσει(όπου ''τρέξει'') Αριστο και να φανταστεις οτι απο το 2005 βαζω αυτο το αρωμα και δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο.Αλλα δεν ηξερα οτι αν σταξει θα κανει ζημια. Το εβγαλα κιολας. :JC_doubleup:
_mavrosA3 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Tελεια δουλεια..... Μπραβο... το νουμερακι της κονσολας το εχεις ευκαιρο??? Οριστε Φιλε μου (1Μ0 863 263 F 40N)
Kakos_Lykos Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 πολυ καλη δουλεια!!!!! και το αποτελεσμα τα σπαει well done!!!!
Aristos Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Αριστο και να φανταστεις οτι απο το 2005 βαζω αυτο το αρωμα και δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο.Αλλα δεν ηξερα οτι αν σταξει θα κανει ζημια. Το εβγαλα κιολας. :JC_doubleup: Επειδή το εχω δει το ''εργο''...μια φορά θα γίνει...
_mavrosA3 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Επειδή το εχω δει το ''εργο''...μια φορά θα γίνει... Ευχαριστω Αριστο.. :JC_doubleup:
Recommended Posts