Alex Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Εμενα παιζει μια χαρα παντως! Δειτε και τις ρυθμισεις !
Kavouras Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Διαπιστώνω όμως ότι παραλλη το γεγονός ότι κάνω refresh για να μου δείχνει μόνο τα νέα μηνύματα, συνεχώς μου βγάζει 224 unread posts!! sent with WSGS3 μάλλον όταν έκανε backup ο Σωκράτης, είχες τόσα αδιάβαστα. Επέλεξε να στα κάνει όλα διαβασμένα και θα "επανέλθει". ΥΓ: είχα κι εγώ αντίστοιχο πρόβλημα, όπως και ότι μου έβγαζε αδιάβαστα μηνύματα, posts που είχα διαβάσει. Τα μάρκαρα όλα ως διαβασμένα και από τότε όλα καλά
Alex Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 μάλλον όταν έκανε backup ο Σωκράτης, είχες τόσα αδιάβαστα. Επέλεξε να στα κάνει όλα διαβασμένα και θα "επανέλθει". ΥΓ: είχα κι εγώ αντίστοιχο πρόβλημα, όπως και ότι μου έβγαζε αδιάβαστα μηνύματα, posts που είχα διαβάσει. Τα μάρκαρα όλα ως διαβασμένα και από τότε όλα καλά
Alex Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ψαχνω το edit! Το εχει βρει καποιος; Sent from my iPhone 8s using Tapatalk
Giannis AmaR Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ψαχνω το edit! Το εχει βρει καποιος; Sent from my iPhone 8s using Tapatalk Στα δικα σου μόνο Η γενικώς ; Sent from my iPhone 4s using Tapatalk HD.
Alex Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) Στα iphone! Για τις υπολοιπες μπακατελες δεν με ενδιαφερει αχαχαχαχ Sent from my iPhone 8s using Tapatalk Edited September 19, 2012 by Alex
michpan Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Χμμ.. δεν μου εμφανίζει το γράμμα "φ" στα μηνύματα μέσα στο tapatalk.. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Μιχάλης
Alex Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Χμμ.. δεν μου εμφανίζει το γράμμα "φ" στα μηνύματα μέσα στο tapatalk.. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Μιχάλης Φφφφφφυθηφφφφ Sent from my iPhone 8S using Tapatalk
michpan Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Το κεφαλαιο το βγαζει αλλα οχι το μικρο... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Kavouras Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) Το κεφαλαιο το βγαζει αλλα οχι το μικρο... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Κεφαλαιο: ΦΦΦΦΦΦ Μικρο: φφφφφφ Edit: Μιχαλη κι εμενα το βγαζει σωστα. Sent from my briki Edited September 20, 2012 by Kavouras
Alex Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) Tapatalk κατεβαζεις Γιαννη! Φαινεται το app? Sent from my iPhone 8S using Tapatalk Edited September 20, 2012 by Alex
johnaras Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Το ιδιο ειναι και στα android; Ευχαριστω
Giannis AmaR Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Tapatalk κατεβαζεις Γιαννη! Φαινεται το app? Sent from my iPhone 8S using Tapatalk Εγω ένα Audi βλέπω στο βάθος του τούνελ ! Χα χα χα Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Alex Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Εγω ένα Audi βλέπω στο βάθος του τούνελ ! Χα χα χα Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Κοιμησου και ξανα δεστο το πρωι αχχαχαχα Sent from my iPhone 8s using Tapatalk
dj-xatzi Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Πανο αργεις....αλλα τα βρισκεις φιλε!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
VagelisR Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Καλησπερα, εδω και 4-5 μερες δεν λαμβανω push notifications απο το tapatalk χωρις να αλλαξω καποια ρυθμιση. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα; Αν ναι τι μπορω να κανω,
Kavouras Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Καλησπερα, εδω και 4-5 μερες δεν λαμβανω push notifications απο το tapatalk χωρις να αλλαξω καποια ρυθμιση. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα; Αν ναι τι μπορω να κανω, Βαγγέλη εγώ ΓΕΝΙΚΩΣ δε λάμβανα push notifications....Αλήθεια, πώς το ενεργοποιείς?
michpan Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.. Μήπως για κάποιο λόγο το πρόγραμμα δεν τρέχει στο background; Αν έχεις android, βάλε ένα task manager και δες.. Αν έχεις iphone δεν έχω ιδέα αν μπορείς να το κάνεις αυτό.. Μιχάλης Edited November 3, 2012 by michpan
johnaras Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Για το android ποιο ειπαμε χρησιμοποιουμε? Ευχαριστω
jasonbourne Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Το τελευταίο καιρό το ASC στο tapatalk είναι πολύ αργό...Μερικές φορές δεν ανοίγει επίσης... Υπάρχει κάτι να κάνουμε? Τα αλλά forum που χρησιμοποιώ πάνε μια χαρά.
audidis Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Καλημέρα, Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου, αλλά (όπως και στο παρελθόν που έχει ξανατεθεί το θέμα από άλλο μέλος) εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά στο δικό μου κινητό, και σαν ταχύτητα ανταπόκρισης όπως και τα push notifications. Έχει κάποιος άλλος το ;ίδιο θέμα που αναφέρει ο Jasonbourne; και αν ναι, με τι κινητό/λογισμικό;
Kavouras Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 7 hours ago, audidis said: Καλημέρα, Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου, αλλά (όπως και στο παρελθόν που έχει ξανατεθεί το θέμα από άλλο μέλος) εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά στο δικό μου κινητό, και σαν ταχύτητα ανταπόκρισης όπως και τα push notifications. Έχει κάποιος άλλος το ;ίδιο θέμα που αναφέρει ο Jasonbourne; και αν ναι, με τι κινητό/λογισμικό; εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...
jasonbourne Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Καλημέρα, Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου, αλλά (όπως και στο παρελθόν που έχει ξανατεθεί το θέμα από άλλο μέλος) εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά στο δικό μου κινητό, και σαν ταχύτητα ανταπόκρισης όπως και τα push notifications. Έχει κάποιος άλλος το ;ίδιο θέμα που αναφέρει ο Jasonbourne; και αν ναι, με τι κινητό/λογισμικό; Από χθες έφτιαξε μόνο του...Περίεργο πάντως.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk 1
Recommended Posts