Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό την ιδέα αλλά το κόστος του ανταλλακτικού της ECS tuning ήταν απαγορευτικό (180 δολλάρια).Οπότε ο καλός μου φίλος Τάσος Κακός Λύκος μου βρήκε ένα καλό αεραγωγό από ένα κομμένο Α4 στο Άργος. 'Ενα τετραήμερο που κατέβηκα στο Άργος που μένει ο Τάσος τώρα, βρήκαμε την ευκαιρία και παίξαμε λίγο. Ο Τάσος ανέλαβε με χειρουργική ακρίβεια να λύσει τον αεραγώγο και να τον κόψει στην διάμετρο του μπαρόμετρου της Auto Gauge. Ακολούθησε η τοποθέτηση υπο τα υπομονετικά βλέμματα της Ιρμα και του Ράμπο...

Λύσαμε το κάτω κομμάτι του τιμονιού και τυχαία ανακαλύψαμε κάτι που μας έλυσε τα χέρια και τελειώσαμε σε χρόνο μηδεν! Δίπλα στον σταυρό του τιμονιού υπάρχει ένα μαυρο πλαστικό με 6 τρύπες λαστιχένιες.Περάσαμε από εκεί το μπλέ σωληνάκι της υποπίεσης και η συνέχεια αποτυπώνεται στις φώτο...

dsc02433pv.jpg

το σημείο που βγαίνει το σωληνάκι από το ταμπλώ στον χώρο της μηχανής

dsc02436y.jpg

το ηλεκτρολογικό μέρος :

dsc02432s.jpg

τοποθετημένο πλέον...

dsc02453sw.jpg

τα απορημένα συμπαθέστατα τετραποδα...

ο Ράμπο...

dsc02431g.jpg

και η Ιρμα...(λύσαξε στην δίψα το καημένο!)

dsc02437j.jpg

το αποτέλεσμα είναι διακριτικό, με εργοστασιακή ποιότητα και λειτουργικό φυσικά.Ευχαριστώ τον Τάσο για την πολύτιμη βοήθεια του. Μετά το Α4 καταπιαστήκαμε με το να περάσουμε νέες καλωδιώσεις στο S3 για να δουλέψει σωστά το εργοστασιακό NAVI. Σύντομα θα μπούν φώτο!

Posted

Ωραια δουλεια, εγω εχω κλεισει τον αεραγωγο αλλα μλκ που εδωσα τον δικο μου για βαση και τωρα καποια στιγμη θα πρεπει να κοιταξω να βρω αλλο να εχω καβατζα!

Απο εκει και περα μηπως θα ηταν ποιο ωραιο απο το στεφανι και μετα να το εκανες μαυρο?Ωστε να μην φενετε ασπριλα απο το πλαι μεσα στον αεραγωγο?

Posted

Μπράβο παίδες μου δώσατε και μένα ιδέα

• Like 1
Posted

το diy αυτο δεν τελειωσε ακομα εχω μερικες λεπτομερειες να τελειωσω και θα οργανωθει επομενο αλλα παλι στο αργος!!!!

θα σας ενημερωσω και οποιος θελει ερχεται η μονοημερη η διημερο!!!

ακους κωστα - ντινο??????ε????

Posted

Πολύ Όμορφη Δουλειά :sSig_goodjob:.

Μπράβο :sHa_thumbgoodjob:.

Δημήτρης :sFun_oldguy:

Posted

Μπράβο Νίκο, φαντάζομαι δώσατε προσοχή που θα περνάει το σωληνάκι έτσι; Αυτά τα ρημάδια κόβονται πολύ εύκολα αν ακουμπούν σε μέρος της μηχανής που καίει..

Μιχάλης

Posted

καλη δουλεια :sHa_thumbsup2: